Roxana și Paul de la Mireasa formează, din nou, un cuplu. Cum au fost surprinși, la câteva luni după despărțire

 Dumitrache Laura
.

Roxana și Paul de la Mireasa, sezonul 6, s-au împăcat, la doar câteva luni după ce au anunțat că se despart. Ei bine, se pare că foștii concurenți au revenit la sentimente mai bune și s-au afișat, din nou împreună. Roxana și Paul au postat imaginea pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, Roxana și Paul au anunțat că s-au despărțit. După luni de speculații și zvonuri, fostul concurent de la Mireasa a confirmat despărțirea de Roxana. Fanii celor doi au fost șocați de vestea dată, dar acum se pare că aceștia au revenit la vechile sentimente și s-au împăcat.

img (64)img (64)

Roxana și Paul au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din casa Mireasa, sezonul 6. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii, iar la finalul reality show-ului au decis să se căsătorească. Cu toate astea, cei doi au anunțat în urmă cu cinci luni că nu mai formează un cuplu.

Citește și: Paul de la Mireasa a găsit poze indecente în telefonul iubitei sale, Roxana: „Să-ți fie clar că nu mă însor aici'

Citește și;Jador, adevărul despre problemele lui de sănătate: „Nu am cancer la colon. Mă las pentru că…'. Motivul real pentru care renunță la muzică

Citește și:„Nu există aparat drugtest. Există un singur etilotest obosit'. Marian Godină, motivul șocant pentru care Vlad Pascu nu a fost testat antidrog, înainte să producă accidentul mortal din 2 Mai

Citește și:Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu de la Insula iubirii au fost surprinși pe litoralul românesc, după încheierea filmărilor. Reacția lui Marius Moise: „Nu a fost nimeni obligat să…”

Roxana și Paul de la Mireasa, sezonul 6, formează, din nou, un cuplu

Paul și Roxana s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasa, sezonul 6. Cei doi s-au îndrăgostit, iar la ieșirea din concurs s-au căsătorit. Cu toate astea, Paul anunța în urmă cu câteva luni că nu mai formează un cuplu cu Roxana. Ei bine, se pare că cei doi au revenit la vechile sentimente și au decis să-și mai ofere o șansă. Paul și Roxana s-au afișat împreună, pe rețelele de socializare. Cei doi au ales și o melodie cu un mesaj special: „Thats Amore'.

Roxana a fost cerută în căsătorie de Paul, în Italia, la Colosseum

Paul și Roxana s-au logodit în Italia, acolo unde fostul concurent i-a făcut o mare surpriză iubitei sale.Roxana nu a bănuit că Paul plănuiește să facă următorul pas. Fosta concurentă și-a adus aminte despre momentul emoționant, deși Paul a pus la care o farsă, pentru a o face geloasă. Mi-a făcut o farsă, o gelozie că m-am uitat la cineva și eu am luat-o de bună. (…) Uneori e prea multă nepăsare, uneori prea face miștouri, glume. (…) Uneori aș vrea să fie serios și alteori aș vrea să fie glumeț, cum e el de obicei. În ultima vreme, în casă era foarte serios', spunea Roxana, la Xtra Night Show.

Paul a declarat în emisiunea Mireasa că este pregătit pentru o căsătorie, dar Roxana avea unele reticente. Ți am zis de la început că am teama căsătoriei și că o să se schimbe toate chestiile astea. Nume, locul unde stăm, cunoștințe, loc de munca, nu o să îți mai convină unde lucrezi, se schimbă multe, nu mai sunt singură, acum facem împreuna tot.Eu nu am fost căsătorită, nu știu cum e, e normal să am emoții si temeri, nu fug de mine sau de oamenii pe care îi iubesc', mărturisea Roxana în cadrul emisiunii.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton