"E foarte posesivă, mă enervează…". Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, reproșuri în direct, la TV, la două săptămâni de la nuntă. De ce nu vrea vedeta să devină mamă din nou

 Oana Pantazi
.

Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, reproșuri în direct la TV, la două săptămâni de la nuntă. Pe 2 martie 2024, Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios, la aproape 5 ani de când au spus DA în fața ofițerului de stare civilă. Deși din afară viața lor pare perfectă, cei doi au dovedit recent, în direct, că lucrurile nu sunt chiar roz…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La doar două săptămâni de la cununia religioasă, Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, au demonstrat că nici relația lor nu este una perfectă și că, în pofida faptului că se iubesc mult, au și destule momente în care nu sunt pe aceeași lungime de undă. Iată ce reproșuri și-au făcut în direct la TV!

19-119-1

Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, reproșuri în direct la TV, la două săptămâni de la nuntă

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios la începutul acestei luni, însă formează o familie de 5 ani, deci au avut timp destul să se rodeze într-ale căsniciei. De altfel, amândoi au recunoscut că au intervenit schimbări în timp, în special de când Roxana a devenit mamă. Cătălin Măruță, gazda lor, s-a mirat că Roxana este atât de slabă și a glumit că o ține soțul nemâncată, însă Dragoș a negat, glumind: „Mi-aș dori s-o țin nemâncată, dar ea chiar mănâncă mult'. 

Citește și: Prima imagine cu rochia de mireasă a Roxanei Vancea: „Mă duce cu gândul la Tinkerbell, e așa, de zână’. Vedeta face nunta cu Dragoș Paiu în weekend. Cine sunt nașii și ce invitați vor avea / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului ei. Dragoș Paiu are un fiu din relația anterioară: „Pe Milan îl împărțim, iar el mi-a spus «mamă» încă din primul an. Este foarte greu…’

De când s-a măritat, dar mai ales de când a devenit mamă, Roxana s-a schimbat însă mult, și nu doar din punct de vedere fizic. De dragul adorabilului ei băiețel, căruia îi dedică tot timpul, vedeta a renunțat să mai meargă la sală o vreme, dar și la binecunoscuta sa pasiune pentru motoare. Iar cel care s-a opus a fost Dragoș, care s-a temut de o tragedie: „Dacă rămâneam singur cu copiii?'

În schimb, Dragoș, un împătimit al sportului, se trezește la 4 dimineața pentru a merge la sală, iar la 8 este acasă. Mai mult, soția sa spune că el „Se culcă seara la 19:30'.

Roxana Vancea s-a schimbat enorm de când a devenit mamă

Soțul ei a dezvăluit și că Roxana s-a schimbat foarte mult de când a devenit mamă, acum fiind preocupată exclusiv de fiul lor, Zian, care anul acesta împlinește 3 ani. Vedeta a avut timp să exerseze în acest rol, deorece fiul lui Dragoș dintr-o relație anterioară a crescut, practic, la ei. Probabil că soțul vedetei nu s-a așteptat ca ea să devină o mamă atât de posesivă, Dragoș mărturisind că Roxana nu se îndură să-și lase copilul cu bunicii lui, pentru a petrece puțin timp și cu el.

 „E foarte posesivă. I-am zis să mergem și noi într-un weekend noi doi. Să lase copilul la bunici. Nu, că nu vrea. Îi zic, ‘lasă copilul la mine, ‘nu, că ești nervos. Eu nu sunt nervos, mă enervează ea', a povestit Dragoș Paiu în emisiune la Măruță.

„Cum sunt ei cei mai buni prieteni dacă atunci când intru în casă spune: ‘Ia-l pe ăsta de aici că nu mai pot!', i-a replicat Roxana.

Dragoș Paiu a dat și mai multe din casă : „Mă ține foarte ocupat. Roxana mă ține ocupat cu ăsta mic. Știi cum e, femeie fericită, viață fericită. Am întins-o la păr, am aranjat-o. Trebuie să o calmez'.

Dar roxana nu s-a sfiit să-și dea partenerul de gol, acuzându-l astfel că nu se implică: „Acum că veneam la emisiune, în rest stau numai eu cu el'. 

Ce spune roxana Vancea despre un al doilea copil

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit în anul 2019. În luna noiembrie a anului 2021, cei doi au devenit părinții unui băiețel de nota 10. Partenerul brunetei mai are un fiu din relația anterioară, pe nume Milan. cu ceva timp în urmă, Roxana Vancea povestea despre schimbările prin care trecere căsnicia ei, de la venirea pe lume a lui Zian. Aceasta a recunoscut că nu este ușor, însă ambii băieței sunt cuminți, ceea ce îi ușurează cu mult treaba.

Între timp, copiii au mai crescut, iar Zian are 2 ani și 4 luni, vârstă la care își ține mama în priză non-stop, așa că Roxana nici nu se gândește în acest moment să-și mărească familia.

„Nu, că ne ocupă ăștia mici toată viața. Avem doi și ne ocupă tot timpul. Gata, nu mai vreau! Uite-l pe ăsta cum e, zici că suntem siamezi! Numai lângă mine stă', a mai spus Roxana Vancea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton