Schimb de replici între Oana Roman și Oana Zăvoranu, din cauza lui Pepe: „În halul ăsta de...”

 Dumitrache Medeea
.

După ce Oana Roman s-a fotografiat alături de Pepe, Oana Zăvoranu nu s-a putut abține și a comentat apariția celor doi. Oana Roman nu a întârziat cu răspunsul și i-a dat replica vedetei. Se pare că atacurile dintre cele două nu se opresc. Iată ce schimb de replici au avut cele două.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce Oana Roman a postat o fotografie în care apare alături de Pepe, Oana Zăvoranu și-a făcut apariția și a avut un comentariu ironic la adresa celor doi. Oana Roman nu s-a lăsat și i-a dat replica.

oana-roman-ssoana-roman-ss

Oana Roman îi dă replica Oanei Zăvoranu

Oana Roman a postat o fotografie alături de Pepe, cel despre care spune că este ca și fratele ei. Fosta soție a artistului nu a ezitat să arunce cu ironii în cei doi, astfel că a publicat pe Instagram un comentariu acid la adresa lor.

Citește și: Oana Zăvoranu îl atacă pe Pepe, după ce Raluca Pascu și-a șters poza cu noul iubit:

Citește și: De ce a mers Oana Zăvoranu la vrăjitoare:

Citește și: Dana Rogoz și soțul ei au împlinit nouă ani de căsnicie:

Citește și: Liviu Dragnea, eliberat din închisoare.

„Ursoaico, când te apropi de bichon, și peruca o ia razna', a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Roman, vizibil iritată de comentariul Oanei Zăvoranu, i-a dat replica tot pe Instagram. Vedeta a observat imediat greșeala de gramatică făcută de Zăvo și i-a atras atenția.

Cât de frumos să dai cu hate fiind în halul ăsta de agramat!!', scris Oana Roman.

Oana Roman: „Pepe este fratele meu'

În podcastul „Acasă la Măruță', Oana Zăvoranu a transmis faptul că Oana Roman cu siguranță este îndrăgostită de Pepe. Totodată, a mai spus că Oana Roman ar fi sperat să aibă o relație cu Pepe, după ce acesta a divorțat de Raluca.

Oana Roman a vrut să lămurească toate aceste zvonuri și a declarat faptul că Pepe nu este pentru ea decât un prieten foarte bun pe care îl vede ca pe un frate.

El pentru mine, ca să mai lămurim alte aberații care le fac tot felul de oameni pe Instagram. Eu toată viața mea mi-am dorit o familie mare și, mai ales, am visat să am un frate, pentru că eu am doar o soră, care este mult mai mare decâ mine. Nu am avut o relație apropiată'.

Dumnezeu mi-a dat frate care nu este de sânge, dar este mai mult decât atât. Pepe este fratele meu, ca și cum ar fi sânge din sângele meu și-l iubesc ca pe fratele meu, cu toată ființa mea', a spus Oana Roman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton