Ruby, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată: "E ceva ce mi-am dorit, am puțină burtică atunci când..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ruby, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată. Recent, Ruby și-a făcut apariția la niște filmări într-o rochie mai largă în zona abdomenului și părea că ar ascunde o burtică de gravidă. Fanii s-au grăbit să creadă că artista este însărcinată. Vedeta a oferit primele declarații în acest sens și a spus adevăratul motiv pentru care silueta ei a suferit modificări

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ruby a dat de gândit fanilor, după ce s-a afișat într-o rochie largă în zona abdomenului la filmările la un clip. Având în vedere că vedeta poartă, de obicei, ținute mulate ce-i evidențiază formele și talia subțire, fanii s-au gândit că artista ar fi însărcinată și vrea să ascundă acest aspect. Ruby a decis să clarifice situația, după ce mai multe persoane au întrebat-o pe rețelele de socializare dacă este gravidă.

ruby-cu-burta-1ruby-cu-burta-1

Ruby, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată

După ce Ruby s-a afișat pe platourile de filmare ale unui clip cu o ținută ce părea că ascunde o burtică de gravidă, artista a simțit să ofere câteva clarificări. Cântăreața a spulberat speranțele fanilor care credeau că va deveni mămică în curând. Ruby a recunoscut că, din cauza alimentației necorespunzătoare, a mai luat în greutate, lucru pe care artista și l-a dorit deoarece consideră că slăbise prea mult.

„Nu sunt însărcinată, aș fi postat imediat poze cu burtica. Rochia pe care am avut-o la filmările de la Pro TV era cea pe care mi-o făcusem pentru nunta lui Smiley și am zis s-o mai port o dată. A fost printre puținele evenimente în care am purtat ceva larg. M-am și îngrășat puțin.

E ceva ce mi-am dorit, eram schiloadă, subnutrită. Eram schelete. Am puțină burtică atunci când mănânc înainte de evenimente. Din 2020, am început să slăbesc foarte tare. Iar anul acesta m-am ambiționat și mi-am zis gata, s-a terminat cu schilodenia. Ce-i drept, am mâncat mai multe dulciuri intenționat, pentru că știam că o să se vadă', a declarat Ruby pentru cancan.ro.

Ce schimbare a făcut Ruby, anul acesta, în stilul ei de viață

Ruby a mărturisit că anul acesta și-a propus să se bucure mai mult de vacanțe și de momentele de relaxare, fără să pună presiune pe ea.

Mi-am făcut timp și pentru mine, am călătorit, am mai luat și o pauză. Nu am mai fost așa înnebunită să merg să cânt. Anul acesta a fost și pentru sufletul meu, pentru a vedea lumea. Acum gata, se termină anul, începem unul nou și tragem cu dinții', a mai spus artista.

Bunica lui Ruby i-a reproșat artistei că mănâncă nesănătos

Într-un clip postat pe social-media de către artistă, se poate vedea cum bunica lui Ruby îi reproșează nepoatei că nu are grijă la alimentație și că s-ar putea să se îngrășe dacă continuă să aibă o alimentație nesănătoasă.

„Uită-te la tine. Crește burta. Te strici, păcat de tine. Păcat de corpul tău. Îți bați joc de el cu mâncarea. Toată ziua mănânci toate prostiile. Se formează burta. Nu mai mânca toate prostiile. Păcat de tine. Treaba ta. Îți pleacă burta înainte… Azi puțin, mâine puțin. Ai grijă, că dacă te strici… Dacă faci burtă, nu mai ești bună de nimic (…) Tu o tragi, dar când uiți…', a spus bunica lui Ruby, într-un video postat pe Instagram, potrivit WOWbiz.ro.

FOTO: Instagram



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton