Ruby și-a internat bunica de 87 de ani în spital, la scurt timp după ce a cântat la SAGA Festival: "E foarte slăbită". Cu ce probleme de sănătate se confruntă mamaia Gherghina

 Oana Pantazi
.

Momente grele pentru Ruby – artista și-a internat în spital bunica în vârstă de 87 de ani, după ce, doar cu o seară în urmă, făcuse show la SAGA Festival. Artista a fost extrem de îngrijorată cu privire la starea sănătății cele care a crescut-o și a dus-o de urgență la spital.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ruby este extrem de atașată de bunica Gherghina sau mamaia, cum îi spune ea, cea care a crescut-o după divorțul părinților. Din păcate, recent artista a trecut prin momente dificile, starea de sănătate a bunicii sale determinând-o să o interneze în spital. Cu doar o seară în urmă, artista făcuse show pe scena de la SAGA, iar a doua zi a fost obligată să ia o decizie grea, pentru că bunica ei nu se simțea deloc bine.

rubyruby

Ruby și-a internat bunica de 87 de ani în spital

Cu toate că este extrem de enegică la vârsta ei, bunica artistei se confruntă totuși cu bolile bătrâneții și, recent, a reușit să-și îngrijoreze nepoate, care a luat decizia de a o interna la Spitalul Sf. Pantelimon. Dat fiind că încă își renovează apartamentul și au fost obligați cu toții să se mute o vreme, bunica artistei s-a resimțit din cauza agitației create. Mamaia, cum îi spune Ruby, nu se simțea deloc bine, iar artista, îngrijorată, a mers cu ea la spital, unde medicul i-a sugerat să o interneze pentru mai multe analize.

„Încă renovăm apartamentul, nu e gata. Am luat-o efectiv, de la zero. Am primit un plan de la un arhitect, care m-a încântat. Nu știam ce presupune.

Ne-am relocat cu toții, și cu pisicile, câinii, bunica și iubitul la prietenii noștri, care stau în zonă.

Azi am internat-o pe bunica. Bolile bătrâneții… E foarte slăbită. Mutarea asta nu prea i-a priit. Acasă mai aleargă după căței, are mai mult loc să se desfășoare. Acum e tare slăbită, leșinată, nu mănâncă, nu ascultă. Are 87 de ani. Doctorul mi-a zis să o internez, să-i facă toate analizele și tot ce e nevoie. E la Pantelimon', a mărturisit artista în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Citește și: De ce nu mai postează Ruby poze cu iubitul ei și nu se mai afișează împreună la evenimente. Ce spune artista despre nuntă: „Nu mă grăbesc, am…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ruby regretă că și-a pus silicoane: „M-am chinuit niște ani, am ascuns asta de toată lumea. S-au prelungit problemele pe termen lung, aveam un implant care s-a răsucit și…’. Ce alte operații estetice are / EXCLUSIV

Citește și: De ce are Andreea Esca șofer personal: „S-a hotărât că trebuie pentru că puneam în pericol business-ul. Mă deranja. Era groaznic ca cineva să fie non-stop după mine…„ / A avut și bodyguard o perioadă

Chiar dacă Spitalul Sf. Pantelimon a fost, recent, subiectul unor scandaluri răsunătoare după ce acolo au murit mai mulți pacienți la ATI, artista are încredere în medicul curant al bunicii ei.

„Am un doctor foarte bun la Spitalul Sf. Pantelimon, în care am foarte mare încredere. Îmi pare rău pentru ce a fost acolo, dar eu nu-mi fac griji. Tot spitalul o cunoaște, o iubește. O să fie bine, îi mai adaugă tratament. O să o luăm acasă ca și nouă', a mai spus Ruby pentru sursa citată.

Ruby a fost crescută de bunica ei după divorțul părinților

Invitată, cu ceva timp în urmă, la Podcastul lui Damian Drăghici, Ruby și-a amintit de perioada copilăriei. Era micuță când părinții au plecat în străinătate ca să-i ofere un viitor mai bun, rămânând astfel în grija bunicii din partea tatălui, la fel ca mulți copii din generația ei. Tanti Gherghina, mamaia cântăreței, a ajuns acum la vârsta de 87 de ani: „Îmi amintesc când veneau ei acasă în concedii, îmi aduceau de toate, iar despărțirile erau dureroase. Bunica mi-a dat toată dragostea ei, a știut să-mi fie și mamă, și tată. Nu m-am simțit o clipă părăsită, abandonată’, a povestit artista.

Părinții, care se stabiliseră în Italia, își doreau să o aducă și pe cântăreață să locuiască cu ei, însă mamaia lui Ruby, care își dorise dintotdeauna să aibă și o fată, pe lângă cei trei fii, nu a fost de acord: „Spunea că Dumnezeu m-a trimis pe mine pentru ea’, a continuat Ruby.

Când artista s-a înscris la liceu în București, părinții au decis să se despartă, însă acest lucru nu a afectat-o pe Ruby: „Tocmai ce legasem prietenii, ei fiind departe de mine atât timp, eu nu am simțit ruptura lor. Am fost mereu cu mamaia’, a explicat cântăreața.

Ruby a ales să locuiască în continuare cu bunica ei chiar și acum: „Am învățat de la ea să fiu și bărbat, și femeie. Am un caracter dominant ca și mamaia. Mereu a vrut să fie capul familiei și am învățat de la ea să muncesc, să mă dedic în totalitate și să fiu loială, să trag cu casa’, i-a răspuns lui Damian Drăghici.

Întrebată la podcast cum ar arăta propria ei familie, artista spune că „nu ar fi nicio secundă departe de copiii ei și nu pentru că a suferit în vreun fel’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton