Ruxi Opulenta a apărut în public cu o cruce pe chiloți. Celia a luat foc: "Este jignire, sfidare și..."

 Dumba Gabriela
.

Ruxi Opulenta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a apărut în public, la un eveniment de 1 Decembrie, într-o ținută care a stârnit controverse în mediul online. Cântăreața Celia a luat foc atunci când a văzut-o pe Ruxi într-o fustă scurtă, decupată în zona intimă, iar pe chiloți cu o cruce și a postat critici pe contul său de Facebook.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Imaginile cu Rux Opulenta au ajuns virale, iar Celia nu s-a putut abține să nu comenteze ținuta excentrică purtată de influenceriță și mesajul „sfidător și lipsit de respect”, după cum spune cântăreața, având în vedere că ne aflăm în Postul Crăciunului.

285998818_564393361709488_3859737567725438805_n285998818_564393361709488_3859737567725438805_n

Celia, critici dure la adresa lui Ruxi Opulenta, după ce a purtat chiloți decorați cu o cruce

Într-o postare pe Facebook, Celia îi bate obrazul lui Ruxi și o îndeamnă să șteargă postarea pentru, subliniază ea, că a jignit un popor întreg prin ținuta și mesajul său. Celia consideră că Ruxi a luat în râs Sfânta Cruce și pentru că i-a batjocorit pe toți cei care cred și poartă în suflet Buna Vestire a Nașterii Domnului.

'Nu, chiar NU e ok!!!!! Am ajuns ziua aceea în care ne este pur și simplu teamă să spunem ceva, căci tot ceea ce e anormal devine normal! Dragă Rux, din respect pentru acest popor din care faci parte și la temelia căruia stă încă Crucea Sfântă, aș șterge această postare!!!! 

Ceea ce ai făcut prin acest outfit postat de ziua Românilor este jignire, sfidare și mare lipsă de respect față de noi, cei care te-am aplaudat cândva! Să pui Crucea pe… și să mai și adaugi Primiți vestea cea bună?' e prea mult!

Cum să poți să faci o astfel de postare???….

Te-am respectat și te-am urmărit Rux, până azi… când tu ne-ai jignit pe toți cei care încă primim cu inimile deschise, în suflete, Buna Vestire a Nașterii Domnului.

Citește și: Ruxi, totul despre provocarea Bravo, ai stil: „Nu am venit pregătită de acasă pentru…’. Ce spune despre Viviana Sposub

Citește și: Cum se înțelege Mircea Geoană, de fapt, cu viitorul soț al fiicei sale:„Am fost puțin emoționată să îl prezint părinților mei, pentru că…’

Citește și: Când se difuzează finala iUmor, sezonul 13.Cine sunt cei 13 finaliști

Nu am eu dreptul să te judec, însă nu pot nici să tac și să accept că o astfel de postare este OK! NU este!

Este GREȘIT, dragă Rux și e păcat, și nu mă refer acum la păcatul acela în care tu nu crezi, ci e păcat să nu ai respect fată de un popor care poartă încă Sfânta Cruce în suflet! Nu, nu e deloc ok ce ai făcut tu azi, îmbrăcând acestă ținută!!!', a scris Celia pe Facebook.

Cum a reacționat Ruxi după ce a fost criticată de Celia pentru chiloții cu cruce

La scurt timp după ce a fost criticată de Celia pentru că a purtat chiloți cu cruce în Postul Crăciunului și a jignit astfel simbolul sfânt, Ruxi a postat pe Instagram o explicație.

„Hai să vă explic ceva! Că s-au agitat „prea iubitorii de cruce”… Prin această ținută am dorit să transmit un mesaj artistic: vaginul unei femei este un lucru sfânt, aduce viață, conduce lumea! Amin”, a scris Ruxi pe Instagram pe o fotografie în care apare cu respectiva ținută controversată.

Ruxi Opulenta a avut o ținută mega excentrică, cu o cruce, și la petrecerea VIVA!

Deși, de-a lungul timpului, și-a obișnuit fanii cu ținutele ei ieșite din tipare, în această vară, Ruxi a reușit să ia prin surprindere pe toată lumea la petrecerea VIVA! cu ținuta ei excentrică. Câștigătoarea show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities' a purtat un outfit cere-ți tăia pur și simplu răsuflarea.

Desigur, stilul ei excentric și nonconformist i-a vexat pe unii, deranjați de „lipsa de pudoare' și îndrăzneala concurentei în ceea ce privește ținutele alese.

Îmbrăcată într-o rochie extrem de scurtă, din dantelă de culoare mov, pe care trona o cruce mare, neagră, la care a asortat o pereche de stiletto, Ruxi a lăsat foarte puțin loc imaginației.

După ce a postat fotografiile în mediul online, comentariile au început să curgă, cele mai multe întrebări fiind legate de prezența sau, de fapt, absența lenjeriei intime, care unii internauți erau convinși că lipsește cu desăvârșire.

Mulți au felicitat-o atât pentru ținută, cât și pentru look, complimentându-i formele, dar au fost și unii pe care i-a deranjat atât transparența ținutei și faptul că Rux părea a nu avea nimic pe dedesubt, cât și alegerea vedetei de asocia ținutei acea cruce mare, neagră. Drept urmare, au fost și câțiva care au acuzat-o de blasfemie, considerând că simbolul creștin nu are ce căuta pe o asemenea rochie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton