S-a pierdut cu firea! Ioniță de la Clejani, reacție violentă după ce Margherita ar fi agresat două femei pe Calea Victoriei

 Oana Pantazi
.

Ioniță de la Clejani și-a ieșit din calmul său proverbial și a avut o reacție ieșită din comun în momentul în care a fost luat la întrebări de presă, după ce Margherita a devenit protagonista unui nou scandal!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce Margherita a intrat din nou în atenția presei, după ce ar fi agresat două angajate ale unei agenții imobiliare, pe Calea Victoriei, tatăl ei, Ioniță de la Clejani a avut o reacție la fel de violentă.

Ieri, presa a semnalat o nouă „aventură” de-a Margheritei, care, după ce a fost, recent, protagonista unui accident de mașină, ar fi agresat și jignit două femei, care, în cele din urmă au chemat Poliția.

Citește și: Mirabela Dauer, mesaj pentru fiul pe care nu l-a mai văzut de 20 de ani: „Totul a fost o minciună!”

Pentru Ioniță de la Clejani s-a umplut paharul

La scurt timp după ce Margherita a fost implicată într-un scandal în urma căruia s-a ales cu dosar penal, Ioniță de la Clejani a fost abordat de presă pentru declarații. Din păcate, cel mai pacifist membru al familiei de data asta s-a pierdut cu firea și a fost la fel de agresiv ca fiica lui Margherita!

Abordat de unul dintre reporterii emisiunii Xtra Night Show, artistul de la Clejani a reacționat în mod neașteptat. După ce i-a adresat jurnalistului cuvinte imposibil de reprodus, Ioniță de la Clejani l-ar fi agresat pe acesta și fizic, fiind extrem de deranjat de intruziunea presei în viața fiicei sale, scrie spynews.ro.

Familia-Clejani-1-1-1Familia-Clejani-1-1-1

Declarația halucinantă a Margheritei

Margherita a vorbit și ea cu presa, însă declarațiile sale frizează ridicolul. Când reporterii Acces Direct au ajuns la atelierul ei, Margherita i-a luat peste picior și i-a și jignit. Aceștia au vrut să afle partea ei de adevăr, însă fata Clejanilor le-a arătat o insignă pe care scria „Inspectoratul General al Poliție Române', sugerându-le că acesta este domeniul ei de activitate. Nu în ultimul rând, Margherita le-a atras atenția jurnaliștilor că nu sunt îmbrăcați pe măsura standardelor ei…

„Vreau să plecați de aici, pentru că nu aveți acest drept. Este fals ceea ce este în mass-media. Ca să poți să afli adevărul de la mine trebuie să fii îmbrăcat frumos. Activez în alt domeniu, în criminalistică. Respect Poliția Română', a spus Margherita.

Citește și: George Burcea, dezvăluiri neașteptate după despărțirea de Andreea Bălan: „A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. M-a durut foarte mult”

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton