S-au încins spiritele la Survivor! Elena Ionescu și Grațiela Duban, din nou în conflict: "Am voie să plâng, am voie să răbufnesc, am voie să fiu emotivă, fără ca tu să mă acuzi că joc teatru?"

 Cica Cristina
.

Un nou conflict la Survivor România între Grațiela Duban și Elena Ionescu. Tensiuni și nervi întinși la maxim. Soția lui Andrei Duban a izbucnit în lacrimi!

Survivor-1Survivor-1

Elena Ionescu și Grațiela Duban, din nou în centrul atenției. Cele două nu reușesc să ajungă la un numitor comun. Nu se înțeleg deloc, iar tensiunea și epuizarea încep să își lase tot mai adânc amprenta asupra concurenților de la Survivor România.

O discuție aprinsă a izbucnit, din nou, între Grațiela Duban și Elena Ionescu. Soția lui Andrei Duban a fost iarăși acuzată de Elena Ionescu că joacă teatru, potrivit cancan.ro.

De unde atâta încărcare? Ea face lucrurile care îi plac și nimeni nu s-a băgat peste ea', a spus cântăreața.

La auzul acestor cuvinte faimosul Ghiță a reacționat imediat și i-a luat apărarea Grațielei: Poate ea e încărcată… Sau poate psihic, nu mai rezistă. Nu ai de unde să știi ce este în sufletul ei. Poate și eu simt nevoia să plâng acum, asta încerc să spun…'.

Replica acestuia a generat o nouă reacție din partea artistei, care a ținut să precizeze la interviu: A intervenit și Ghiță, care speram să înceteze cu aceste discuții inutile și comentarii degeaba'.

Cuvintele Elenei Ionescu par să fi fost picătura care a umplut paharul, întrucât Grațiela Duban a izbucnit în lacrimi: Păi și eu de ce nu am voie să plâng? Știi că mâine e ziua copilului meu? Știi? Știi treaba asta? Da? Poate eu am săptămâna asta un pic mai sensibilă din cauza lucrului ăstuia, da? Și poate jignirea ta a umplut paharul de sensibilitate al meu și poate așa am răbufnit eu, da?', a spus extremd e supărată și indignată Grațiela Duban.

Actrița a continuat să plângă și la interviu: Să nu mai zică despre mine că sunt o mincinoasă, că nu sunt o mincinoasă. Urăsc să mi se spună lucrurile astea când eu știu exact ce fac'.

Elena Ionescu: „A început să plângă, a început să se victimizeze

A simțit că nu mai poate, a răbufnit și i-a spus Elenei Ionescu: Am voie să plâng, am voie să răbufnesc, am voie să fiu emotivă, fără ca tu să mă acuzi că joc teatru?'/ Am voie să fac lucrurile astea? Pot?'.

Da, Grațiela, poți să faci ce vrei tu', a răspuns artista.

Mulțumesc frumos, Elena, dacă-mi permiți lucrul ăsta! Îți mulțumesc frumos!', a spus Grațiela Duban ironic.

Ironia a stârnit nemulțumirea Elenei, care abia a reușit să se abțină să nu ibucnească din din nou: Asta iar e o… nu mai zic…'.

A început să plângă, a început să se victimizeze, că ea are un copil acasă și că eu sunt cea care i-a pus capac aici cu toate problemele pe care i le fac. Lucru, complet neadevărat! Un fel de: hai să găsim un subiect să dăm în Elena, că nu mai aveam demult un subiect cu ea', a mai ținut să precizeze Elena Ionescu în cadrul interviului.

Sursa foto: Captura YouTube, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton