Ce sacrificii a făcut Jorge pentru fiica lui, Karina, după divorțul de Alina Laufer: "Am rămas zero barat, fără nimic, şi a trebuit să lupt pentru copilul meu"

 Dumba Gabriela
.

Jorge și Alina Laufer au divorțat când fiica lor era foarte mică, avea în jur de trei ani. După divorț, Alina Laufer a decis să își ia fiica în America și Karina și-a făcut tatăl, timp de doi ani, doar prin telefon, ceea ce l-a afectat enorm pe Jorge. Cântărețul a făcut sacrificii mari, după divorț, pentru a petrece cât mai mult timp cu fiica lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Jorge a trecut cu greu peste perioada de după divorț, în care fiica lui a fost departe de el. Doi ani a văzut-o doar pe video call, iar acest lucru s-a întâmplat de maxim 5 ori, iar dorul de Karina l-a făcut să sufere enorm.

5447-15447-1

Jorge, despre sacrificiile făcute pentru Karina, după divorțul de Alina Laufer

Karina avea în jur de trei ani atunci când părinții ei au decis să divorțeze. Fetița a rămas cu mama ei, iar Jorge a suferit foarte mult, mai ales când ele au locuit în America, timp de doi ani. Cântărețul își amintește că ziua de marți era sfântă pentru el atunci, câ era ziua pe care o petrecerea cu fiica lui.

„Eu am plecat de la zero, de la zero barat, de două ori. O dată când am venit în Bucureşti, a fost supravieţuitorul din mine care a atras oportunităţile – contează să te prezinţi, altfel nu te vede nimeni. Eu am ajuns să cânt pentru că m-am prezentat la un concurs. Şi, după ce am câştigat şi am făcut parte dintr-o trupă, mă aşteptam să se întâmple de la sine lucrurile, dar nu s-au întâmplat şi a trebuit să dau din coate.

Şi, la 30 de ani, când am divorţat, am rămas iar zero barat, fără nimic, şi a trebuit să lupt pentru copilul meu. Toate proiectele pe care le aveam în televiziune erau gândite astfel încât marţea de la ora 16.00 să fiu disponibil doar pentru copilul meu.

Pentru că aia era ziua în care trebuia să fiu la şcoală la Carina s-o iau, singura zi în care ne puteam vedea, în afară de weekend-urile stabilite cu mama ei. Şi până la 10 ani, când a plecat doi ani în America cu mama ei, am lipsit maxim de două ori marţea.

Și atunci am crezut că-mi fac harakiri! După moartea tatălui meu, aceea a fost cea mai dificilă perioadă, pentru că mult timp n-am putut nici măcar să ne auzim. Dar Carina a simţit că sunt mereu lângă ea, că m-am luptat pentru relaţia noastră. Eu sunt în viaţa ei permanent, acum e mult mai simplu şi uşor, are 15 ani și poate să vină la mine sau să stea cu mama ei, e decizia ei deja. Adică fix momentul la care eu visam mereu, când ne vedem liber, fără procură„, a declarat Jorge pentru okmagazine.ro.

Citește și: Cum gestionează Jorge gelozia în căsnicia cu soția lui, Ramona: „Am avut o singură sclipire, anul ăsta. O încurajez să fie cât mai sexy, să o admire cât mai mulți’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Jorge copiii și ce așteptări are de la ei, în privința carierei: „Mi-ar plăcea să-și aleagă…’

Citește și: A trecut printr-un divorț traumatizant! Jorge a povestit totul despre experiența care l-a trimis la psiholog:Ramona, actuala mea soție, a fost lumința de la capătul tunelului

Jorge a suferit cumplit de dorul fiicei sale, după divorțul de Alina Laufer

Artistul a suferit mult de dorul Karinei pe atunci și nu putea accepta ideea că este atât de departe de el. Ei bine însă, timpul a trecut, iar totodată și durerea, astfel că acum se poate bucura de momente speciale și de calitate cu fiica lui.

„O perioadă când a plecat Karina și s-a mutat 2 ani în America cu mama ei, a fost cel mai dureros lucru la momentul respectiv. Pentru că nu mă așteptam să se întâmple asta mai ales că noi nu puteam să ne vedem atât de des. Dar faptul că a și plecat din țară, 2 ani de zile în care nu ne vedeam. Am văzut-o de 4 ori și vorbeam pe video call, când o lăsa maică–sa, a fost foarte dureros.

Adică 2 ani de zile în care nu eram om, nici nu mă puteam concentra la ce am de făcut. Pe mine chestia asta m-a afectat. Parcă și știa că mă afectează atât de tare din moment ce făcea atât de des treaba asta. Dar am iertat, am lăsat în urmă, sunt mai atent ca niciodată la ce se întâmplă în jurul meu și la ce spune orice om în jurul meu, și în jurul copiilor mei.’, a spus Jorge pentru Ciao.ro, în trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton