Ce salarii aveau Mircea Badea și Teo Trandafir acum 30 de ani, la începutul carierei în televiziune: "Tu îmi aduceai să mănânc, pentru că eu nu aveam bani de mâncare, sendvișuri cu piure"

 Dumba Gabriela
.

Ce salarii aveau Mircea Badea și Teo Trandafir acum 30 de ani, la începutul carierei în televiziune. Teo Trandafir l-a invitat pe Mircea Badea în prima ediție a podcastului ei, iar întâlnirea s-a lăsat cu multe glume, dar și cu numeroase dezvăluiri. Cei doi buni prieteni și-au amintit începuturile lor în televiziune, în 1994, și cum făceau foamea în acea perioadă pentru că erau extrem de prost plătiți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir și Mircea Badea au prezentat împreună emisiunea „Bună dimineața, România!” (1994-1997), de la Tele7 ABC, iar între 1998 și 2000, cei doi au continuat să îi încânte pe români la matinalul Antenei 1. S-au bucurat de un succes fenomenal împreună și au și în prezent fani care îi roagă să formeze, din nou, un cuplu pe micile ecrane.

https-__www.gandul.ro_wp-content_uploads_2020_10_screenshot_460https-__www.gandul.ro_wp-content_uploads_2020_10_screenshot_460

Ce salarii aveau Mircea Badea și Teo Trandafir la începutul carierei în televiziune

Foștii colegi de platou, deveniți și buni prieteni, Mircea Badea și Teo Trandafir au dezvăluit ce salarii aveau la debutul lor în televiziune. Potrivit lui Teo Trandafir, ei primeau 100 de dolari pe lună. Tocmai din acest motiv, mai în glumă, mai în serios, au recunoscut că au existat momente în care făceau foamea.

„Noi luam pe atunci 100 de dolari pe lună. Oamenii spun: „Păi, da, dar pe atunci, vezi Doamne, erau bani”. Nu erau bani, erau tot 100 de dolari pe o lună. Tu îmi aduceai să mănânc, pentru că eu nu aveam bani de mâncare, sendvișuri cu piure', a spus Teo Trandafir în podcastul său.

„Țin minte că mâncam senvișuri cu cartofi. Pâine pe care erau cartofi fierți. Asta țin minte!”, a completat-o Mircea Badea.

Teo Trandafir și Mircea Badea și-au amintit că erau dați afară foarte des, pe vremuri, când munceau cu Radu Coșarcă și au dat mai multe detalii despre o astfel de situație. „La un moment dat, ne-a chemat stăpânirea și ne-a zis: râdeți ca proștii! Să veniți cu demisiile semnate!”, și-a amintit Teo. „Cât am râs când ne-au dat afară! Ne dădeau afară foarte des, ce-i drept!”, a completat Mircea Badea.

„Ne dădeau afară din serviciu… Muream de foame…”, a continuat Teo. „Oricum muream de foame, doar că nu ne-am mai fi trezit la 5. Muream odihniți!”, a mai spus și Mircea, în hohote de râs.

Citește și: Dana Rogoz și-a ajutat familia cu bani, în copilărie, când filma pentru Abracadabra: „Făceam economii și mâncam supe la plic în cameră. Mama a fost…’

Citește și: Daniela Crudu a dezvăluit numele băiețelului ei: „Așa îl cheamă’. Cum se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil

Mircea Badea și Teo Trandafir și-au depus CV-urile la Oficiul Forțelor de Muncă

Paralel cu televiziunea, Mircea Badea și Teo Trandafir își doreau acum mai bine de 20 de ani să muncească mai mult, căci nu le ajungea salariul din televiziune. Au mers prima dată la un interviu pentru a se angaja ca telefoniști, însă nu au avut succes, apoi au ajuns la Oficiul Forțelor de Muncă.

„Am ajuns la Oficiul Forțelor de Muncă, sector 3, și ne-am depus acolo CV-ul și când am plecat de acolo era o doamnă care mătura strada, și ne-a recunoscut că eram la televizor, dar nu mâncam (n.r. – nu primeau mulți bani)… Ne-am dus la Oficiul Forțelor de Muncă să ne înscriem și a zis: Ia uite, au venit vedetele la „brațili” de muncă', a mai povestit Mircea Badea în podcastul lui Teo Trandafir.

Într-un interviu mai vechi pentru DC News, Teo Trandafir fost întrebată dacă ar mai funcționa astăzi un format cu Teo Trandafir și Mircea Badea.

„Cred că ar funcționa. Traiectoriile noastre sunt atât de diferite, dar esența noastră este aceeași. Mircea îmi spunea că își amintește și lucruri dintr-o altă viață și că acel Mircea nu mai este. Sunt convinsă că nu este așa, nu există un buton pornit/oprit a ceea ce sunt și a ceea ce voi deveni. Cred că lucrurile odată aflate în interiorul tău, de mic, vor rămâne acolo până în momentul în care o să mori de bătrânețe.

Acele lucruri ale noastre ne sunt compatibile și, indiferent de cât de diferiți am fi devenit acum, dacă facem apel la esența noastră și la ceea ce ne reprezintă cu adevărat, click-ul se va face din nou, fără îndoială’, spunea Teo Trandafir.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton