Ce salariu are Alexia Eram la revista mamei sale, Andreea Esca, și cu ce se ocupă la A list Magazine: "Eu tot timpul sunt la birou"

 Dumba Gabriela
.

Salariul Andreei Esca rămâne un mister, însă s-a aflat salariul pe care Alexia Eram îl primește la revista mamei sale, A list Magazine. Alexia Eram a dezvăluit ce salariu primește de la mama ei pentru jobul său de la A list Magazine, dar susține că banii sunt binemeritați pentru că toată ziua este la birou și muncește cu drag.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexia Eram dezvăluia recent că și-a luat o mașină de 60.000 de euro din banii ei și mai are și o casă frumoasă, pe care și-a cumpărat-o singură și achită credit la bancă. Unii au pus-o la zid pentru că este fiica Andreei Esca și se laudă cu lucrurile sponsorizate de mama ei, însă Alexia Eram susține că nu este așa și muncește pentru banii ei.

6015a02748a9bc198b3b430f28813dce6015a02748a9bc198b3b430f28813dce

Ce salariu are Alexia Eram la revista mamei sale, Andreea Esca

Alexia Eram lucrează și la revista mamei sale, A list Magazine, unde are un salariu de 2.500 de euro pe lună și spune că muncește mult pentru acești bani, nu îi primește doar pentru că este fiica mamei sale.

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. (…) Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină.

Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing.

Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator', a mărturisit Alexia Eram la „Drive in with Andrei Niculae'.

În plus, fiica Andreei Esca este un influencer de succes, iar pe Instagram are numeroase campanii plătite și este urmărită de peste 700.000 de persoane.

Citește și: America Express 3 decembrie – Cine a câștigat prima amuletă din a șaptea etapă: „Există un Dumnezeu’. Cătălin și Romică Țociu au fost la un pas de eliminare

Citește și: Alexandra Ungureanu are un nou iubit, după despărțirea de DJ Gojira: „E un om extraordinar de bun, mă iubește, mă respectă. Își dorește să evolueze pentru mine…'

Citește și: Gabi Bădălău, cuvinte dure pentru Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu: „Ba se călugărește, ba mă așteaptă în lenjerie intimă’. A aflat din presă că blondina s-a despărțit de el

Alexia Eram este recunoscătoare mamei sale pentru tot ajutorul primit

Alexia Eram îi este recunoscătoare mamei sale, pentru că datorită ei a cunoscut succesul atât de repede, la doar 23 de ani.

„Eu tot timpul i-am mulțumit și sunt recunoscătoare mamei, pentru că datorită ei am ajuns unde sunt acum într-un timp atât de scurt. Probabil dacă nu era ea, eu poate nu ajungeam aici atât de repede. Tot timpul am spus că dacă eu nu munceam și nu făceam lucruri frumoase, oamenii nu mă urmăreau.

Puteam să fiu fiica oricui, că dacă nu munceam pentru ce am acum nu eram interesantă. Foarte multă lume mă asociază în continuare… că dacă mama nu era cine este eu nu făceam nimic, că nu am banii mei. Eu zilnic primesc mesaje de genul acesta. Îi mulțumesc enorm mamei și nu am cum să fiu supărată pe chestia asta', spune Alexia Eram.

Alexia Eram și-a cumpărat singură apartamentul în locuiește, iar de curând și-a achiziționat și o mașină în valoare de 60.000 de euro și spune că nu a primit bani de la părinți:

„Nu are rost să ies și să spun multe lucruri, pentru că lumea oricum o să creadă ce vrea. Eu tot timpul am scris în text adevărul, atunci când mi-am luat apartamentul, mașina. Eu am făcut un credit, un leasing. Am credit la casă. Orice aș spune, oamenii cred ce vor'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton