Ce salariu are Carmen Tănase la teatru, pe lângă banii primiți pentru rolul din Clanul: "Dacă joc sau nu, eu tot iau salariul ăsta"

 Dumba Gabriela
.

Carmen Tănase a dezvăluit recent ce salariu are la teatrul de Stat, acolo unde are cartea de muncă, însă actrița din serialul Clanul recunoaște că primește și alți bani din zona privată. În schimb, Carmen Tănase nu poate spune cât primește pentru rolul din Clanul sau alte producții private, dar îi asigură pe tinerii actori să se îndrepte și spre serialele de televiziune pentru că banii nu sunt de neglijat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Tănase are și o carieră impresionantă în teatru. Din anul 1984 până în anul 1990, actrița a fost angajată la Teatrul Național Vasile Alecsandri, Iași, iar începând cu anul 1990 lucrează la Teatrul Odeon din București. Carmen Tănase a dezvăluit ce salariu are la Stat.

03f3b1ff-9c01-4b9f-bed1-4ea41785f55803f3b1ff-9c01-4b9f-bed1-4ea41785f558

Ce salariu are Carmen Tănase la Stat, la teatrul unde are carte de muncă

Carmen Tănase a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul podcastului Galben, moderat de jurnalistul Dorin Galben, pe YouTube, vizavi de banii pe care îi încasează de la Stat. Carmen Tănase a recunoscut că are și alte surse de venit.

„Nu știu debutanții, dar eu sunt actor categoria 1A, și am 7.200 de lei, asta înseamnă 5.000 de lei înseamnă 1.000 de euro, deci cam 1.300 de euro. Ăsta e salariul de la teatrul unde am cartea de muncă, dacă joc sau nu, eu tot iau salariul ăsta. Eu joc foarte mult în privat. Ce joc la teatru privat, nu are legătură cu salariu, ăla e alt venit.

Nu știu actorii de film cât sunt plătiți, aud doar „Să știți că nu prea avem bani”, cred că la serial e mult mai bine. Depinde, unele televiziuni plătesc pe episod difuzat, altele pe ziua de filmare, uneori ai zile garantate, alteori nu ai, depinde de contract, sumele nu pot să le spun pentru că sunt confidențiale. Depinde cât filmează actorul, de box office', a declarat Carmen Tănase în podcast.

Carmen Tănase recunoaște că a avut perioade în care nu-i ajungeau banii primiți la Stat, mai ales că ea este un om care vrea să se bucure de viață, nu doar să supraviețuiască.

„Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct! Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea de exemplu e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc. 

Da, am avut perioade (n.red. când nu se ajungea cu banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu!

Acum, sigur, de câțiva ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel. Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune!', a mai spus Carmen Tănase.

Citește și: Andreea Esca îi trimite fiului ei, Aris Melkior, mâncare la facultate: „Salată de vinete și tartă cu praz’

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. În ce ipostază au fost surprinși cei doi îndrăgostiți la mall, în văzul tuturor

Citește și: Gabriela Cristea, adevărul despre momentul în care a fost acuzată că a intrat beată, în direct, la TV: „Nu aș fi vorbit despre chestia asta. Am fost un pic mai agitată și…’

De ce a divorțat Carmen Tănase

Carmen Tănase a fost căsătorită cu criticul de teatru Victor Parhon, iar căsnicia lor a durat trei ani. Chiar dacă a divorțat de tatăl fiului ei, actrița a continuat să fie împreună cu acesta până în ultima lui clipă de viață. Victor Parhon a murit în anul 2000.

„Diferența de vârstă nu s-a simțit și pentru mine nu contează nimic atunci când iubesc pe cineva, eu iubesc omul, nu vârsta, nu culoarea ochilor. Amănuntele astea nu contează, poate că uneori s-a simțit. Eu ieșeam unde voiam, nu ceream voie, noi ne-am înțeles foarte bine cât ne-am înțeles.

Nu eu am decis să divorțăm, el a decis, a fost foarte bine așa. De ce nu am vrut eu să mă căsătoresc, eu din instinct nu am vrut și observând prin alte familii. Dv., bărbații, sunteți niște animale ciudate, animale cu ghilimelele de rigoare, de pradă, iar când prada este a dv. este proprietate. Eu am văzut asta, eu am zis că nu o să fiu proprietatea nimănui, eu sunt eu și cu asta basta. Și am zis că nu, nu mă mărit. De ce hârtia aia valorează mai mult decât sentimentele?', a mai spus Carmen Tănase în același podcast.

„Ne-au declarat divorțați, am semnat hârtiile și am plecat de gât, noi am rămas împreună'

Carmen Tănase nu a regretat nicio secundă că a divorțat, ba chiar consideră că decizia luată le-a îmbunătățit relația la momentul respectiv.

„Până la urmă am cedat presiunilor familiei, apoi au început aceste mici semne de proprietate, am zis că nu are sens să stricăm această prietenie frumoasă dintre noi. Ne-am dus acolo amândoi și am fost întrebați dacă suntem de acord amândoi, ne-au declarat divorțați, am semnat hârtiile și am plecat de gât, noi am rămas împreună.

Am divorțat ca să rămânem împreună. S-a schimbat ceva după divorț. Eu mă mutasem în altă parte și atunci ne întâlneam ca doi oameni într-o relație normală. Asta a durat până la sfârșitul lui, atunci când el s-a îmbolnăvit ne-am remutat împreună. Noi nu ne-am despărțit pentru că ne uram, ne-am despărțit ca să ne înțelegem mai bine'.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton