Ce salariu are Ioana Ginghină la teatru și ce pensie alimentară plătește Alexandru Papadopol. "O luasem razna. Dădeam și 6.000 de lei lunar pe haine"

 Oana Pantazi
.

Cu sinceritatea care o caracterizează, Ioana Ginghină a dezvăluit recent ce salariu are la teatru, dar și ce pensie alimentară primește de la Alexandru Papadopol pentru fiica lor. Actrița a mărturisit că începuse să exagereze în privința cumpărăturilor, dar că între timp a spus stop și chiar a început să economisească.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Extrem de deschisă în privința multor laturi ale vieții sale, Ioana Ginghină a mărturisit recent ce salariu primește de la teatru, dar și ce pensie alimentară plătește fostul ei soț, Alexandru Papadopol, pentru fiica lor, Ruxandra. Actrița a dezvăluit însă și că devenise mult prea pasionată de haine și că nu se putea abține de la cumpărături.

ioio

Ioana Ginghină a dezvăluit ce salariu are și ce pensie alimentară primește fiica ei

Carismatica actriță în vârstă de 44 de ani este acum într-unul dintre cele mai bune momente ale vieții ei – cariera ei e pe val, la fel și viața personală, Ioana Ginghină urmând să se căsătorească în curând cu iubitul ei, Cristi Pitulice. Actrița a mărturisit însă că, până recent, a avut ceva probleme în privința gestionării banilor…

Citește și: Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, la doi ani de la divorț: „El mă cunoaște cel mai bine'

Citește și: De ce evită Ioana Ginghină să-și expună iubitul pe rețelele de socializare: „Cristi nu își dorește să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Alexandru Papadopol, după ce Ioana Ginghină i-a spus că se recăsătorește: „Mi se părea normal să îi spun eu'

Citește și: Acces Direct este scos din grila Antena 1. Se va difuza doar pe Antena Stars

Citește și: Se măresc alocațiile pentru copii. Câți bani vor primi de la 1 martie

„Îmi pun lunar de-o parte o sumă pe care am voie să o consum. Este vorba de 8.000 de lei – salariul de la teatru și pensia alimentară de la Alexandru. Tot în aplicație notez absolut toate cheltuielile: facturi, mâncare de la supermarket, meditațiile fetiței… (…) Înainte nu reușeam să strâng mare lucru. Dar nu știi ce înseamnă să strângi bani! E ca la greutate – vezi miracolul cu ochii tăi. Pe mine aplicația asta m-a educat. Până nu am văzut, nu credeam. Acum am zile când nu cheltuiesc deloc', a declarat Ioana Ghinghină pentru Click!.

Dependentă de cumpărături

Actrița a mai povestit și că obișnuia să cheltuiască o sumă destul de mare, lunar, pe haine și cosmetice, dar, în timp, a început să-și gestioneze mai bine banii.

„O luasem razna de tot cu cumpărăturile. Dădeam și 6.000 de lei lunar pe haine. Când nu erau pentru mine, erau pentru Ruxi, fiica mea, sau pentru Cristi, iubitul meu. Când nu cumpăram pentru ei, dădeam banii pe creme, pe cosmetice sau produse pentru păr. Zici că aveam o boală să cheltuiesc', a mai spus ea pentru sursa citată.

Ioana Ginghină a admis că nu se putea abține de la shopping și că obișnuia să cumpere fără discernământ, de multe ori nimicuri din benzinărie, sau haine pentru ea sau pentru fiica și iubitul ei.

„E și asta o boală, să cumperi chestii. Eu mă duceam la benzinărie să alimentez și de acolo mai luam ceva, o revistă, un breloc, orice. Cumpăram multe haine, când nu mai luam pentru mine luam pentru Cristi, pentru Ruxi… O luasem razna. Dar am început să conștientizez. Acum, dacă vreau să-mi iau o cămașă albă, de exemplu, mă gândesc dacă am neapărată nevoie de ea, mă duc acasă și mă uit în dulap câte cămăși am', a mai spus Ioana pentru Click.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton