Ce salariu avea Piero Ferrari, la fabrica tatălui său și cum a pierdut banii: "Era la cel mai de jos nivel pentru responsabilitățile pe care le aveam"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce salariu avea Piero Ferrari, la fabrica tatălui său și cum a pierdut banii. Piero Ferrari, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a mărturisit într-un interviu oferit în România, că a lucrat în fabrica tatălui său pe un salariu de muncitor. Ferrari a dezvăluit și ce sumă câștiga lunar ca angajat Ferrari, dar și cum i-au fost furați primii bani de salariu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce salariu avea Piero Ferrari, la fabrica tatălui său și cum a pierdut banii. Milionarul Piero Ferrari, moștenitorul celebrului brand de autoturisme italian, a declarat că și-a început cariera în fabrica tatălui său pe un salariu de muncitor. Milionarul Piero Ferrari, 78 de ani, este căsătorit cu românca Romina Gingașu, 33 de ani, formând un cuplu atât în viața personală, cât și în cea profesională. Piero Ferrari a contribuit la dezvoltarea imperiului Ferrari, dar în tinerețe nu era nici pe departe atât de abil. Milionarul a povestit cum primul său salariu a fost furat de niște hoți.

80th Venice Film FestivalRed Carpet of the movie -Ferrari-Venice, Italy80th Venice Film FestivalRed Carpet of the movie -Ferrari-Venice, Italy

Ce salariu avea Piero Ferrari, la fabrica tatălui său și cum a pierdut banii

Piero Ferrari, moștenitorul legendarului brand de automobile, a dezvăluit, în cadrul unui interviu oferit în România, că, în tinerețe, câștiga un salariu de muncitor ce însuma 80.000 de lire pe an, pe când lucra în fabrica tatălui său. Nici măcar nu a apucat să se bucure de primii bani câștigați, deoarece au fost furați de un hoț.

Citește și: Ce avere uriașă are Romina Gingașu, românca măritată cu Piero Ferrari: „Negociez intens prețurile și…. Câte proprietăți deține în străinătate

Citește și: Romina Gingașu, soția româncă a lui Piero Ferrari, despre viața cu un miliardar: „E foarte atent cu cheltuielile

Citește și: Naomi Hedman s-a afișat pe Instagram cu alt bărbat după ce s-ar fi despărțit de Florin Ristei. Cine este artistul

Citește și: Fiica Ronei Hartner, prima aniversare fără mama ei. Ce a făcut Rita Sumalya în ziua în care a împlinit 16 ani: „A refuzat să se serbeze, e prea dureros. A căutat fotografiile ei…’

La început era 80.000 de lire. Era un salariu obișnuit pentru un muncitor. Dar salariul meu, cât timp trăia tatăl meu, era la cel mai de jos nivel pentru responsabilitățile pe care le aveam. Nu beneficiam de tratament preferențial.

N-am făcut nimic special, pentru că mi-am păstrat salariul. Era într-un sertar din camera mea. Și apoi am lăsat fereastra deschisă. Eram la cină cu părinții mei și a venit un hoț și mi-a luat salariul.„, a declarat Piero Ferrai pentru DIGI 24.

Cum arată viața Rominei Gingașu lângă Piero Ferrari

Deși este căsătorită cu miliardarul Piero Ferrari, Romina Gingașu nu-și descrie stilul de viață ca fiind extravagant sau opulent. Frumoasa româncă susține că statutul de soție a magnatului italian a determinat-o să se afirme ca o femeie puternică și independentă, astfel că este atentă la cheltuieli și nu se declară o împătimită a shoppingului. În schimb, Romina Gingașu a investit zeci de milioane de euro în domeniul imobiliar, atât în străinătate, cât și în România.

„Nu e ușor să vii să spui că vrei și aia și aia când ești cu un ‘bilionaire’ pentru că lucrurile stau puțin diferit. Sunt oameni inteligenți care și-au construit afaceri și nu poți să vii oricum. Trebuie să ai un anumit status, tu ca femeie, în primul rând, nu să începi să spui că vrei shopping mâine, că nu dă bine. Piero a apreciat acest lucru. Eu nu sunt o fashionistă, prefer să fac investiții în imobiliare, iar el apreciază lucrurile pe care le fac’, a spus Romina Gingașu la Antena Stars.

FOTO: Hepta, Profimedia, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton