Salman Khan, surprins în ipostaze tandre cu o altă femeie: „Niciodată nu l-am văzut zâmbind lângă Iulia...”. Cum a reacționat Iulia Vântur

 Calin Maria Bianca
.

Salman Khan, surprins în ipostaze tandre cu o altă femeie. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost pusă sub semnul întrebării de câteva săptămâni bune. Au apărut mai mult separat, decât împreună, astfel că fanii s-au tot întrebat ce se întâmplă între ei. Ba mai mult, de curând, au apărut mai multe imagini vechi cu actorul în compania altei femei, fapt ce i-a făcut pe oameni și mai curioși. Iată cum a reacționat Iulia Vântur!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Zile la rând s-a tot zvonit că Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit, mai ales după ce el a participat singur la mai multe evenimente din India, cât și ea la fel. Mai mult decât atât, totul a devenit mult mai serios pentru fani când ea a venit în România, fără el. De curând, în spațiul public au apărut mai multe imagini vechi cu actorul și altă femei, lucru ce i-a pus și mai tare pe jar pe fani.

iulia-vantur-lectie-de-viata-succes-india-706334iulia-vantur-lectie-de-viata-succes-india-706334

Citește și: Iulia Vântur comentează zvonurile despre despărțirea de Salman Khan: „N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata? De fiecare dată când vin în țară…”

Citește și: „Se pare că nimeni nu mă ascultă. Am luat o decizie, nu înțeleg de ce…'. Iulia Vântur, enervată de Teo Trandafir, în direct, după ce i-a spus că nu a văzut „chimie' între ea și Salman Khan

Citește și: Cum arată Andreea, fiica lui Nick de la N&D, la 16 ani: „Nu se poate să fi crescut așa de repede”. Cum se înțelege artistul cu iubitul adolescentei

Citește și: Jurații de la Chefi la cuțite, mărturisiri neașteptate înainte ca sezonul 13 să înceapă: „În nopțile din primele zile am aflat câte medicamente există ca să poți să dormi”

Salman Khan, surprins în ipostaze tandre cu o altă femeie

La scurt timp după ce Iulia Vântur a vorbit în emisiunea lui Teo Trandafir și a Ilincăi Vandici despre relația ei cu Salman Khan, au apărut și niște poze mai vechi cu actorul în compania unei femei, fiind în ipostaze apropiate. Mai precis, erau foarte apropiați, se țineau de mână, ba chiar la un moment dat s-au și îmbrățișat. Bineînțeles, fanii au reacționat imediat și au crezut că este vorba despre noua iubită a lui, așa că nu s-au putut abține să nu lase o serie de comentarii.

Nu l-am văzut la braț cu Iulia Vântur niciodată'/ „Cu Iulia de ce nu se pozează așa?'/ „Niciodată nu l-am văzut zâmbind lângă Iulia'/ „Asta-i actuala iubită a lui Salman', sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Cum a reacționat Iulia Vântur

Pozele au ajuns imediat virale, astfel că mulți așteptau cu nerăbdare reacția vedetei. Pe contul ei de Instagram, Iulia Vântur a postat un clip video despre cel mai nou proiect de televiziune al lui Salman Khan, explicând altfel că nu este vorba despre noua lui iubită sau vreo relație, ci despre un nou proiect. Acesta joacă alături de actrița Katrina Kaif în „Tiger 3', astfel că ipostazele romantice fac parte din noul film.

Ce a spus Iulia Vântur despre relația ei cu Salman Khan

Iulia Vântur știe că fanii ei vor să o vadă mai des la brațul lui Salman Khan, însă ea a precizat că motivul pentru care nu se întâmplă acest lucru foarte des nu este pentru că relația lor nu merge bine. Mai precis, a explicat că în India, cultura lor nu este ca cea de la noi, astfel că mulți își doresc discreția, la fel ca și partenerul ei de viață.

Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare. Eu consider că ceea ce vezi pe Instagram, toate rețelele, relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, relațiile trebuie trăite în interiorul casei tale, în privat. Poate m-am mai maturizat și eu pentru că trăiesc în India, consider că nu ar trebui să ne expunem', a declarat Iulia Vântur, în emisiunea „Follow Us'.

Sursă foto: Facebook / Instagram / Tiktok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton