Sanda Ladoși, despre ajutorul primit de la Mihai Constantinescu la începutul carierei: "A fost un alt înger de lumină"

 Dumba Gabriela
.

Sanda Ladoși a dezvăluit că unul dintre oamenii care au ajutat-o la începutul carierei a fost Mihai Constantinescu, pe care cântăreața îl numește „înger de lumină”. Sanda Ladoși îi considera pe Mihai Constantinescu și fosta lui soție, Mihaela, părinți spirituali pentru că au ajutat-o foarte mult și au pus, practic, piatra de temelie în cariera sa de artist.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!

Sanda Ladoși îi este recunoscătoare lui Mihai Constantinescu pentru tot ajutorul pe care i l-a dat la începutul carierei. Îi poartă același respect artistui chiar și în zilele noastre și îi cântă melodiile cu drag, regretând zi de zi trecerea lui în Neființă. Reamintim că Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, la vârsta de 73 de ani, în urma unui stop cardio-respirator neresuscitabil.

index-9index-9

Sanda Ladoși, detalii neștiute despre relația cu Mihai Constantinescu

Sanda Ladoși a povestit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre începutul carierei sale și despre sprijinul oferit de Mihai Constantinescu în găsirea drumului în viață. 

„E foarte greu. Traseul meu a fost acesta. Nu pot să vorbesc despre ce am trăit. Consider că el a fost un alt înger de lumină, pentru că noi, în viață, avem cariera în coexistență cu alții. Poți să fii talentat, la tine în baie nu valorezi nimic.

Și atunci e clar că este o echipă care te ajută, împreună construiți, așa a fost el pentru mine. El și cu soția lui de atunci, Mihaela Constantinescu, au fost niște părinți spirituali pentru mine', a spus Sanda Ladoși.

Sanda Ladoși a mai povestit despre faptul că nu a avut un țel încă de la început și s-a lăsat purtată de val de fiecare dată pentru a vedea unde anume o duce viața.

„Eram venită din provincie, eram temătoare, nu știu dacă îmi doream foarte tare acest lucru. Era frumos, eram fascinată pentru ceva nou. Te ia valul, de multe ori nici nu ești conștientă de prea multe. Nu am fost o persoană determinată, care să fixeze un punct și să nu se lase până nu dă cu capul în acel punct.

Am lăsat viața să mă ridice, să mă ducă pe valul ei, să mă coboare, să parcurg ceea ce mi-e dat să trăiesc. Acesta este secretul. Să te lași pe val și să mergi odată cu el, să te surprindă, să vezi ce ai de făcut. La acea vreme Mihai a fost acel înger de lumină pe care îl cânt eu în cântecele mele de astăzi, îngerul de lumină care a facilitat și care m-a ajutat să merg pe drumul acesta', a mai povestit Sanda Ladoși.

Citește și: Mama Alinei, tânăra ucisă la Mangalia de prietena ei, cere daune de 200.000 de euro de la autoarei crimei: „Loredana merită pedeapsa pe viață’

Citește și: Delia Matache, cucerită de Victor Slav. Ce complimente i-a făcut artista în direct la iUmor: ,,E atât de mișto, încât nu trebuie să facă și să spună nimic!’

Sanda Ladoși știe piesele lui Mihai Constantinescu încă din adolescență

Pentru a-i păstra vie memoria și a-i aduce un tribut, Sanda Ladoși a ales să interpreteze două dintre piesele sale celebre, „Înger de lumină” și „O dimineață în culori”, aducându-le un suflu nou și actualizându-le atât în ceea ce privește sunetul, cât și abordarea.

Cu această inițiativă, Sanda Ladoși își dorește să ofere publicului ocazia de a se conecta din nou cu muzica lui Mihai Constantinescu și de a păstra vie amintirea acestui artist de excepție.

Sanda Ladoși a dezvăluit că știe piesele lui Mihai Constantinescu încă din adolescență, a crescut cu ele și le-a cântat alături de artist. A avut un respect profund pentru moștenirea sa muzicală și a considerat că este momentul potrivit să îi aducă un tribut prin interpretarea acestor melodii. Cu permisiunea Simonei Secrier, Sanda Ladoși a adus o notă personală și proaspătă acestor piese dragi inimilor noastre.

Am interpretat-o așa cum am simțit eu, dar fiind faptul că de la 15 ani am crescut lângă Mihai și îi știu piesele, le știam pe de rost de la început și le cântam alături de el… I-am cerut permisiunea soției lui, Simona Secrier. Să îmi dea voie să-i cânt aceste două piese din repertoriul lui, pentru că el acolo undeva, fiind ‘Înger de lumină’, se bucură că ne aducem aminte de el„, a declarat Sanda Ladoși, pentru viva.ro, în octombrie 2023, la 4 ani de la moartea lui Mihai Constantinescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton