Sanda Ladoși, dezvăluiri dureroase despre Mădălina Manole: "Mi-am dat seama că ea se străduiește să afișeze o viață fericită. Eu cred că ea nu era fericită"

 Oana Pantazi
.

Sanda Ladoși, dezvăluiri dureroase despre Mădălina Manole. Pe cele două artiste le despărțea o diferență de vârstă de doar 3 ani și practic făceau parte din aceeași generație. Mădălina Manole, care în această vară ar fi împlinit 57 de ani, a ales, din nefericire, să-și ia viața cu 14 ani în urmă, lăsând în urmă un copil mic, pe care și-l dorise enorm…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sanda Ladoși, dezvăluiri dureroase despre Mădălina Manole. Cele două artiste se cunoșteau – după ce au cântat împreună nu o dată, între ele s-a legat și o relație de prietenie, cu atât mai mult cu cât ambele deveniseră mame cam în aceeași perioadă. După câte spune însă Sanda Ladoși, colega ei de breaslă încerca să-și ascundă nefericirea sau, cel puțin, asta a simțit ea când s-au întâlnit ultima oară.

335430863_595610545765906_1498703176584674931_n-copy335430863_595610545765906_1498703176584674931_n-copy

Sanda Ladoși, dezvăluiri dureroase despre Mădălina Manole

Se împlinesc 14 ani de când „Fata cu părul de foc” nu mai este, iar pe tema morții ei dramatice au curs râuri de cerneală. S-a speculat că nu-și mai găsea locul în idustria muzicală, că avea depresie postpartum… cert e că Mădălina Manole a decis să încheie socotelile cu viața într-un mod teribil – s-a otrăvit, chiar de ziua ei de naștere.

Citește și: Dan Negru, mărturisire dureroasă despre moartea Mădălinei Manole. Ce i-a transmis fiului artistei, de ziua lui: „Atât puteam’

Citește și: Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Ce mesaj dureros a postat fratele artistei:„Nu l-am văzut de când…

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, scandal cu fostul ei soț, chiar la mormântul cântăreței:„Există filmări. Mi-a vorbit foarte urât

Invitată recent la Denise Rifai în emisiune, Sanda Ladoși a rememorat cu tristețe ultima întâlnire cu Mădălina Manole, cu care se împrietenise… Nu îndeajuns de mult însă cât artista să îi facă vreo confidență care ar fi putut-o salva. Sanda Ladoși a povestit ce s-a întâmplat când s-au întânit ultima oară, lucru care s-a întâmplat în afara scenei. Aceasta a dezvăluit că nu a crezut când a aflat vestea despremoartea Mădălinei.

„Eu am crezut că este o glumă sinistră, prima veste era la emisiunea lui Dan Diaconescu și, știindu-l pe el, nu l-am luat o secundă în serios. Aveam doi copii mici, știam că are un copil mic, noi am făcut amândouă coperta unei reviste împreună, o ședință foto care s-a desfășurat la ea acasă. Cât am stat și am făcut ședința foto mi-am dat seama că ea se străduiește să afișeze o viață fericită.

Eu nu cred că ea a fost fericită. Îmi pare rău să spun acest lucru, este strict sentimentul pe care l-am avut eu, dar în timp s-a adeverit că am mirosit bine', a mărturisit Sanda Ladoși, în cadrul emisiunii '40 de întrebări cu Denise Rifai', la Kanal D.

Sanda Ladoși, despre Mădălina Manole: „Pentru ea, mai presus de copil a fost cariera”

Atât Sanda Ladoși, cât și Mădălina Manole au devenit mame cam în aceeași perioadă. În timp ce Sanda Ladoși s-a decis să se dedice rolului de mamă în exclusivitate, după 5 inseminări și 3 fertilizări in vitro, pentru Mădălina Manole maternitatea nu ar fi fost de ajuns, deși, la rândul ei, artista și-a dorit să devină mamă. Sanda Ladoși spune însă că regretata ei colegă de breaslă a ales cariera în detrimentul copilului, la care a ales să renunțe…

„Nu o cunoșteam foarte bine, nu știu dacă aș fi putut să o ajut să nu facă gestul ăsta. M-a șocat atât de tare pentru că mi-am dat seama că pentru ea a fi mamă nu a fost suficient. Pentru ea, mai presus de copil a fost cariera. Pot să înțeleg acest lucru, dar nu am dreptul s-o judec.

N-a putut să gestioneze acest aspect, nu pot s-o judec că a renunțat la copilul ăsta, nimeni nu are acest drept. Îmi pare rău că a ales așa, am crezut că e o glumă proastă. Am sunat-o pe ea și când a răspuns soțul ei la telefon, am izbucnit în plâns și atunci mi-am dat seama că nu e glumă', a mai spus Sanda Ladoși la '40 de întrebări cu Denise Rifai'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton