Sanda Ladoși susține că nu mai cumpără medicamente de 8 ani: "Îmi tratez copiii cu homeopatie combinată cu apă și prin metode radiestezice"

 Dumba Gabriela
.

Sanda Ladoși a dezvăluit că nu mai cumpără medicamente de aproximativ 8 ani și ar fi descoperit, citind foarte mult, alte metode de a-și trata copiii atunci când au probleme minore de sănătate. Sanda Ladoși vorbește despre terapia cu apă și metode radiestezice, însă a specificat că nu încurajează evitarea medicilor și a medicamentelor dacă este vorba despre boli grave.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sanda Ladoși susține că a a descoperit o metodă prin care poate să trateze bolile ușoare și afecțiunile care nu implică spitalizare, precum dureri de cap și de stomac sau răcelile copiilor chiar și fără medicamente. Artista se folosește de tratamentele homeopatice, precum și de apă, pentru a vindeca diverse probleme de sănătare atât pentru ea, cât și pentru cei doi copii ai ei.

45-145-1

Ce spune Sanda Ladoși despre terapia cu apă și metodele radiestezice ca forme de tratare a bolilor

În cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai la Kanal D, Sanda Ladoși a explicat ce presupune radiestezia, terapia cu îngeri și terapia cu apă și cum ea a reușit să evite medicamentele în ultimii ani. Întrebată dacă folosește terapia cu îngeri pentru tratarea bolilor, Sanda Ladoși afirmă că a citit multe și despre această formă de vindecare, însă a apelat propriu-zis la altfel de terapii pentru ea și copiii ei.

„Nu este despre terapia cu îngeri. Am citit cărți despre această terapie, nu o folosesc, în schimb am făcut niște cursuri de radiestezie care m-au ajutat foarte mult să înțeleg foarte multe lucruri din jurul meu.

Poți să măsori radiestezic foarte multe lucruri din jurul tău pentru că știi cum, noi suntem un fel de Toma Necredinciosul, noi nu credem decât ceea ce vedem. Asta, de fapt, înseamnă că tu nu ai o credință foarte profundă pentru că sunt foarte multe lucruri și multe energii în jurul tău care există. Ele nu pot fi văzute, dar ele există și atunci normal că toate chestiile astea se lovesc cap în cap. Pot să îți spun că de 7-8 ani în casa mea nu mai există pastile de niciun fel, că îmi tratez copiii cu homeopatie, combinată cu apă„, a declarat Sanda Ladoși.

Citește și: Ce decizie radicală a luat Sanda Ladoși, după moartea lui Bogdan Stanoevici și a lui Ioan Gyuri Pascu:'Straniu eveniment'

Citește și:Sanda Ladoși, dezvăluiri despre relația cu Ștefan Iordache, la 14 ani de la moartea actorului:'Au fost momente unice'

Sanda Ladoși susține că și-a tratat copiii de gripe și răceli cu apă

Sanda Ladoși mai susține că metodele folosite de ea pot trata afecțiuni relativ ușoare, precum dureri de cap și de stomac sau gripe și răceli ale copiilor, însă îi sfătuiește pe cei care îi ascultă sfaturile să apeleze la medic atunci când este vorba de boli grave.

Acum nu știu ce s-ar întâmpla într-un caz extrem, dacă este vorba de o operație, nu ajungem la nivelul asta. Eu vorbesc de chestii simple, de o durere de cap, de o durere de stomac, de o răceală, de gripă. Copiii mei au trecut toți prin toate formele de gripă, dar ei nu iau niciodată pastile, pentru că în corpul nostru, din punctul meu de vedere, la informația pe care o am acum, are și boala dar are și sănătatea.

Dacă știe să o acceseze, dacă știe cum funcționează treaba asta, atunci știe să se vindece. Se poate acest lucru. Am făcut-o prin metode radiestezice, am vindecat dureri de cap, de dantură, de lombar, de cervical, lucruri fantastice care se întâmplă.

Există niște explicații pentru chestiile astea, nu sunt aberații, dar ai nevoie de informații. Cel care deține informația este bogat în ziua de astăzi. Informația face totul pentru echilibrul tău și pentru viața ta', a mai dezvăluit Sanda Ladoși la emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Ce a descoperit Sanda Ladoși după moartea lui Bogdan Stanoevici

Sanda Ladoși și Bogdan Stanoevici au fost foarte buni prieteni, iar artista a fost devastată după moartea actorului. Cântăreața a declarat că și-a schimbat părerea despre viață, iar după moartea prietenului ei a descoperit că nimic nu este întâmplător.

„Sunt multe de spus pe tema asta, nu știu dacă multă lume ar înțelege și prefer să mă abțin. Sunt anumite elemente care după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu el am avut foarte multe explicații. Nu a fost ceea ce mi-am dorit, dar, din păcate, în fața Universului, în fața Creatorului, în fața a ceea ce înseamnă viața, pentru fiecare dintre noi, niciodată nu știm ce se întâmplă.

Și, cu siguranță, nimeni nu a reușit să-și salveze persoanele pe care le-a pierdut. Oricine și-ar dori să aibă o asemenea putere și ești neputincios în fața unor astfel de evenimente', a declarat Sanda pentru playtech.ro.

Artista susține că moartea este un lucru cert și nimeni nu are nicio șansă în fața ei. „Nu sunt fatalistă, dar cu siguranță există un plan divin, Universul acesta e pură matematică, nimic nu e întâmplător. E firesc că și noi avem liberul nostru arbitru. Dar cred totuși că punctele esențiale ale vieții noastre sunt oarecum acolo, prescrise', a mai spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton