Sanda Ladoși, omagiu pentru Mihai Constantinescu la 4 ani de la moartea artistului: ”I-am cerut permisiunea soției lui, Simona Secrier”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Sanda Ladoși, omagiu emoționant pentru Mihai Constantinescu! La patru ani de la moartea regretatului cântăreț, artista îi cântă piesele. Până acum, interpreta a preluat două melodii din repertoriul acestuia și chiar a cerut permisiunea văduvei muzicianului, Simona Secrier.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sanda Ladoși vrea să îi aducă un omagiu deosebit lui Mihai Constantinescu! La patru ani de la moartea sa dorește să-i păstreze vie memoria, astfel că a luat decizia de a-i cântă piesele. După ce a ales două dintre cunoscutele melodii ale îndrăgitului interpret, Sanda Ladoși a cerut permisiunea Simonei Secrier pentru a le cânta.

sanda-ladosisanda-ladosi

Citește și: Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși, umilite pe un aeroport din Germania: „Ne plimbă ca pe oi”. Ce au pățit artistele după ce s-a anulat un zbor Wizzair

Citește și: Sanda Ladoși se judecă la Tribunal cu vărul ei, pentru o casă lăsată moștenire: „M-a lovit direct în inimă, vor banii”

Citește și: Drama arhitectului Alex Gavrilescu de la Visuri la Cheie. Și-a pierdut mama și nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic: „Nu știu cum arată sau dacă mai trăiește. Am făcut terapie…' / EXCLUSIV

Citește și: Romanița Iovan i-a plătit chiria lui Irinel Columbeanu, înainte să ajungă la azil: „Acum nu m-a mai ajutat'. Afaceristul are poprire pe pensie

Sanda Ladoși, omagiu pentru Mihai Constantinescu la 4 ani de la moartea artistului

Sanda Ladoși a preluat două piese din repertoriul lui Mihai Constantinescu, în ideea de a-i aduce un omagiu regretatului cântăreț. Vedeta amintește de amprenta puternică pe care solistul a lăsat-o în muzica românească, fiind de părere că merită să „aibă pagina lui în muzica pop”.

'Mihai a avut în muzica românească o amprentă destul de sănătoasă, dacă nu chiar foarte puternică. Generații întregi de copii, tineri și de îndrăgostiți au crescut cu muzica lor și atunci eu spun că el merită să aibă pagina lui în muzica pop.', a declarat Sanda Ladoși, pentru viva.ro.

'Până acum am preluat două piese din repertoriul lui Mihai, 'Înger de lumină', pe care am înregistrat-o anul trecut, dându-i o nouă față și actualizând-o și ca sunet, dar și ca abordare. Dar, mai nou, pentru că mi s-a părut foarte veselă melodia 'O dimineață în culori', antrenantă, melodioasă, i-am dat același 'touch' acualizat, pe un alt ritm. Am vrut să fie aceeași piesă pe un alt ritm, nu am vrut să stric melodia, să o trunchiez.', ne-a mai spus Sanda Ladoși.

Sanda Ladoși: 'De la 15 ani am crescut lângă Mihai și îi știu piesele'

Sanda Ladoși îl cunoștea încă din adolescență pe Mihai Constantinescu, a crescut cu muzica lui, i-a învățat piesele pe de rost și chiar le-a cântat alături de marele artist. Astfel, nu i-a fot deloc greu să ia decizia. A avut nevoie doar de permisiunea soției pentru a-și duce la bun sfârșit planul de a-i aduce un omagiu.

'Am interpretat-o așa cum am simțit eu, dar fiind faptul că de la 15 ani am crescut lângă Mihai și îi știu piesele, le știam pe de rost de la început și le cântam alături de el… I-am cerut permisiunea soției lui, Simona Secrier. Să îmi dea voie să-i cânt aceste două piese din repertoriul lui, pentru că el acolo undeva, fiind 'Înger de lumină' se bucură că ne aducem aminte de el.', a declarat Sanda Ladoși, pentru viva.ro.

Reamintim că Mihai Constantinescu a murit în urmă cu patru ani, pe patul de spital, la vârsta de 73 de ani. Compozitorul s-a stins pe data de 29 octombrie 2019. EL era internat din luna mai și s-a stins în urma unui stop cardio-respirator.

Sanda Ladoși: 'E frumos să nu îi uităm'

Dat fiind că rolul interpreților este să bucure sufletele, Sanda Ladoși a ales să facă acest gest tocmai pentru ca marii artiști să rămână în atenția publicului și să nu fie uitați în negura timpului.

'Și, uite, așa îi rostim numele și e frumos să nu îi uităm, pentru că fiecare la rândul lor a fost o atingere de înger în viață, pentru a ne bucura sufletele. De fapt, acesta este rostul nostru al artiștilor. Eu nu am acest talent de la Dumnezeu să compun muzică, dar zic eu, că am darul de la Dumnezeu de a transmite muzica. Cred că acesta e rostul meu.', a mai declarat Sanda Ladoși, pentru viva.ro.

Foto: Facebook, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton