Sanda Ladoși, sabotată la Eurovision. Ce mărturisiri face solista despre faimosul concurs: "M-am simțit marginalizată. Ca și multe alte competiții, reprezintă un business"

 Tudorache Simona
.

Sanda Ladoși a reprezentat România la Eurovision, în 2004. Artista a mers la Istanbul cu piesa „I admit”, cu care reușise să câștige selecția națională. Deși a avut o prestație de zile mari și un look occidental, iar melodia a fost bine primită de public și bine cotată la casele de pariuri, rezultatul nu a fost cel dorit. La sfârșitul competiției, Sanda Ladoși a simțit gustul dezamăgirii, asta pentru că a reușit să se claseze doar pe locul 18.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, solista spune lucrurilor pe nume și recunoaște că s-a simțit marginalizată la acest concurs. Sanda Ladoși a fost surprinsă să vadă cum reprezentanții României erau ocoliți de celelalte televiziuni.

sanda-ladosii-si-copiiisanda-ladosii-si-copiii

Cum a fost Sanda Ladoși tratată la Eurovision

Eu m-am simțit marginalizată, deoarece în momentul în care televiziunile veneau să-ți ia interviu, mereu se opreau la cabina României și nu am să înțeleg de ce. 

Noi care eram inițial favoriți la pariuri și-n discuțiile inițiale, ulterior nu am fost nicăieri invitați. Pe scenă, nu doar noi și Malta, am fost pur și simplu abrutizați', a spus Sanda Ladoși, la Kanal D, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Citește și: Delia Matache, cucerită de Victor Slav. Ce complimente i-a făcut artista în direct la iUmor: ,,E atât de mișto, încât nu trebuie să facă și să spună nimic!'

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce s-a spus că Gabi Bădălău i-a cumpărat o mașină de lux, de ziua ei de naștere: „Este foarte important să vă spun…”

Citește și: Cum arată și cât costă apartamentul în care locuiește Vica Blochina: „Patul este făcut din piele de crocodil, candelabrele din cristal sunt aduse…” Cine i-a dăruit locuința

Citește și: Cristi Tănase a devenit tată pentru prima oară! Soția fostului fotbalist a născut o fetiță: „10.03.2024. Totul!”

De ce crede Sanda Ladoși că România trebuie să participe în continuare la Eurovision

Cu toate astea, artista e de părere că România nu trebuie să se depărteze de acest concurs, chiar dacă în acest an a decis să nu mai participe, pentru că avem multe voci bune care ar putea să impresioneze într-un concurs de acest gen.

„România nu este neapărat de umplutură, noi avem foarte mulți artiști talentați și consider că este un concurs la care trebuie să participăm, trebuie să fim prezenți, trebuie să existăm. Atât Eurovision, ca și multe alte competiții, reprezintă un business', a mai mai spus solista.

Sanda Ladoși nu este adepta operațiilor estetice

Spre deosebire de alte vedete, Sanda Ladoși a ales naturalețea și, la 54 de ani, nu are nicio operație estetică. Artista a devăluit care este motivul. „Să ne gândim că botoxul paralizează musculatura, nu știu dacă e ok. Mai bine o iau natural, iar când oi fi prea ciudată, mă retrag. Nimic nu e forever. Trebuie să și admit că și timpul trece, iar îmbătrânirea face și ea parte din frumusețea vieții. Trebuie să știi cum să primești și asta. Trebuie să știi să-ți porți anii pe care-i ai. Încă mă mai ajută natura, mă iubește ecranul. Fața o tratez cu o mare indiferență.

E genetic, nu-i vreun merit al meu, așa m-a făcut mama. Nu am nicio operație estetică. Nu le judec pe cele care-și fac, fiecare pentru sufletul ei o face, dacă așa se simte bine. Fiecare alege pentru el ce crede că e mai bine', a declarat Sanda Ladoși, conform Impact.ro.

Foto: Facebook, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton