Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, nu l-a cunoscut pe Victor Cornea: „Este extrem de liniștită. Ne bucurăm că o vedem plină de viață și de energie"/ Ce spune despre George Burcea

 Tudorache Simona
.

Tatăl Andreei Bălan nu l-a cunoscut pe Victor Cornea, bărbatul cu care se iubește fiica sa, dar are convingerea că această relație a schimbat-o în bine pe solistă. Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea sunt împreună de un an, dar au o relație bine sudată.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Artista își însoțește partenerul de viață la competițiile importante din tenis și se declară încântată de felul în care evoluează povestea lor și de iubirea ce și-o poartă. Andreea Bălan a recunoscut de curând că i-ar plăcea să își unească destinul cu alesul ei pe plajă.

andreea-balan-32-1andreea-balan-32-1

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, nu l-a cunoscut pe Victor Cornea

Săndel Bălan nu l-a cunoscut pe Victor Cornea, dar e mulțumit că acesta îi face fiica fericită, iar pentru el asta e tot ce contează.Nu l-am cunoscut încă. Am înțeles că a fost în Portugalia… Andreea merge mereu cu el, când poate. Dar mai întâi onorează invitațiile de la concerte și filmările de la Te cunosc. Are și multe reclame, dar își face timp. Are proiecte mari, ce o definesc ca artistă.  Este extrem de liniștită. Ne bucurăm că o vedem plină de viață și de energie. Nu aveau niciun sens certurile cu George. Amândoi și-au văzut de treabă', spune Săndel Bălan, conform Cancan.

Andreea Bălan nu i-a vorbit tatălui ei despre nunta cu Victor Cornea

Săndel Bălan recunoaște că fiica sa nu i-a vorbit despre vreun plan de nuntă cu Victor Cornea. Andreea nu mi-a zis nimic… Până una, alta, în toamnă sunt invitat la nunta lui Radu, băiatul cu care lucrez la studio. Or să vină mulți artiști din București', mai spune el.

Citește și: Anna Lesko s-a luptat cu gelozia partenerilor. De ce era acuzată artista în relații: „Am avut parte de niște gelozii crunte. Nesiguranța asta, pe care o simțeam în replici, în comentarii. Acest lucru te macină pe dinăuntru”

Citește și: Omar Arnaout, primul câștigător Next Star, a devenit tată la 22 de ani. Soția lui, Miruna Diaconescu, a născut: „Am doi băieți frumoși în casă de acum'

Citește și: Marina Voica a primit de la Corina Chiriac o icoană făcătoare de minuni. „Spun ce-mi doresc și mi se împlinește. Corina e foarte credincioasă”

Citește și: Laurențiu Reghecampf o acuză pe Anamaria Prodan de infidelitate. Ce procese i-a deschis impresarei: „Să înceteze să-mi mai scrie mail-uri zilnic. Bebe este manipulat. Trăiește din cei 2000 de euro pe care-i primește de la mine'

Săndel Bălan se teme când Andreea Bălan călătorește cu avionul

Săndel Bălan mărturisește că se teme atunci când fiica lui zboară cu avionul, pentru că vremurile s-au schimbat foarte mult față de anii trecuți. Andreea Bălan și-a însoțit iubitul la multe concursuri în ultima perioadă, așa că a fost nevoită să călătorească foarte mult.

Acum zburăm cu avionul unde vrem noi. Doamne, cât am zburat cu Andreea pe vremea trupei, prin toate părțile. Atunci nu existau evenimente negative. Câte se întâmplă acum, e de groază. Ba că s-a defectat ceva, sau atentate și altele. Atunci ne deplasam în liniște, nu era niciun fel de probleme. Ea acum zboară foarte mult ca avionul. Noi, ca părinți, ne rugăm pentru ea. Dar sunt foarte multe care se întâmplă. Nu poți știi niciodată. A fost în Australia, în Brazilia, la Rio de Janeiro, în Grecia, în Dubai. În ultima perioadă ea s-a tot plimbat', mai spune tatăl Andreei Bălan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton