Sandra Izbașa și Răzvan Bănică se căsătoresc religios: "Este un moment pe care îl aștept cu sufletul plin de emoție". Fosta gimnastă și-a ales rochia de mireasă

 Dumitrache Laura
.

Sandra Izbașa trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică. Cei doi s-au cununat pe 30 iunie 2021, iar în această vară plănuieasc să facă nunta. Recent, fosta gimnastă a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la primele probe cu rochia de mireasă. Vedeta este nerăbdătoare să îmbrace rochia de mireasă și îi ține le curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sandra Izbașa este foarte fericită alături de partenerul ei. Fosta gimnastă formează un cuplu cu Răzvan Bănică, nepotul artistului Ștefan Bănică. Cei doi sunt împreună de patru ani, iar în urmă cu doi ani au făcut cununia civilă. Recent, frumoasa blondină și-a anunțat fanii că în această vară va îmbrăca rochia de mireasă.

sandra izbasasandra izbasa

Recent, fosta gimnastă a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la primele probe cu rochia de mireasă. De asemenea, Sandra Izbașa și-a ales rochia de mireasă și le-a promis fanilor săi ca va publica imagini cu aceasta. Vedeta este extrem de emoționată și așteaptă cu nerăbdare ziua în care va deveni mireasă.

Citește și:Sandra Izbașa, despre relația cu Răzvan Bănică: „Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani”

Citește și:Modul inedit prin care a fost cerută de soție Sandra Izbașa: „Am plâns'

Citește și:Cum se întreține Dana Roba acum și ce noi acuzații îi aduce soțului, după ce a bătut-o cu un ciocan: „Mi-a furat cei 20.000 de euro pe care-i aveam strânși'

Citește și:Catinca Roman a recunoscut că a avut o relație pasageră cu Dan Bittman și că s-au iubit în secret: „Nici nu se mai pune…'

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică fac nunta în această vară

Sandra Izbașa este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din România. S-a retras din sport în 2014, iar de atunci activează ca antrenoare în cadrului clubului CSA Steaua. Dincolo de cariera sa de succes, Sandra Izbașa trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică. Cei doi sunt împreună de patru ani, iar pe 30 iunie 2021 s-au cununat civil. Recent, fosta gimnastă a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de primele probe cu rochia de mireasă și a dezvăluit că se va căsători în această vară. De asemenea, Sandra Izbașa le-a spus fanilor săi că este nerăbdătoare să le arate rochia de mireasă pe care a ales-o.

„Vara aceasta voi îmbrăca rochia de mireasă! ✨ Este un moment pe care îl aștept cu sufletul plin de emoție! Ultimele mele vizite s-au încheiat cu alegerea celei mai frumoase rochii pe care mi-o puteam imagina și dori. Abia aștept să o vedeți și voi! 'a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram.

Sandra Izbașa, despre căsnicia pe care o are cu Răzvan Bănică

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai mult timp, iar în urmă cu doi ani și-au unit destinele. Invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Sandra Izbașa a vorbit despre relația cu soțul ei. Fosta gimnastă a mărturisit că Răzvan Ștefan este prima ei dragoste. Multipla campioană la Mondiale, Europene și Jocurile Olimpice a menționat că nu a avut timp de relații pentru că s-a axat foarte mult pe cariera sportivă.

Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani. N-am avut timp de relații, nu poți să faci două lucruri bine, în același timp. M-am axat pe sportul de mare performanță. Eu am ieșit din sportul de performanță la 24 de ani, n-am avut o copilărie, apoi am avut câteva relații din care am învățat. Și da, m-am îndrăgostit la 30 de ani și m-am și căsătorit', a declarat Sandra Izbașa.

Sandra Izbașa: „M-a atras foarte mult cu inteligența lui”

Sandra Izbașa a mai declarat că nu a fost dragoste la prima vedere între ea și Răzvan Bănică, dar și-a dat seama după câteva întâlniri că se completează cu soțul ei. Vedeta a fost atrasă de inteligenta tânărului și au decis să formeze un cuplu.

„Cu tot ceea ce este el, inteligent, carismatic, modul în care comunicăm, empatia, devotamentul, suntem făcuți unul pentru celălalt. M-a atras foarte mult cu inteligența lui. Are un simț al umorului cu care m-a cucerit. Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, mi-era teamă de așa ceva, dar după câteva întâlniri mi-am dat seama că ne completăm, că formăm un cuplu perfect' ,  a mai adăugat Sandra Izbașa.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton