"Am internat-o la urgență, am implorat în lacrimi, am inima ruptă în bucăți". Lili Sandu, copleșită de durere, după ce mama ei a paralizat, din cauza COVID-19

 Radulescu Ruxandra
.

Lili Sandu, copleșită de durere, după ce mama ei a paralizat, din cauza infectării cu coronavirus. Lili Sandu trece prin momente foarte grele, căci mama a ajuns de urgență la spital, după ce a paralizat, fiind diagnosticată cu Covid-19. Lili Sandu a dezvăluit că abia s-a abținut să nu plângă în timpul emisiunii pe care o prezintă pe PRO TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu, copleșită de durere, după ce mama ei a paralizat, din cauza infectării cu coronavirus. Lili Sandu traversează o perioadă foarte dificilă, căci mama ei a fost internată de urgență la spital, la Institutul Matei Balș, unde a fost diagnosticată cu Covid-19. Prezentatoarea de la PRO TV a dezvăluit că mamei sale i-au paralizat piciorele, iar medicii s-au luptat să o ajute. Din fericire, mama lui Lili Sandu se simte ceva mai bine. Vedeta a împărtășit o imagine emoționantă, în care își îmbrățișează mama pe patul de spital.

lili-sandu1lili-sandu1

Lili Sandu, copleșită de durere, după ce mama ei a paralizat, din cauza COVID-19

Lili Sandu a trecut prin clipe de coșmar, după ce mama ei a paralizat, din cauza infecției cu Sars-Cov2. Vedeta se roagă în continuare ca cea care i-a dat viață să depășească această cumpănă.

Citește și: Bursucu s-a căsătorit cu iubita lui, Andreea: „Mă abțin să nu plâng”. Mireasa a purtat o rochie superbă, creată de Cătălin Botezatu

Citește și: Schimb de replici acid între Tudor Chirilă și Horia Brenciu, la Vocea României: „Ne-ai cam obosit un pic”. O tânără de doar 17 ani a iscat o ceartă aprinsă între antrenori

Citește și: Chefi la cuțite 16 octombrie – Dan Dumitru Ursit a fost eliminat. Cum a reacționat Florin Dumitrescu: „Îmi destabilizează un pic echipa”

Citește și: Mama lui Rikito Watanabe, asistentul juraților de la Chefi la cuțite, a murit: „Sunt încă în stare de șoc”. Avea doar 51 de ani

„Sâmbătă seara, în brațele mamei mele, locul asta magic care întotdeauna îmi alină sufletul. L-am implorat pe Dumnezeu prin rugăciuni și lacrimi, multe lacrimi, să nu mi-l ia.

Acum două săptămâni, nenorocitul ăsta de coronavirus mi-a îmbolnăvit mama, paralizându-i picioarele. Am internat-o de urgență la Matei Balș, iar diagnosticul a fost poliradiculonevrită acută, o boală neurologică asociată cu infecția acestui virus', spune Lili Sandu, pe o pagină de socializare.

Lili Sandu, despre momentele prin care a trecut mama ei: „Inima mea era ruptă în bucăți”

Lili Sandu este, totuși, recunoscătoare, că starea mamei sale nu a fost și mai gravă și nu a necesitat intubare. Vedeta a dezvăluit abia acum, că, în timp ce mama ei se afla pe patul de spital, ea abia se abținea să nu plângă în timpul emisiunii „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

„În prima fază, această boală poate provoca și paralizia mușchilor respiratori. Dacă se întâmplă asta, pacientul trebuie intubat și ajutat să respire mecanic

Pe noi ne-a ajutat Dumnezeu să nu trecem și prin așa ceva, dar vă spun sincer că zilele acelea, cât încă era în situația critică, m-au dărâmat atât de tare încât cu greu mă adunam să fiu bine pentru Tomi sau să prezint emisiunea. Știu, mă vedeați râzând, dar inima mea era ruptă în bucăți de durere', precizează Lili Sandu.

Cum se simte mama lui Lili Sandu, în prezent

Din fericire, mama lui Lili Sandu se simte mai bine și a fost transferată la spitalul Colentina. Vedeta și-a exprimat recunoștința față de medicii care au avut grijă de mama ei și au făcut minuni.

„Le mulțumesc din suflet doctorilor că au fost ca niște îngeri păzitori, mi-au dat încredere că totul o să fie bine. M-am simțit atât de neputincioasă să-i alin durerile groaznice prin care a trecut și parcă aveam momente când le simțeam și eu, că doar avem aceeași inimă.. Dar astăzi am plecat de la ea zâmbind. Tratamentul își face bine efectul, acum este internată la spitalul Colentina, durerile au mai dispărut și, chiar dacă recuperarea va fi de lungă durată, știu că rugăciunile mele o vor aduce acasă', mai spune prezentatoarea TV.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton