Sandu Pop, alias Văru' Săndel, recunoaște că a făcut multe greșeli în dragoste: "Am pierdut o ființă minunată din cauza unei prosteli de doi lei"

.

Sandu Pop, alias Văru’ Săndel, s-a îndrăgostit prima dată în clasa a treia. Simpaticul actor, care a devenit celebru datorită personajului căruia i-a dat viață într-o emisiune de folclor, a vorbit, recent, printre altele, și despre viața lui sentimentală, mai bine zis despre începuturile acesteia, pentru că s-a îndrăgostit prima oară la o vârstă fragedă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Sandu Pop are o vară plină, simpaticul actor lucrând acum pentru filmul Transilvanian Ninja, care va apărea în cinematografe la iarnă. Actorul în vârstă de 51 de ani a rememorat, în cadrul unui interviu recent, lucruri mai puțin știute din viața sa personală, una dintre cele mai spumoase povești fiind legată de prima sa poveste de dragoste.

4343

Sandu Pop, alias Văru’ Săndel, s-a îndrăgostit prima dată în clasa a treia

Se spune că prima iubire nu se uită niciodată și, cu siguranță, la fel e și în cazul lui Sandu Pop, aka Văru’ Săndel, care a istorisit, cu umor, într-un interviu pentru FANATIK despre prima sa dragoste. Actorul și-a amintit că era în clasa a treia când a simțit primii fiori ai iubirii, iar subiectul admirației sale făcea parte din familie…

„Prima dată cred că eram în clasa a 3-a, de o verișoara îndepărtată. Venise de niște sărbători și, când am văzut-o, mi s-a părut zâna zânelor. Nu am știut cum să fac și am întrebat-o dacă vrea s-o dau cu sania.

Mi-a trimis apoi o scrisoare, cu o poză. Când a trebuit să-i răspund mi-am dat seama că eu nu am poză. Așa că m-am dus să fac o una ca de buletin și i-am trimis-o. Aia a fost prima mea îndrăgosteală”, a povestit actorul pentru sursa citată.

Citește și: Jador confirmă despărțirea de Oana Ciocan: ‘Nu mai alcătuim un cuplu. Motivele…’ Artistul pregătește o piesă pentru cei care suferă din dragoste / EXCLUSIV

Citește și: Rusia a emis un mandat de arestare pe numele Iuliei Navalnaia. De ce este acuzată văduva lui Aleksei Navalnîi: „Vladimir Putin este un ucigaş şi un criminal de război'

Ulterior, nu a fost scutit nici de greșelile tinereții, mărturisind că, din cauza unei gafe, a pierdut o persoană importantă din viața lui.

„Am făcut multe gafe și nu pot să le aleg. Am pierdut o ființă minunată din cauza unei prosteli de doi lei. Eram tinerel pe vremea aceea”, a mai spus Sandu Pop pentru sursa citată.

Sandu Pop și-a pierdut părinții la doi ani distanță și le duce dorul

Actorul are azi o familie superbă. Este căsătorit cu Maria, care este medic, are o fiică în vârstă de 25 de ani și un fiu de 15 ani. De o familie la fel de frumoasă s-a bucurat și el în copilărie, dar, din nefericire, părinții lui s-au stins din viață de mult și mărturisește că le duce dorul.

„Am avut o relație bună cu amândoi, dar am fost mai apropiat de mama, ea a fost multă vreme casnică în copilăria mea. Chiar dacă nu-i ziceam toate secretele, mama mi le cunoștea. Dacă nu știam să rezolv ceva mă ajuta.

Vorbind acum despre ea, despre ei doi, trebuie să-ți zic că mi-e tare dor de ei. Mama a murit acum 19 ani și tata acum 17. Erau niște oameni frumos și simpli, se bucurau de viață și de ce li se întâmpla.

După ce au cunoscut-o pe Maria (n. red. – soția lui), care era în anul doi la facultate, tata nu a putut să-i spună pe nume. Îi zicea ‘doamna doctor pentru că era studentă la Medicină. Mama era singura care o striga pe nume. Am crescut într-un mediu de respect al celuilalt„, a mai spus actorul pentru FANATIK.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton