Sânziana Buruiană o alăptează și acum pe fiica ei, deși în curând merge la școală: "În public mi-e rușine"

 Dumba Gabriela
.

Sânziana Buruiană o alăptează și acum pe fiica ei, deși în curând merge la școală! Izabela are șase ani și jumătate și cere să fie hrănită la sân și acum, dar Sânzianei îi este rușine uneori să o alăpteze în public. Blonda spune că nu ar avea nici o problemă să alăpteze și 10 ani pentru a intra în Cartea Recordurilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Sânziana Buruiană vrea să doboare recordul mondial la alăptat, iar pentru asta trebuie să-și mai hrănească la sân copiii încă 3 ani. Chiar dacă îi este rușine să alăpteze în public, în România, Sânzi trece peste orice pentru copiii ei și trece peste privirile dezaprobatoare ale celor din jur.

11866357_10204951377608374_3327909959569911175_n11866357_10204951377608374_3327909959569911175_n

Sânziana Buruiană alăptează de aproape 7 ani

Sânziana Buruiană spune că fiica ei este dependentă de alăptare, chiar dacă pleacă la școală în toamnă. Blonda spune că ar putea să-și hrănească la sân copiii până la 10 ani, ocazie cu care ar și intra în Cartea Recordurilor.

Aș putea să alăptez și 10 ani! Dacă mai fac un copil, cred că așa se va întâmpla. Iza mai cere și acum deși în toamnă merge la școală. Cred că atunci se va opri. Cea mică însă cere lapte de trei ori pe zi. Dimineața nu doarme decât dacă o pun la sân. 

Am vorbit cu doctorița despre Iza, care încă mai cere sa fie alăptată deși e mare, și mi-a spus că nu are ce să pățească. Pe mine mă bucură ca ele au o imunitate foarte bună, nu au răcit niciodată, nici pe pandemie', a declarat Sânzi, pentru Click!

Sânziana Buruiană consideră că laptele matern este sănătate curată. E plin de nutrienți și ajuta la formarea unei imunități foarte bune. Fetițele ei sunt sănătoase tun și nu au răcit niciodată, nici măcar pe perioada pandemiei. 

Vedeta a venit în vacanța în România, la părinți acasă. Ea locuiește de doi ani cu toată familia la Budapesta, unde a pus mâna pe un job, tot în televiziune.

Mi-e rușine să alăptez  în public. La Budapesta am mai încercat că nu mă cunoaște nimeni. În România, însă, nu am tupeu!', ne-a mai spus blondina, care speră să devină a treia oară mămică.

Citește și:Oana Lis, copleșită de lipsa banilor și problemele de sănătate ale lui Viorel Lis:„Am ajuns la capătul răbdării!’

Citește și:Cum arată Dana Budeanu în costum de baie, la 43 de ani:'Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă'

Citește și:Jennifer Lopez și Ben Affleck, imagini spectaculoase de la cea de-a doua nuntă.Evenimentul a avut loc pe moșia lui din Georgia

Cine este mama care a alăptat și mai mult decât Sânziana Buruiană

Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă în primele șase luni. După șase luni, ei recomandă alăptarea continuă împreună cu diversificarea până la doi ani sau mai mult. Acest lucru lasă multe mame să se întrebe care este cea mai bună vârstă pentru a înțărca un copil.

Aceste femei si-au alaptat copiii o perioada foarte lunga:

  1. Nicole Mullen – fiul ei e adolescent

Nicole Mullen ar putea foarte bine să dețină recordul pentru cea mai lungă perioadă de alăptare. Mama a ajuns pe prima pagina a ziarelor atunci cand aflata impreuna cu fiul sau in varsta de 12 ani la coada de bilete de la cinematograf, l-a alaptat in vazul tuturor; in ciuda protestelor angajatilor cinematografului, Nicole s-a justificat pretinzand ca are dreptul, ca mama, sa isi alapteze copilul in public.

2. Ann Sinnott

Ann Sinnott a stârnit unele controverse majore cu privire la modul în care și-a alăptat fiica până la vârsta de șase ani. Ann se întâmplă să fie și autorul controversatei cărți, Alăptarea copiilor mai mari „Breastfeeding Older Children”.

3. Rebecca Hunter

Rebecca Hunter este mama a doi băieți, Jamie și Oscar. Rebecca conduce o afacere cu esențe de flori în Ilkley, West Yorks și pare ca orice altă mamă obișnuită. Se remarcă de restul datorită alăptării. Ea și-a alăptat fiul cel mare, Jamie, până la vârsta de aproape șase ani, iar pe cel mai mic, Oscar, până la vârsta de patru ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton