Ce peripeții au avut Sânziana Buruiană și familia ei în vacanța din Grecia: „Inițial, aveam cazare pe o altă insulă, unde izbucnise incendiu și totul era în fum” / EXLCUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce peripeții au avut Sânziana Buruiană și familia ei în vacanța din Grecia. Sânziana Buruiană și familia ei aveau cazare pe o altă insulă, inițial, dar, din pricina incendiilor, au preferat să rămână în Atena și să viziteze o altă insulă din apropierea acestui oraș, doar pentru o zi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce peripeții au avut Sânziana Buruiană și familia ei în vacanța din Grecia. Sânziana Buruiană a fost recent în vacanță în Grecia, alături de soțul ei și fetițele lor. Ce le-a impresionat cel mai mult pe micuțe ne spune chiar blondina, care nu a vrut să stea pe o insulă unde izbucnise incendiu. Aceasta s-a gândit că este periculos pentru fetițe să se cazeze acolo, astfel că s-au reorientat.

img-20230830-wa0009img-20230830-wa0009

Citește și: De ce s-a certat Sânziana Buruiană cu Oana Roman și Cristina Șișcanu, într-o emisiune TV: „Eram dezamăgită că nu…'. Ce relație are acum cu cele două

Citește și: Sânziana Buruiană a împlinit 39 de ani! Ce cadou neașteptat a primit de la soț: 'Mi-au făcut o surpriză…'/ EXCLUSIV

Citește și: Vica Blochina, despre infidelitate și statutul unei amante: „Trebuie să fii super disperată și să ai un tupeu fantastic de mare. Trebuie să fii masochistă'

Citește și: De ce nu-și mai expune Simona Gherghe copiii pe Internet: „Totul a pornit de la o întâmplare, care ne-a pus serios pe gânduri'. Ce a pățit prezentatoara TV când era cu fiica ei pe stradă / EXCLUSIV

Ce peripeții au avut Sânziana Buruiană și familia ei în vacanța din Grecia

Sânziana Buruiană și soțul ei, Nicolae Zuluf, și-au dus fetițele, recent, într-o vacanță în Grecia. Cei doi soți au plecat de această dată fără bone și fără bunici. Acum, blondina este fericită că fetițele ei au mai crescut și că se mai poate relaxa și ea atunci când ele se joacă singure.

'Am plecat doar noi cu fetițele, fără bunici, fără ajutoare. Și nu pot decât să mă bucur că au crescut și mă pot și eu relaxa un pic în vacanțe, cât se joacă amândouă.', a declarat Sânziana Buruiană, pentru viva.ro.

Sânziana Buruiană: 'Am vizitat și o insulă în apropiere de Atena, unde nu era incendiu de vegetație'

Vedeta și familia ei au mers pe o insulă în apropiere de Atena, care nu era afectată de incendii. Pentru acest lucru a fost nevoie să se deplaseze cu un vaporaș. Aici s-au revăzut cu o nepoată a soțului ei, care poartă numele fetiței lor mai mari.

'Am vizitat și o insulă în apropiere de Atena, unde nu era incendiu de vegetație. Fetele au fost foarte încântate că au văzut-o pe verișoara lor de 24 de ani, care locuiește acolo și poartă același nume ca al fetiței mari, Izabela Ioana Ștefania. Ea este nepoata soțului meu și a fost o întâlnire emoționantă. Ea a fost crescută aici, la bunici, până la vârsta de 4 ani, iar apoi s-a mutat în Grecia.', a mai povestit Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană: 'Fetițele noastre au mai fost încântate să vadă lămâi și măslini pe stradă'

Sânziana Buruiană ne-a mai povestit că fetițele ei au fost extrem de încântate de plimbarea cu vaporașul, dar și să vadă pe stradă lămâi și măslini.

'Fetițele noastre au mai fost încântate să vadă lămâi și măslini pe stradă, peștișori în apă și tot felul de fructe de mare… La întoarcere, cu vaporașul, am avut și o întâmplare. Vaporașul nostru plecase și abia am găsit unul de noapte, să ne putem întoarce de pe insulă.', ne-a mai spus Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană: 'Drumul cu mașina era chiar prin zona de incendiu…'

Sânziana Buruiană ne-a explicat că ea și familia ei s-au cazat în Atena, iar vizita pe insulă trebuia să fie, inițial, de două zile. Dar atunci când au început incendiile, au plecat dimineața și au revenit seara de pe insulă.

'Noi am stat în Atena. Pe insulă am mers doar o zi. Ni s-a spus că, în cazul în care izbucnește vreun incendiu, se creează haos și lumea fuge la vaporașe. Așa că am preferat să evităm o astfel de situație. Inițial, aveam cazare pe o altă insulă, unde izbucnise incendiu și totul era în fum.

Drumul cu mașina era chiar prin zona de incendiu. Era periculos de mers cu copiii. Așa că ne-am orientet spre alta și am plecat doar o zi din Atena. În Grecia este mai cald ca la noi și nu poți dormi decât cu aerul condiționat. Bine că nu am răcit. Noi acasă nu dormim în cameră cu aerul pornit', a mai declarat Sânziana Buruiană.

Foto: arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton