Sânziana Buruiană revine în lumea mondenă, după 9 ani în care și-a alăptat fetele: "Cred că e momentul să îmi dedic timpul și pentru mine"

 Dumba Gabriela
.

Sânziana Buruiană și-a petrecut ultimii 9 ani alăptându-și fetele, dar este hotărâtă să pună punct acestei etape din viața ei și să revină în lumea mondenă. Sânziana Buruiană consideră că a venit timpul să se gândească și la ea și soțul ei, acum că fetele sunt mari, după ani mulți în care s-a confruntat oricum cu criticile fanilor săi din cauză că alăptează copiii și acum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Sânziana Buruiană este mama a două fiice, Izabela și Antonia, din mariajul cu Nicolae Zuluf. Mezina familiei este încă dependentă de laptele matern, dar fosta asistentă TV a sugerat că și-ar dori să întrerupă alăptarea, din cauza unor probleme de sănătate. În plus, Sânziana își dorește să-și reia proiectele pe care le-a pus pe pauză atâta timp.

01834ddc-495c-464a-8039-f55ee5bf278c01834ddc-495c-464a-8039-f55ee5bf278c

Sânziana Buruiană vrea să revină în showbiz, după mai mult de 9 ani de pauză

Sânziana Buruiană a anunțat că vrea să se întoarcă la evenimentele mondene, de unde a lipsit o lungă perioadă, având în vedere cât de mult timp i-a ocupat viața de mamă. Pe măsură ce fetițele ei cresc, programul vedetei se eliberează din ce în ce mai mult.

'Acum ne gândin și la noi, pentru că e momentul să ne gândim și la noi. Ele cât de cât au crescut și e momentul să revin și eu la evenimentele mele. Am timp liber acum. În sfârșit. Mi-am dedicat destul de mulți ani lor și cred că e momentul să îmi dedic timpul și pentru mine, și pentru soț', a declarat Sânziana Buruiană, la Star Matinal.

Sânziana Buruiană a declarat că de când au apărut pe lume fiicele ei, ea și soțul nu merg în vacanțe fără ele.

'Noi am vizitat tot ce se putea vizita, am fost la toate filmele, acum e momentul să le arătăm și lor, să împărtășim cu ele din experiența noastră. Asta simțit în momentul de față, că trebuie să fie peste tot cu noi', a mai declarat Sânziana Buruiană.

Citește și: Sânziana Buruiană alăptează de 7 ani încontinuu: „Nu m-am oprit niciodată’

Citește și: Sânziana Buruiană alăptează de șase ani și jumătate încontinuu: „Aș putea să intru în Cartea Recordurilor'

Sânziana Buruiană alăptează de 9 ani și vrea să intre în Cartea Recordurilor

Sânziana Buruiană alăptează deja de 9 ani și crede că e momentul să se oprească, fiindcă are probleme mari cu spatele. Tot ea spunea, nu demult, că se confruntă și cu un deficit major de calciu.

„Încă o mai alăptez pe cea mică și mă amuză faptul când mă întreabă lumea dacă o mai alăptez pe cea mică, iar eu glumesc cu ei și le zic că de asta este așa talentată, pentru că am alăptat-o pe cea mare foarte mult timp.

Acum alăptarea a rămas doar pentru cea mică. Izabelei i-am întrerupt alăptarea în totalitate, din momentul când a intrat la școală, însă pe cea mică o să fie destul de greu să o fac să renunțe, deși cred că este cazul, că am observat că am probleme cu cervicala și poziția incomodă în care stau de atâția ani de zile. Cred că alăptatul acesta prelungit se simte asupra organismului meu’, a spus Sânziana Buruiană, pentru click.ro, recent.

Sânziana Buruiană se bucură că laptele matern le-a întărit imunitatea fiicelor ei, ferindu-le de răceli.

„Aș putea să alăptez și 10 ani! Dacă mai fac un copil, cred că așa se va întâmpla. Iza mai cere și acum deși în toamnă merge la școală. Cred că atunci se va opri. Cea mică însă cere lapte de trei ori pe zi. Dimineața nu doarme decât dacă o pun la sân. Am vorbit cu doctorița despre Iza, care încă mai cere sa fie alăptată deși e mare, și mi-a spus că nu are ce să pățească. Pe mine mă bucură ca ele au o imunitate foarte bună, nu au răcit niciodată, nici pe pandemie’, a declarat fosta asiatentă TV acum doi ani, când încă o mai alăpta pe Izabela.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton