Sânziana Buruiană a împlinit 39 de ani! Ce cadou neașteptat a primit de la soț: ”Mi-au făcut o surpriză...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Sânziana Buruiană a împlinit 39 de ani! Blondina spune că fiecare vârstă are farmecul ei, iar cele mai tari aniversări de ziua ei au fost atunci când petrecea până dimineața. Într-un interviu pentru viva.ro, Sânzi spune că, între timp, aniversările s-au transformat în petreceri cu fetițele ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sânziana Buruiană a împlinit 39 de ani! Ce cadou a primit și de ce nu mai poartă verigheta, ne spune chiar ea, într-un interviu pentru viva.ro. De ziua ei, vedeta a făcut un drum până la mare, împreună cu fetițele ei. Pe vremuri, blondina petrecea până dimineața alături de prietenele ei din showbiz.

68866055_494484044713244_8557004704079413248_n68866055_494484044713244_8557004704079413248_n

Citește și: În ce relații a rămas Sânziana Buruiană cu Andreea Tonciu și Simona Trașcă: „Am făcut multe năzdrăvănii împreună. Nu prea am mai păstrat legătura…'

Citește și: Sânziana Buruiană alăptează de 7 ani încontinuu: „Nu m-am oprit niciodată'

Citește și: Cum s-au cunoscut Adda și Cătălin Rizea și în ce mod inedit a fost artista cerută în căsătorie: „Doar noi puteam să ne logodim pe marginea șanțului…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum i s-a schimbat viața Biancăi Brad, la 7 ani de când a fost diagnosticată cu cancer: „Am stat retrasă o perioadă lungă. Am prins aripi'. A venit la VIVA! Party 2023 cu fratele ei, care locuiește în străinătate / EXCLUSIV

Sânziana Buruiană a împlinit 39 de ani! Ce cadou a primit și de ce nu mai poartă verigheta

Sânziana Buruiană a împlinit 39 de ani! Ce cadou a primit și de ce nu mai poartă verigheta. Blondina este căsătorită cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf și au împreună două fetițe superbe, Izabela (6 ani) și Antonia (2 ani). De ziua ei, Sânziana a primit în dar un sejur în Grecia, de la soț, dar și de la mama sa. Într-un interviu pentru viva.ro, diva susține că nu își mai pune verigheta, întrucât îi este teamă să nu o piardă, mai ales că toată atenția o acordă fetelor. Aniversarea zilei de naștere a găsit-o pe litoral, unde și-a prezentat colecția în emisiunea EXCLUSIV VIP a lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Care a fost cea mai tare aniversare a ta?

A fost pe vremea când aveam foarte multe prietene din showbiz și ne distram în vacanțe, în cluburi… Pe atunci petreceam până dimineața. Atunci erau aniversări de pomină. Însă, acum, aniversările mele s-au transformat în aniversări alături de copii. Și fiecare vârstă are farmecul ei, până la urmă, și cred că trebuie să ne bucurăm de fiecare moment în parte.

Ce cadou ai primit de la soțul tău și de la mama ta?

Ce drăguță întrebarea ta. Mi-au făcut o surpriză. Îmi doream foarte mult să plec cu fetele într-o vacanță în Grecia și o să plecăm peste două săptămâni așa, într-o vacanță de familie. Și o să fie așa ceva frumos, mai ales că eu toată ziua sunt cu ele la diverse evenimente, mă ocup foarte, foarte mult de diferitele activități pe care le am cu ele și nu am mai avut parte de o vacanță de un an de zile. Și chiar trebuie să ne relaxăm și noi. Muncă, muncă dar e cazul să ne mai și odihnim…

Sânziana Buruiană primea cadouri de suflet în copilărie

Cum arătau în copilărie zilele tale de naștere și ce cadouri primeai?

În general, în copilărie îmi făceam zilele alături de prieteni și să știi că primeam cadouri de suflet. Pentru că mie, fiind zodia Racului, îmi plăceau mult amintirile. Îmi făceau cadou diverse tablouri, pernuțe… Îmi amintesc… cu pozele noastre. Pentru mine cel mai mult contează cadourile de suflet.

Bijuterii văd că nu prea porți. Nu îți plac?

Nu prea îmi plac bijuteriile, nu prea port. Chiar mă simt, așa, incomod. De mulți ani nu mai port nici cercei.

Sânziana Buruiană nu-și mai pune verigheta pe deget

Nici verigheta? Nu o mai văd pe deget…

Nici verigheta nu o mai port, mai ales când vin la mare. Le cam pierd eu, sinceră să fiu. Îmi scot lănțișorul, verigheta și ce mai am, și mai bine să știu eu că sunt acasă, în siguranță. Mai ales că avându-le pe cele mici tot timpul cu mine, îmi este greu să am grijă și de lucrurile mele și încerc eu să fiu cât mai simplă, ca să pot avea grijă de ele. Pentru că ele deja au început să poarte bijuterii, accesorii, ochelari, pălărioare. Vreau să spun că nu ieșim din casă până nu avem poșetuța pregătită. Așa că acum nu mai cumpăr genți pentru mine, cumpăr poșete pentru ele. (râde).

Deci tati o să aibă treabă multă pentru că știi cum e, dacă vrei să fii în lumea asta a fashion-ului de mic, trebuie să fii accesorizat bine. Chiar să știi că viața se transformă. Când devii mămică nu îți mai cumperi, nu te mai gândești la tine, că vrei să îți iei nu știu ce bijuterii, ci pe primul plan sunt copiii. Și le cumperi lor, să fie ele asortate, să fie ele drăguțe.

Da, este o schimbare foarte mare. Înainte te pui pe tine în evidență și, după aceea, trebuie să te pui pe locul doi. Așa simt eu. Am mai văzut și unele mămici care în continuare sunt ele pe primul loc. Dar eu nu prea sunt de acord cu lucrul acesta. Din momentul în care apar copiii, ți-e drag să îi vezi pe ei frumoși și aranjați.

Sânziana Buruiană: 'Avem muncă multă, nu glumă'

Ți-ai creat propriul stil, cu pampoanele acestea. Dacă nu te-aș vedea așa, nu ai fi tu…

Exact. Să știi că lumea mă recunoaște în momentul în care mă vede cu această coadă. Când am părul făcut altfel, altă coafură e mai greu, uneori. Și, sincer, îmi este foarte ușor. Ideea este că de când le am pe cele mici, m-am gândit la niște coafuri practice, pentru că nu mai am eu timp să stau ore întregi să mă aranjez. De abia apuc să mă duc o dată la vopsit pe lună.

De aceea, am găsit o coafură care să mă ajute să mă pot descurca cu ele și ușor. Mai ales că trebuie să le fac lor coafuri, fetelor. Ce crezi? Codițe împletite, cu păr nu știu de care, colorat… avem muncă multă, nu glumă. În fiecare zi, Izabela mergând la prezentări de modă, mai și cântă.. Vrea altă coafură, creponat, codițe… Așa că, dacă mi-aș mai face și eu, cred că toată ziua aș sta numai la coafor. Să ne vezi pe toate trei la salon, peste câțiva ani…

Dar rochițe câte ai?

Rochițe am foarte multe. Cel mai mult port rochițe. Îmi sunt foarte comode, nu știu de ce. Poate unele persoane preferă pantaloni și o bluză, eu sunt cu rochiile. Îmi trag o rochiță pe mine și sunt gata. Am foarte multe, după cum am spus. Dar ele au două dulapuri, iar eu am unul singur, ca să zic așa. Au deja câte 30 de rochițe numai din acestea de bal, de prințese.

Adică eu pot face oricând un eveniment numai cu rochițele din garderobă. De aceea le-am creat acum și o colecție frumoasă, se numește Zulufițele. Cu ținute neon de vară, să fie așa în stilul lor, pentru că multe mămici mă întreabă de unde le iau hainele … eu având și pasiunea aceasta să le asortez și să le aranjez mă întreabă. Și atunci am zis hai să facem ceva să le atragă. Eu fac numai haine pentru copii și de vârste micuțe. Domnișoarele poartă altceva.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton