Sânziana Negru a găsit dezastru în casă, după ce a lipsit 12 ore: "Bine că nu a omorât pisica!". Cine e de vină și cum a reacționat vedeta

 Oana Pantazi
.

După o zi solicitantă de muncă, Sânziana Negru a găsit dezastru în casă și a decis să facă publice imaginile, punându-și urmăritorii din social media la curent cu toată grozăvia. Din păcate, nu e prima dată când vedeta și iubitul ei, Ștefan Floroaica, se confruntă cu așa ceva…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sânziana Negru a găsit dezastru în superba ei casă, loc de unde, de nenumărate ori, le-a arătat imagini fanilor. Ieri însă, vedeta a găsit dezastru în casă atunci când s-a întors de la treburi, dar n-a putut să se supere prea tare pe protagonistă, deoarece cățelușa cuplului petrecuse nu mai puțin de 12 ore singură.

1702021204befunkycollage-76-scaled-11702021204befunkycollage-76-scaled-1

Sânziana Negru a găsit dezastru în casă

După o zi plină de proiecte, Sânziana Negru a avut surpriza de a găsi dezastru în casă, dar, oarecum, nu se poate spune că nu se aștepta, după cum și-a anunțat și fanii de pe Instagram. Vedeta și-a lăsat animăluțele singure timp de mai bine de 12 ore și era de așteptat să găsească dezastru în casă. De altfel, vedeta a anticipat totul și, înainte de a ajunge acasă, și-a întrebat fanii de pe Instagram la ce cred ei că ar putea să s aștepte…

'Gata prima filmare pe ziua de azi, fug la a doua. Hara e singură în casă de la ora 9 dimineața, iar noi ajungem acasă pe la 8. Ce hobby-uri credeți că descoperă azi?', a scris, ammuzată, Sânziana Negru la InstaStory.

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gabriela Prisăcariu, cât timp Dani Oțil a filmat în străinătate, pentru Power Couple: „O perioadă extrem de grea și de lungă, greu din punct de vedere moral’ / EXCLUSIV

Citește și: Adrian Cioroianu, primele declarații după ce Daniela Nane a anunțat divorțul: „Am văzut ce s-a dat despre povestea asta, dar nu este chiar așa. Noi doi…'. Când s-au separat, de fapt

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Cum a recucerit-o afaceristul și cum au fost surprinși de paparazzi: „A plâns, i-a cerut să renunțe la Auday, doctorul care a operat-o, și…

Și, într-adevăr, Hara nu a dezamăgit… Vedeta a agăsit diverse lucruri roase, flori pe jos, obiecte de machiaj distruse, iar bonusul au fost niște biscuiți din care cățelușa s-a servit fără jenă.

'Ia să vedem! Ce-ai făcut Harra? OK, OK! Am înțeles, vrei să fii florăreasă. Oh. ce păcat. Ăsta este din America Express, ne-au dat un suvenir, din Ecuador și acum, o să fie suvenirul tău. Ce-ai făcut, florăreasa mea? Dacă e să aprofundăm, e și partea de make-up de care este pasionată. M-am gândit eu, aici aveam niște biscuiți, are gusturi fine fata mea. Mă bucur măcar că nu a omorât pisica, mă bucur. Iubita mea, cum a fost cu Hara?', a spus Sânziana Negru pe Instagram.

De ce Sânziana Negru nu a făcut copii, până la 37 de ani

La cât de grijulie, iubitoare și empatică este cu copilașii ei patrupezi, cu siguranță Sânziana Negru ar fi fost o mamă perfectă. Vedeta a ales să nu aibă copii până la 37 de ani… În prezent, frumoasa influenceriță are o relație cu actorul Ștefan Floroaica și mulți vor să știe dacă Sânziana s-a gândit să-și întemeieze o familie. Prezentă în podcastul lui Morar, Sânziana Negru a dezvăluit că și-a dorit dintotdeauna să aibă copii, dar o discuție cu mama ei a pus-o serios pe gânduri.

Cred că ideea de familie completă am avut-o mult mai aproape de momentul nostru (filmarea podcastului, n.r) prezent, pentru că mama mi-a zis foarte mult timp:  ‘Copiii îți schimbă prezentul/ ‘Copiii îți schimbă viața complet, tu nu o să mai fii nimic. Mai ai timp. Asta e așa o capcană foarte mare. Tu nu știi cum e să îți crești copiii, ca să mă protejeze.

Mama este primul copil dintr-o familie de 8 copii. Având 7 frați, ea în copilăria ei i-a crescut pe ceilalți. Era cea mai mare. Cred că i s-a furat copilăria. Cumva nu și-a dorit același lucru pentru mine. Și-a dorit să copilăresc cât mai mult.

Și, Slavă Domnului, am copilărit până pe la 30 și ceva de ani când am înțeleș că la 30 nu prea e bine să copilărești. E bine, dar nu în sensul ăsta de familie și bine că am înțeles abia acum treaba asta. Am ajuns să-mi doresc pentru mine să creez mai departe bazele: familie, copii și așa mai departe.

Nu știu dacă am fugit până acum de asta. Inconștient, da, am fugit. Aveam cuvintele mamei în cap. Și mi-a fost foarte frică. Mă gândeam cine o să fiu  (…) Sapă la terapie, descoperă ce, cum’, au fost o parte din cuvintele Sânzianei Negru din podcastul lui Mihai Morar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton