Sânziana Negru de la America Express s-a ocupat singură de designul casei sale: ”A fost un an foarte plin, o muncă lungă. Încă nu s-a terminat, dar...” / Ce spune despre relația cu Ștefan Floroaica

 Calin Maria Bianca
.

Sânziana Negru de la America Express s-a ocupat singură de designul casei sale. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Sânziana Negru și-a construit recent casa la care a visat ani și ani de zile. Ei bine, după terminarea filmărilor pentru America Express, și-a făcut timp pentru cea mai importantă dorință a sa. Zis și făcut! Iată cum arată noua ei casă, făcută chiar în pădure, într-un loc retras, de care s-a ocupat chiar și în cele mai mici detalii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sânziana Negru a vrut ca anul acesta să bifeze cea mai mare dorință și anume să aibă propria ei casă chiar înconjurată de copaci și vegetație, într-un o pădure retrasă. Concurenta de la America Express nu a vrut o vilă luxoasă, ci o casă confortabilă, chiar pe gusturile ei, unde să se simtă bine și să fie acel 'acasă„ pe care-l așteaptă de ani de zile.

whatsapp-image-2023-12-06-at-17.00.18-2whatsapp-image-2023-12-06-at-17.00.18-2

Citește și: Cine este Sânziana Negru de la America Express 2023. În trecut a avut o relație cu Smiley

Citește și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica s-au mutat împreună, după aproape un an de relație: 'Nu ne-am gândit atât de departe, dar…' / De la ce pornesc certurile între ei

Citește și: Antena 1 a găsit înlocuitori pentru chefii demisionari: „Fii cu ochii în patru. Vin noi chefi la cuțite'. Cum arată promo-ul noului sezon Chefi la cuțite

Citește și: Cine este Iulia Albu de la America Express 2023. A renunțat la cariera de avocat pentru a-și urma pasiunea în industria modei

Sânziana Negru de la America Express s-a ocupat singură de designul casei sale

Acum, Sânziana Negru se bucură de propria casă, la care a lucrat mult, mai ales atunci când vine vorba de design. Deși multe vedete apelează în ziua de azi la designeri experți, ea a decis că vrea să își pună amprenta prin propriile ei gusturi, fără a merge pe ceea ce este la modă sau în trend.

La mine a și fost un an foarte plin, am fost ocupată și cu casa și cu emisiunea. A fost un an plin din mai multe puncte de vedere și nu reușesc să filmez lucrurile pe care aș vrea să le filmez, dar poate de la anul, dacă mă mai liniștesc un pic', a declarat Sânziana Negru pentru Playtech.

Sânziana Negru: 'Nu am vrut să am o casă ca un showroom de mobilă'

Sânziana Negru se bucură de un living open space spațios, cu o bucătărie modernă, iar la mansardă are un dormitor matrimonial foarte frumos, totul amenajat pe gustul ei. Nu, nu a dorit elemente de decor care să reprezinte un lux, ci din contră, unele abstracte, nonconformiste, reușind cu brio să îmbine lemnul cu stilul clasic, dar totodată modern, după cum se poate vedea chiar și în imaginile din galeria foto.

Normal că m-am implicat, pentru că nu am vrut să am o casă ca un showroom de mobilă. Și dacă voiam să fie un proiect cât mai personal, nu este personal și nu iese bine decât dacă sunt gusturile tale și alegerile tale acolo și felul în care vezi tu casa. Pentru că îți iei un arhitect, dar, de foarte multe ori, arhitectul face casa după gusturile lui, nu după gusturile tale. Și a fost o muncă lungă, încă nu s-a terminat, încă mai sunt chestii de făcut, dar îmi place foarte mult ce a ieșit și mă simt foarte bine acolo', a continuat concurenta de la America Express.

De ce nu se mută Sânziana Negru cu Ștefan Floroaica

Are casa mult visată, este înconjurată de liniște, se bucură de aer curat, direct din pădure, are o locuință din lemn și cu geamuri mari, așa cum și-a dorit, iar totodată și o relație foarte frumoasă cu Ștefan Floroaica. Cei doi s-au fotografiat de numeroase ori în noua ei casă, chiar și când erau pe punctul de a amenaja, însă cu toate acestea, încă nu s-au mutat definitiv împreună din cauza animalelor de companie pe care le au.

Sunt ca țiganul cu cortul, jumătate de dulap îmi este în mașină, jumate de casă la casă. Eu și Ștefan ne împărțim jumate la apartament, jumate la casă. Avem animale și la casă și la apartament și facem așa cu ziua: o seară acolo, o seară acolo, până când o să obosim mult prea tare amândoi și o să ne stabilim doar într-un loc', a concluzionat Sânziana Negru pentru sursa menționată.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton