"După ce a murit, am întrat într-o depresie. M-am apucat de terapie". Sânziana Negru, mărturisiri în lacrimi despre decesul tatălui ei, la doar 60 de ani

 Radulescu Ruxandra
.

Sânziana Negru, mărturisiri în lacrimi despre drama prin care a trecut. Influencerița Sânziana Negru a devenit cunoscută de public, după ce a câștigat America Express, alături de prietena ei Laura Giurcanu. Invitată la podcastul lui Mihai Morar, Sânziana Negru a relatat unul dintre cele mai triste episoade din viața ei, pentru care merge la terapie de patru ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sânziana Negru, 36 de ani, a devenit una dintre cele mai populare vedete, după ce a câștigat împreună cu Laura Giurcanu (27 de ani) sezonul 6 din America Express – Drumul Soarelui. Sânziana Negru a fost invitată lui Mihai Morar la podcastul Fain&Simplu, unde a vorbit, cu ocgii în lacrimi, despre momentul în care tatăl ei s-a stins din viață, în urmă cu patru ani. Vedeta s-a confruntat cu stări de depresie, după pierderea părintelui ei, ceea ce a adus-o la terapie.

2eb7e0f37706913fc2f2ad8ca6ed64052eb7e0f37706913fc2f2ad8ca6ed6405

Sânziana Negru, mărturisiri în lacrimi despre drama prin care a trecut

Sânziana Negru este cunoscută de publicul larg drept câștigătoarea America Express, sezonul 6, alături de prietena ei, Laura Giurcanu. În ciuda imaginii pline de strălucire, influencerița a trecut printr-o perioadă deosebit de grea în urmă cu patru ani când tatăl ei a murit. Amintindu-și de acest moment la podcastul lui Mihai Morar, Sânziana Negru a izbucnit în lacrimi.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan. A împlinit 60 de ani, iar fiica ei i-a făcut o surpriză emoționantă: „Mama, îți mulțumesc pentru că…

Citește și: Cum arătau Smiley și Pavel Bartoș în urmă cu 13 ani, la primul sezon Românii au Talent: „Mă sprijin pe Pavel atât la emoții, cât și la râs”

Citește și: Cine este Octavian Ene, iubitul Danielei Nane. Tânărul tenor i-a redat zâmbetul actriței de 52 de ani, după divorțul de Adrian Cioroianu

„Tata a murit devreme, da! A murit la 60 de ani!„, i-a povestit influencerița lui Mihai Morar.

„Neașteptat acest început! Tata era foarte mândru de mine! Tata era genul de om pentru care eu am fost ca o bijuterie. Și, da, m-a iubit foarte mult, și mă sensibilizez pentru că mi-e foarte dor de el… Eu, după ce a murit tata, am intrat într-o semidepresie din asta, de câteva luni în care nu îmi doream decât să dorm.

Am zis, ba, nu, nu pot să stau așa, tata ar fi vrut să mă bucur de viață. Tata era un om vesel. După aia m-am apucat de terapie. Eram destul de superficială înainte de terapie. E al patrulea an în care fac terapie cu același om!”, i-a mărturisit Sânziana Negru lui Mihai Morar.

Iubirea este ceva ce face un copil să se ducă puternic și curajos în lume, când știe că are spatele tatălui acolo. E un spate invizibil, dar e atât de puternic când e plin de iubire', a mai adăugat ea.

Ce a făcut Sânziana Negru cu premiul de la America Express

Finala „America Express’ 2023 s-a ținut între echipele Alexia – Aris Eram și Laura Giurcanu – Sânziana Negru. Cele două influencerițe au foste desemnate câștigătoarele acestui sezon și au împărțit premiul de 30.000 de euro. Cu jumătatea de bani pe care și-a revendicat-o, Sânziana Negru și-a deschis propria afacere, iar inaugurarea a avut loc cu doar câteva zile în urmă. Concret, este vorba despre un restaurant cu specific mexican, dispus pe trei etaje și situat într-o zonă bună a Capitalei.

„Astăzi, împreună cu oamenii mei de suflet, am deschis un restaurant. Se fac ultimele retușuri și am emoții cât casa. Are un specific mexican, un tribut adus Americii Latine și îndrăznesc să spun că cel mai mult ceviche îl veți găsi la noi. Mâncarea este senzațională’, a spus Sânziana Negru pe Instagram.

Sânziana Negru, mesaj pentru iubitul ei, Ștefan Floroaica, de ziua lui

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an. Astfel, după întoarcerea ei de la America Express, s-au și mutat împreună. Ba mai mult, au vorbit despre relația lor pe larg și planurile de viitor! Ieri, Sânziana și-a surprins iubitul și în mediul online cu o postare emoționantă în care a montat diverse momente amuzante sau emoționante din viața lor de cuplu.

„Nu-i plac declarațiile publice. Dar mie-mi place să creez povesti. Și lui îi plac poveștile mele. Welcome to the 30s , omul meu!', a scris Sânziana în dreptul postării care a primit peste 15.000 de aprecieri și nenumărate comentarii de felicitare.

„Pfffai, deci de-aia te tot duceai la baie’, a glumit Ștefan cu iubita lui. Videoclipul l-a distribuit apoi și el pe InstaStory, alături de comentariul: „Eu, cum nu m-am mai văzut’.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton