Sânziana Negru, mesaj pentru iubitul ei, Ștefan Floroaica, de ziua lui: "Nu-i plac declaratiile publice, dar...". A împlinit 30 de ani în ziua în care ea a câștigat America Express

 Oana Pantazi
.

Ieri, Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au avut motiv dublu de sărbătoare – el a împlinit 30 de ani, iar ea a câștigat, alături de Laura Giurcanu, America Express. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis Sânziana iubitului ei în mediul online cu ocazia aniversării!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sânziana Negru și-a surprins iubitul, pe Ștefan Floroaica, și în mediul online, de ziua lui, cu o frumoasă declarație de dragoste în imagini. Protagonistul din serialul Lia – soția soțului meu a împlinit 30 de ani chiar în ziua în care s-a difuzat marea finală Asia Express, așadar cei doi au avut motiv dublu de sărbătoare.

captura-de-ecran-2023-08-15-145515-1-1captura-de-ecran-2023-08-15-145515-1-1

Sânziana Negru, mesaj pentru iubitul ei, Ștefan Floroaica, de ziua lui

sunt un cuplu discret, dar fanii lor din social media știu deja de ceva vreme că Sânziana Negru și Ștefan Floroaica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an. Astfel, după întoarcerea ei de la America Express, s-au și mutat împreună. Ba mai mult, au vorbit despre relația lor pe larg și planurile de viitor! Ieri, Sânziana și-a surprins iubitul și în mediul online cu o postare emoționantă în care a montat diverse momente amuzante sau emoționante din viața lor de cuplu.

Citește și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica s-au afișat pentru prima dată împreună. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți

Citește și: Interviu cu Laura Giurcanu și Sânziana Negru, câștigătoarele America Express 2023. Ce nu s-a văzut la TV și ce spun despre premiu: „Au fost momente în care am simțit pericolul' / EXCLUSIV

Citește și: Laura Giurcanu și Aris Eram despre cum au petrecut prima noapte împreună, la America Express: „Îmi spune: Ești ok să ne pupăm, da?'

„Nu-i plac declarațiile publice. Dar mie-mi place să creez povesti. Și lui îi plac poveștile mele. Welcome to the 30s , omul meu!”, a scris Sânziana în dreptul postării care a primit peste 15.000 de aprecieri și nenumărate comentarii de felicitare.

„Pfffai, deci de-aia te tot duceai la baie', a glumit Ștefan cu iubita lui. Videoclipul l-a distribuit apoi și el pe InstaStory, alături de comentariul: „Eu, cum nu m-am mai văzut'.

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica s-au mutat împreună, după aproape un an de relație

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în luna aprilie a acestui an au apărut primele imagini cu Ștefan Floroaica și Sânziana Negru în ipostaza de îndrăgostiți. Nu, nu au postat ei, ci din contră, au încercat să se ascundă de ochii curioșilor. Paparazzii au fost însă pe urmele lor pe atunci, astfel că i-au surprins chiar în timp ce se sărutau în mall.

Ulterior, cei doi nu s-au mai ascuns și Sânziana a postat în social media mai multe fotografii și clipuri video despre cum este viața în doi, cum își împart treburile casnice, demonstrând tuturor că totul este la superlativ între ei, așa cum a și declarat într-un interviu recent.

Întrebată totuși și dacă au planuri de viitor, dacă se gândesc la o logodnă sau o căsătorie, Sânziana Negru a fost reținută și a dezvăluit că momentan nu s-au gândit atât de departe și lasă lucrurile să vină de la sine.

‘Relația merge foarte bine, suntem foarte bine. Ador întrebările astea, îmi plac maxim, nu ne-am gândit atât de departe’, a spus Sânziana Negru pentru Spynews.ro.

Ca în orice relație, deși sunt încă de la început, și între Sânziana Negru și Ștefan Floroaica mai există diferite conflicte sau inconveniente. Câștigătoarea de la America Express a dezvăluit însă că de cele mai multe ori certurile lor sunt din lucruri minore, astfel că nu țin supărarea prea mult timp, ci, din contră, se împacă foarte repede și rezolvă problemele.

De la ce ne certăm, nu știu dacă sunt lucruri care-mi vin acum în cap, dacă e ceva anume de la care ne certăm. Sunt nimicuri, cred că cel mai important este că nu ne certăm de la lucrurile care contează cu adevărat, iar asta ne bucură pe amândoi’, a mai zis concurenta de la America Express pentru sursa menționată mai sus.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton