Sânziana Negru și Laura Giurcanu ar fi câștigat America Express 2024. Cine le-a dat de gol: "Am primit confirmarea..."

 Dumitrache Laura
.

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au format o echipă la America Express 2024. Cele două s-au întors recent în țară, iar telespectatorii sunt nerăbdători să înceapă emisiunea și să afle cine a câștigat marele premiu. Ei bine, până se va difuza emisiunea, apar numeroase zvonuri pe internet, iar acum se speculează că Sânziana Negru și Laura Giurcanu ar fi câștigătoarele America Express-Drumul Soarelui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

America Express 2024 a ajuns la final, iar echipele au ajuns în țară după terminarea filmărilor. Telespectatorii sunt nerăbdători să urmărească noul sezon al emisiunii și să vadă parcursul vedetelor. Cu toate astea, există un zvon conform căruia Laura Giurcanu și Sânziana Negru ar fi câștigat marele premiu.

cine-castiga-america-express_94803400cine-castiga-america-express_94803400

În spațiul public deja se zvonește cine este echipa care a câștigat America Express 2024. Recent, fostul jurnalist Dan Medișanu a postat un mesaj pe Facebook în care susține că a aflat că marele premiul al emisiunii a fost câștigat de Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

Alexia Eram, primele declarații după America Express: „Este foarte dubios să te întorci acasă și să intri, din nou, în normalitate”

Citește și:Cu ce problemă se confruntă Iulia Albu, după ce s-a întors din America Express: „S-au schimbat câteva lucruri importante…”

Citește și:Dana Roba susține că soțul ei a premeditat să o omoare, împreună cu fratele lui: „Judecătorii s-au uitat în telefonul lui. Își ziceau unul altuia să îmi fure banii și…”

Citește și:Cine sunt nașii Mariei Constantin și ai lui Robert Stoica. Sunt un cuplu celebru: „Am decis să…” / Artista s-a măritat a treia oară la 36 de ani

Sânziana Negru și Laura Giurcanu ar fi câștigat America Express 2024

America Express 2024 a ajuns la final, iar în urmă cu câteva zile, echipele au ajuns acasă, în România. Fanii emisiunii sunt nerăbdători să înceapă noul sezon și să afle cine este echipa câștigătoare. Până atunci însă, vor exista zvonuri care spun că Sânziana Negru și Laura Giurcanu ar fi câștigat marele premiu la America Express. Dan Medișanu, fost jurnalist, a postat un mesaj pe Facebook în care susține că cele două influencerițe au format una dintre cele mai puternice echipe.

„Fosta iubita a lui Smiley a câștigat America Express!!
Cine a zis că „el mundo es un panuelo” (în limba spaniola, lumea e o batista) a avut mare dreptate.
Sânziana Negru, fosta iubita a lui Smiley, și Laura Giurcanu au câștigat America Express.
Confirmarea am primit-o chiar de la o prietena din Buenos Aires. Cele doua au dormit chiar în blocul în care stă ea.
Le-a cunoscut personal și mi-a confirmat ca sunt foarte simpatice.
Nici mie nu îmi vine sa cred cum de Sânziana și Laura au fost găzduite de o doamnă într-un bloc din Buenos Aires în care am stat și eu. Să fie clar că eu nu am stat în același apartament în care au stat ele.. Oricum , blocul e fabulos. Cum de altfel este și Buenos Aires.
P.S.Vă dați seama ce față ar fi făcut Gina Pistol, dacă ar fi rămas prezentatoare, și ar fi trebuit sa o anunțe pe Sânziana câștigătoare
.', a fost mesajul transmis de Dan Medișanu pe Facebook.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru și-au dorit să ajungă la America Express

Nouă echipe au mers la America Express-Drumul Soarelui, unde au avut parte de momente de neuitat. Printre vedetele alese au fost și Laura Giurcanu și Sânziana Negru care și-au dorit foarte mult să participe la emisiunea de la Antena 1. Cele două influencerițe au acceptat cu mare bucurie propunerea.

Amândouă ne gândeam cum ar fi să facem asta. Şi cred că foarte multă lume şi-ar dori să meargă acolo. Chiar îi spuneam şi Sânzianei că suntem foarte norocoase că am fost cumva alese să facem chestia asta. Eu ştiu reacţiile pe care le-am primit de când s-au anunţat echipele. De la oameni, de la prieteni, de la oricine din jurul meu. Şi toată lumea spune Doamne, e visul meu să fac asta!'. Şi cam atât de tare ne doream şi noi înainte să ajungem să participăm. Suntem conştiente că este o mega experienţă pe care nu o poţi cumpăra cu toţi banii din lume. Avem de gând chiar să ne bucurăm de ea şi să o trăim la intensitate maximă.', a declarat Laura Giurcanu, înainte de plecarea în America Express, potrivit Fanatik.

Cele nouă echipe de la America Express 2023 sunt formate din Iulia Albu și iubitul său, Mihai Alexandru, Giulia și Vlad Huidu, Romică Țociu și fiul său, Cătălin, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Alexia și Aris Eram, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Ada Galeș și mama sa, Antoneta și Ionuț Rusu și George Tănase.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton