Cine a câștigat America Express 2023. Sânziana Negru și Laura Giurcanu au câștigat America Express 2023 și premiul de 30.000 de euro: "Ciupește-mă! Eram transfigurate!"

.

Cine a câștgat America Express 2023? Sânziana Negru și Laura Giurcanu au câștigat America Express 2023. După o luptă strânsă, numeroase probe grele și dificile, pe care le-au trecut cu brio, azi, în marea finală de la America Express, Sânziana Negru și Laura Giurcanu au pus mâna pe marele premiu de 30.000 de euro. Lupta finală s-a dat între ele și echipa formată din Aris și Alexia Eram, însă se pare că de data aceasta au reușit să ajungă primele și să câștige sezonul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au câștigat America Express 2023. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au acceptat provocarea de a participa la America Express 2023, asta fiindcă nu formează doar o echipă în emisiune, ci sunt și prietene de mai mult timp. Deși există o diferență de 10 ani între ele, se înțeleg foarte bine, ceea ce s-a putut vedea cu ochiul liber chiar în numeroase episoade de la America Express. Ești sigură că noi am câștgat? E un vis, nu pot să cred, ciupește-mă! au declarat Sânziana și Laura, printre lacrimi.

sanziana-negru-e1690554032969sanziana-negru-e1690554032969

Citește și: Cum au devenit prietene Laura Giurcanu și Sânziana Negru de la America Express 2023: „Plângeam împreună. Am stat una lângă alta, deși avem stiluri de viață diferite”

Citește și: Cine este Alexia Eram de la America Express 2023. Formează un cuplu cu Mario Fresh și este fiica Andreei Esca

Citește și: Actorul Lee Sun-kyun, din filmul 'Parazit', câştigător al Premiului Oscar, a fost găsit mort într-o mașină. Avea doar 48 de ani

Citește și: Celentano din Las Fierbinți, mesaj emoționant pentru români, în episodul special de sărbători: „Hai să nu ne mai comparăm cu străinii! Oriunde mergem în lume, ne pricepem la toate. ADN-ul românului este o shaorma cu de toate”

Cine a câștgat America Express. Sânziana Negru și Laura Giurcanu au câștigat America Express 2023

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au câștigat America Express 2023. America Express este unul dintre cele mai dure reality show-uri, astfel că echipele concurente au de făcut față la numeroase probe extrem de grele și dificile. Nu este ușor pentru nimeni, mai ales că dorm și trăiesc în condiții extrem de rele, fiind zile în care mâncarea și baia sunt un lux pentru concurenți.

Chiar și așa însă, Laura Giurcanu și Sânziana Negru nu au renunțat și au continuat să lupte, la fel cum a făcut și echipa formată din Aris și Alexia Eram, care a ajuns în Marea Finală alături de ele. S-a dat o luptă grea între ei, însă norocul a fost de partea Laurei Giurcanu și a prietenei sale, Sânziana Negru, astfel că au ajuns primele și au câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Aveam o speranță, dar am văzut o fată foarte înaltă și mi-am dat seama că au câștigat. Au fost la fel de bune ca și noi. Bravo, fetelor! – au declarat Alexia și Aris, cei care au pierdut marele premiu.

Cum au devenit prietene Laura Giurcanu și Sânziana Negru de la America Express 2023

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au câștigat America Express 2023, însă totodată au demonstrat și că sunt prietene foarte bune, reușind să fie o echipă puternică în competiție, chiar dacă au mai fost și zile în care s-au mai contrazis. Mulți s-au întrebat cum de se înțeleg atât de bine, așa că nu au ezitat și au declarat că momentul care le-a consolidat prietenia a fost atunci când ambele au trecut prin despărțiri, în aceeași perioadă.

„Amândouă eram după relații de ani de zile pe care noi două le-am încheiat și noi sufeream și era pentru noi sfârșitul pământului. Noi plângeam noaptea, la ora 03.00, ne dădeam mesaje sau ne vedeam și plângeam împreună’, a spus Sânziana Negru în podcastul moderat de Giulia Anghelescu.

În continuare Sânziana Negru a spus despre Laura Giurcanu că este una dintre cele mai ambițioase persoane pe care le cunoaște și este sigură că a făcut alegerea corectă când a invitat-o să meargă cu ea în America Express 2023. Laura este una dintre cele mai bătăioase și cele mai reziliente și ambițioase persoane din jurul meu și am luat prin excludere. Nu voiam cu mama sau o relație de familie, nu voiam cu iubitul în niciun caz.

Nu mi se părea o combinație bună să mergi la America Express, pentru că sunt atât de multe contexte în care te poți certa la televizor, exclus! Cea mai în siguranță mă voi simți cu Laura, deci cu Laura trebuie să merg!

Am întrebat-o: vrei? Și ea a zis instant: Da, normal! Hai să mergem! Și e aventuroasă, nu spune nu la nimic, adică nu se dă în spate de la nimic, orice îi propun, în orice situație, ea găsește o soluție. Și ăsta e omul cu care vrei să mergi în competiție„, a declarat Sânziana Negru pentru playtech.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton