Sânziana Negru și Laura Giurcanu, despre participarea la America Express 2024: "Am trecut prin toate împreună

 Radulescu Ruxandra
.

Sânziana Negru și Laura Giurcanu, primele declarații despre participarea la America Express 2024. Incitantul show de aventură America Express 2024 și-a desemnat cele 9 echipe de vedete, ce vor porni pe „Drumul Soarelui”, într-o memorabilă aventură. Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt una dintre perechile , gata să exploreze America Latină și să facă față traseului dur și plin de obstacole imprevizbile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sânziana Negru și Laura Giurcanu, primele declarații despre participarea la America Express 2024. Cele 9 echipe de la America Express 2024 vor porni în aventura vieții lor, pe „Drumul Soarelui”, ce le va purta pașii prin țări precum Columbia, Ecuador, sau Argentina. Printre vedetele care s-au aventurat în lupta pentru Amuleta Supremă, în valoare de 30.000 de euro, sunt și Laura Giurcanu și prietena ei, Sânziana Negru. Iată care sunt motivele pentru care cele două au decis să participe la America Express împreună.

sanziananegrusanziananegru

Sânziana Negru și Laura Giurcanu, primele declarații despre participarea la America Express 2024

Laura Giurcanu nu este străină show-urilor de aventură, aceasta concurând și la Survivor România. Laura Giurcanu este, se pare , o împătimită a adrenalinei și a mărturisit că a ales să meargă la America Express 2024, pentru a trăi o experiență unică, alături de o prietenă pe care se poate baza, Sânziana Negru.

Citește și: Iulia Albu, primele declarații despre participarea la America Express: „Iubitul meu îmi cântă la vioară, dar nu întotdeauna îmi cântă și în strună”

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele declarații despre America Express 2024: „Ne va întări și mai mult relația'

Citește și: Cele nouă echipe care participă la America Express 2024. Cuplurile Giulia – Vlad Huidu și Cleopatra Stratan – Edward Sanda sunt printre concurenți

Citește și: Romică Țociu și fiica sa, Daria, participă la America Express 2024. Ce nume se mai află pe lista concurenților

Gândul de a merge la America Express a fost încă de când am văzut primele emisiuni, mi se pare o experiență completă, complexă și intensă. Genul de experiență pe care nu ai avea vreodată cum să o cumperi, așa că nu am stat prea mult pe gânduri când a apărut ideea. Cred că o să ne învețe multe și ne va transforma în bine. Ce-i drept, cred că trăiești acolo în câteva săptămâni cât pentru o viață. Am încredere în echipa și relația noastră, noi suntem prietene de mult și am trecut prin de toate împreună. Cred că e un om de bază în viața mea și știu că mă pot baza pe Sânziana, așa că dinamica dintre noi o să fie relaxată (aproape mereu) și fun.„, a declarat Laura Giurcanu, potrivit Observator.

Sânziana Negru, despre America Express 2024

Partenera Laurei Giurcanu la America Express 2024 este Sânziana Negru, o tânără de 35 de ani, din Republica Moldova. Sânziana este influenceriță și are și o carieră în domeniul televiziunii. Ea abia așteptă provocările de la America Express și este dornică să exploreze America Latină, alături de prietena ei.

Eu văd America Express ca pe experiența despre care povestești inclusiv la 10 sau 20 de ani după ce ai trăit-o, într-o seară de vară, la masă cu niște străini pe care tocmai ce i-ai cunoscut, în vacanța ta cu familia. E experiența care te pune față-n față cu tine, cu toate trăirile tale, te vezi clar cu calități și defecte, în cea mai onestă formă a ta.

Îmi place aventura, îmi place să ies din zona de confort, îmi place să explorez locuri și lucruri noi, de asta consider că mi se potrivește mănușă această emisiune. Cred că așteptările legate de emisiune nu țin de ce vine din exterior, sunt mai mult legate de mine, să fac față tuturor provocărilor, să mă adaptez situațiilor și să mă bucur la maximum de ce tot ce vine spre mine. Laura e partenerul în care am mare încredere, fiecare vine în completarea a ce îi lipsește celeilalte și abia așteptăm să trăim împreună probabil cea mai nebună experiență a vieții noastre', a spus Sânziana Negru.

Cele 9 echipe, care vor pleca la America Express 2024

Au fost anunțate oficial cele 9 echipe care vor pleca în curând în aventura vieții lor. Concurenții vor porni pe Drumul Soarelui, și vor călători prin Columbia, Ecuador și Argentina. Așadar, vedetele care merg la America Express, sezonul 6 sunt Alexia și Aris Eram, George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu si fiica sa, Daria, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu si sotul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Sânziana Neagu și Laura Giurcanu, Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton