Sânziana Negru și Ștefan Floroaica s-au mutat împreună, după aproape un an de relație: ”Nu ne-am gândit atât de departe, dar...” / De la ce pornesc certurile între ei

 Calin Maria Bianca
.

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica s-au mutat împreună. Totul merge din ce în ce mai bine în relația dintre Sânziana Negru și Ștefan Floroaică. Actorul și concurenta de la America Express trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an, astfel că după întoarcerea ei de la celebrul show, s-au și mutat împreună. Ba mai mult, au vorbit despre relația lor pe larg și planurile de viitor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în luna aprilie a acestui an au apărut primele imagini cu Ștefan Floroaica și Sânziana Negru în ipostaza de îndrăgostiți. Nu, nu au postat ei, ci din contră, au încercat să se ascundă de ochii curioșilor. Paparazzii au fost însă pe urmele lor pe atunci astfel că i-au surprins chiar în timp ce se sărutau în mall, în fața publicului larg.

maxresdefault-4-1maxresdefault-4-1

Citește și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica sunt cel mai nou cuplu din showbiz. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Citește și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica s-au afișat pentru prima dată împreună. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți

Citește și: Ce a vorbit Liza Panait, prietena Ronei Hartner, ultima oară cu ea, la telefon: „Jumătate din ea știa că o să moară și jumătate își făcea planuri de viitor'. Ultima dorință a regretatei actrițe / EXCLUSIV

Citește și: Jean de la Craiova și soția lui împlinesc 25 de ani de căsnicie: „Am să fac o petrecere ca pe vremea mea”. Când aniversează nunta de argint

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica s-au mutat împreună

Ei bine, deși formează un cuplu de doar câteva luni, Sânziana Negru și Ștefan Floroaică s-au mutat împreună, iar asta nu o spunem noi, ci chiar concurenta de la America Express. Pe rețelele de socializare a postat mai multe fotografii și clipuri video despre cum este viața în doi, cum își împart treburile casnice, demonstrând tuturor că totul este la superlativ între ei, așa cum a și declarat într-un interviu recent.

Întrebată totuși și dacă au planuri de viitor, dacă se gândesc la o logodnă sau o căsătorie, Sânziana Negru a fost reținută și a dezvăluit că momentan nu s-au gândit atât de departe și lasă lucrurile să vină de la sine.

'Relația merge foarte bine, suntem foarte bine. Ador întrebările astea, îmi plac maxim, nu ne-am gândit atât de departe', a spus Sânziana Negru pentru Spynews.ro.

De la ce pornesc certurile în relația lor

Ca în orice relație, deși sunt încă de la început, și între Sânziana Negru și Ștefan Floroaica mai există diferite conflicte sau inconveniente. Concurenta de la America Express a dezvăluit însă că de cele mai multe ori certurile lor sunt din lucruri minore, astfel că nu țin supărarea prea mult timp, ci din contră, se împacă foarte repede și rezolvă problemele.

'De la ce ne certăm, nu știu dacă sunt lucruri care-mi vin acum în cap, dacă e ceva anume de la care ne certăm. Sunt nimicuri, cred că cel mai important este că nu ne certăm de la lucrurile care contează cu adevărat, iar asta ne bucură pe amândoi', a mai zis concurenta de la America Express pentru sursa menționată mai sus.

Ștefan Floroaica: 'O să ajungem și la copii'

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica formează un cuplu de câteva luni, iar cei doi s-au mutat deja împreună. Dacă la început nu s-au afișat în mediul online și au încercat să își țină relația departe de ochii curioșilor, pe parcurs cei doi au postat numeroase imagini împreună. Nu obișnuiesc să vorbească despre relația lor și sunt discreți în acest sens, însă în urmă cu ceva timp, actorul din serialul Lia-Soția soțului meu a dezvăluit că este pregătit pentru o relație serioasă, dorindu-și inclusiv să devină tată.

Deci primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi cumpăr o plantă, acum câțiva ani. Încă trăiește, ăla a fost primul punct, acum a venit acest motan și o luăm progresiv.Ușor ușor, probabil, într-o zi, o să ajungem și la copii. Cu siguranță!’, spunea Ștefan Floroaica, conform Cancan.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton