Sânziana Negru și Ștefan Floroaica sunt cel mai nou cuplu din showbiz. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

 Dumitrache Laura
.

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi au fost surprinși împreună în timp ce se aflau într-un mall din București. Fosta iubită a lui Smiley și actorul nu au mai ținut cont de nimic și și-au arătat afecțiunea în public. Iată cum au fost surprinși!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sânziana Negru, fosta iubită a lui Smiley, formează un cuplu cu Ștefan Floroaica, actorul din serialul Lia-Soția soțului meu, de la Antena 1. Cei doi au fost discreți cu relația lor amoroasă, dar recent au decis să nu se mai ascundă. Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au fost surprinși împreună în mall-ul Băneasa.

stefan floroaicastefan floroaica

Deși au încercat să se ascundă, pe rețelele de socializare, Sânziana Negru și Ștefan Floroaica s-au dat de gol după ce au postat imagini cu aceeași pisică. Internauții și-au dat seama, iar recent, cei doi au fost văzut împreună, într-un mall din Capitală, în timp ce se sărutau și îmbrățișau.

Citește și: Sânziana Negru s-a despărțit de iubit: „Cred că a fost cea mai frumoasă relație a mea de până acum”

Citește și:Cum se înțelege Ștefan Floroaica din serialul Lia cu Ioana Blaj, soția lui din peliculă: „La început, nu m-a plăcut, nu a crezut în mine' / EXCLUSIV

Citește și:Ce program de vizită are Victor Vrînceanu, după despărțirea de Andreea Antonescu. Când își poate vedea fiica: „I-am propus să ne împărțim timpul 50%-50%. Nu a fost de acord”

Citește și:Ce relație există între Bianca Drăgușanu și Victor Slav, la 9 ani de la divorț: „Ultima dată s-au văzut…'

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica sunt un cuplu și s-au afișat împreună la mall

Ștefan Floroaica și Sânziana Negru formează cel mai nou cuplu din showbiz. Recent, paparazzi Cancan.ro i-au surprins împreună într-un mall din Capitală. Cei doi nu s-au mai ascuns și și-au arătat afecțiunea în public.Ștefan Floroaica și Sânziana Negru au așteptat să comande mâncare și nu au mai ținut cont de nimeni. Iată imaginile AICI! Se pare că relația lor nu a început de mult timp, dar este una serioasă. Actorul și fosta iubită a lui Smiley s-au mutat deja împreună, potrivit sursei citate mai sus.

Ștefan Floroaica își dorește să devină tată

Ștefan Floroaica îl joacă pe Petru Vornicu, în serialul Lia-Soția soțului meu, la Antena 1. În trecut, Ștefan Floroaica a devenit cunoscut după ce a participat la Exatlon, unde a demonstrat că este o persoană ambițioasă. Dincolo de cariera sa de succes, acesta a vorbit și despre dorința de a deveni tată într-o bună zi.

Deci primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi cumpăr o plantă, acum câțiva ani. Încă trăiește, ăla a fost primul punct, acum a venit acest motan și o luăm progresiv. Ușor ușor, probabil, într-o zi, o să ajungem și la copii. Cu siguranță!„, a spus Ștefan Floroaica într-un interviu.

Sânziana Negru, discretă cu viața ei sentimentală

Sânziana Negru a postat câteva imagini pe Instagram cu pisica lui Ștefan Floroaica, iar internauții s-au gândit că ar fi ceva între ei doi. Întrebată dacă formează un cuplu cu celebrul actor, Sânziana Negru nu a vrut să comenteze acest lucru. De cealaltă parte, Ștefan Floroaica a fost întrebat de fani cine e crush-ul său din lumea showbiz-ului și a numit-o pe Sânziana Negru.

În anul 2020, Sânziana Negru s-a despărțit de Bogdan Mustățea, iar de atunci și-a ținut viața departe de ochii curioșilor. Vedeta a decis să fie discretă cu viața sa amoroasă și să nu dea prea multe detalii despre persoana cu care se iubește. Cu toate astea, se pare că relația cu Ștefan Floroaica este extrem de serioasă.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton