Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a avut un accident în care mașina ei de lux s-a făcut praf: "A fost destul de grav"

 Radulescu Ruxandra
.

Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a fost implicată într-un accident rutier. Sarah Dumitrescu, una dintre cele două fiice a Anamariei Prodan, a fost implicată într-un accident de circulație în SUA, acolo unde s-a stabilit de ceva timp. Abia acum au ieșit mai multe detalii despre această întâmplare, care a îmgrijorat-o teribil pe impresară. Impactul a fost unul destul de puternic, întrucât mașina de lux a Sarei a fost complet distrusă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sarah Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan și a fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu, a fost implicată într-un accident de circulație, ce a avut loc în SUA. Deși incidentul a fost unul cu impact, fiica Anamariei Prodan nu s-a ales cu răni grave. Nu același lucru poate fi spus despre mașina pe care o conducea Sarah Dumitrescu, un bolid de lux, primit la majorat, care a fost complet distrus, în urma impactului.

zsuntem-unici-frumosi-si-destepti-sarah-dumitrescu-fiica-anamariei-prodan-le-a-raspuns-celor-care-au-spus_32zsuntem-unici-frumosi-si-destepti-sarah-dumitrescu-fiica-anamariei-prodan-le-a-raspuns-celor-care-au-spus_32

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a avut un accident în care mașina ei de lux s-a făcut praf

Sarah Dumitrescu a vorbit într-un interviu recent despre pasiunea ei pentru mașini, dar și despre un accident rutier ce a avut loc acum ceva timp. În urma impactului, Sarah Dumitrescu a distrus mașina de 80.000 de euro, pe care o primise cadou de la părinți cu ocazia majoratului.

Citește și: Sarah Dumitrescu recunoaște că îi va fi greu să-și vadă mama cu alt partener, după divorțul de Reghe: „Să stai 15 ani cu cineva și să…'

Citește și:Adina de la Heaven își face operație de micșorare a sânilor: „Trebuie să scap de…'

Citeste si: Anamaria Prodan a primit un inel de 100.000 de euro de la iubitul ei: „Să fie într-un ceas bun'

„Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Acum am un Range Rover în America şi aştept să-l aduc aici.  Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei.

Îmi doresc un BMW I8, de când sunt mică îmi doresc. Mama e puţin panicată, crede că e prea rapidă pentru mine. Altă maşină pe care mi-o doresc o are mama, un Ferrari. Bine, pot să iau de la ea…dar eu, personal, un I8', a declarat Sarah Dumitrescu pentru antenasport.ro.

Sarah Dumitrescu, operată de trei ori la genunchi

Sarah iumitrescu a moștenit pasiunea părinților pentru sport. Fata Anamariei Prodan joacă fotbal profesionist în SUA, însă a avut parte de mai multe accidentări destul de serioase, de-a lungul timpului. Anul trecut, frumoasa baschetbalistă a fost nevoită să se supună unei intervenții chirurgicale la genunchi, după ce s-a accidentat în timpul unui meci.

„Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar.

Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine'. preciza, la vremea aceea, Sarah Dumitrescu.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton