Cum sărbătorește Mirela Vaida Ziua Națională a României: "Tata ne ducea tot timpul la parada de 1 Decembrie"

 Dumba Gabriela
.

Ziua Națională a României este cu atât mai specială pentru Mirela Vaida cu cât tatăl și fratele ei sunt militari de carieră. Mirela Vaida spune că, în copilărie, tatăl îi ducea mereu la parada militară de 1 Decembrie, iar anul acesta, fratele ei, militar fiind, va defila de Ziua Națională a României.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida muncește de 1 Decembrie, însă nici nu se gândește să lipsească de la parada militară. În familia ei s-a respectat dintotdeauna parada de Ziua Națională a României pentru că tată ei a fost militar, iar acum fratele îi calcă pe urme.

687687

Mirela Vaida merge la parada de 1 Decembrie

Sărbătorile de iarnă sunt deschise, pentru Mirela Vaida, de Ziua Națională a României, foarte importantă pentru ea și familia ei. Tatăl Mirelei Vaida a fost militar, iar acum fratele ei va defila la parada de 1 Decembrie, așa că ziua este așteptată cu emoție de toată lumea.

„Vin sărbătorile de iarnă și pentru că încep cu Ziua Națională a României, toată lumea începe să trăiască frenezia asta a sărbătorilor și a finalului de an. Ca întotdeauna, copiii sunt liberi de la școală, soțul meu este liber de la serviciu. Eu, însă, voi avea emisiune în direct și vom avea o ediție specială, în orice caz, niște subiecte mai adaptate Zilei Naționale. Deci eu o să sărbătoresc prin muncă, dar dimineață mergem la paradă', a mărturisit Mirela Vaida pentru Spectacola.

Militar fiind, fratele Mirelei Vaida va defila la parada de 1 decembrie, care va avea loc în Piața Arcului de Triumf, începând cu ora 11:00.

„Îmi aduc aminte că tatăl meu, militar fiind, ne ducea tot timpul la parada de 1 Decembrie la Iași. Cumva noi am trăit în cultul și în respectul acesta pentru armată, pentru steag, pentru drapel, pentru imnul național. Fratele meu este militar și defilează la paradă și atunci o să mergem în familie. Îmi doresc foarte mult să îmi cresc și copiii în cultul ăsta, pentru iubire de neam, de patrie, de valori, de instituții și așa mai departe. Deci o să mergem la paradă de dimineață.

Citește și: Dana Budeanu, verdict dur pentru femeile care merg la piscină ca să facă poze: ‘Acum e filtrul ăsta de îți pui corpul direct. Mâini, picioare, sâni, tot…

Citește și: Ce părere are Dana Budeanu despre viitoarele mirese care își duc partenerii de viață la cursuri de dans pentru valsul mirilor: ‘Nunta este o petrecere pentru adulți. E horror, penibil…

După aceea, copiii vor veni acasă, pentru că vin și bunicii de la Iași și va fi o reîntâlnire în familie cu toți verișorii și cu toți nepoții. Noi sărbătorim ziua asta pentru că, e clar, are o altă conotație, o altă valență și se simte peste tot că e o zi cu adevărat specială', a mai mărturisit Mirela Vaida.

Mesajul Mirelei Vaida de 1 Decembrie, Ziua Națională a României

Mirela Vaida a transmis și un mesaj special pentru români, de 1 Decembrie și a punctat că fiecare dintre noi ar trebui să ne iubim mai mult țara și să fim mândri că suntem români.

„Românilor, de Ziua Națională a României, le urez să-și iubească țara și să fie mândri de ea, pentru că mi se pare că de la o vreme, de câțiva ani, parcă ne e rușine să spunem că suntem români, oriunde ne ducem în lume, parcă ne e rușine să spunem că suntem din România.

Poate că ar trebui să facem din țara noastră cu adevărat o mândrie și să credem când spunem că avem o țară frumoasă. Chiar avem o țară foarte frumoasă. Aș dori din toată inima românilor să simtă cu adevărat că țara trebuie mai mult prețuită. La mulți ani români, la mulți ani România!', a mai spus Mirela Vaida pentru Spectacola.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton