Rugăciunea pe care o spune Saveta Bogdan, în gând, înainte să zboare cu avionul: ”În mâinile Tale îmi încredințez...” Ce a pățit recent / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Saveta Bogdan nu are frică de avion. Ce ritual are artista înainte să zboare și unde a fost plecată. Celebra cântăreață spune o rugăciune, apoi mai are câteva cuvinte pe care i le adresează lui Dumnezeu când își lasă viața în mâinile lui. Artista mai povestește că pe parcursul zborului are urechile înfundate de fiecare dată și că s-a obișnuit cu turbulențele din avion.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Saveta Bogdan nu are frică de avion. Ce și-a format are artista înainte să zboare și unde a fost plecată. Cântăreața a cântat recent la Londra, unde a fost așteptată cu liliac și trandafiri albi de către organizatori.

78690309_2497969087139636_2062539017475325952_n78690309_2497969087139636_2062539017475325952_n

Citește și: Saveta Bogdan se plânge că iarna aceasta a înghețat de frig în propria casă: 'A fost o avarie…' De ce se teme foarte tare de facturile la curent / EXCLUSIV

Citește și: Saveta Bogdan a fost cerută de soție, de ziua ei de naștere, de un bărbat de 40 de ani. Reacția surprinzătoare a artistei: „Ești prea bătrân. Eu vreau un bărbat mai tânăr'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Ecaterina Ladin să interpreteze rolul Dalidei din Las Fierbinți: „Am întârziat cumplit la casting, tare rușinată m-am simțit. Îmi amintesc…” Cum și-a descoperit pasiunea pentru actorie/ EXCLUSIV

Citește și: „În momentul plecării în America Express, eram aproape separați. Îl recunosc oamenii pe stradă, îl ceartă…'. Iulia Albu, declarații neașteptate despre relația cu Mike. Ce spune despre nuntă și copil / EXCLUSIV

Ce ritual are Saveta Bogdan înainte să zboare cu avionul și unde a fost plecată

Solista nu are frică de avion. Ce ritual are artista înainte să zboare și unde a fost plecată. Celebra cântăreață de muzică populară a cântat pentru românii din Londra, weekend-ul trecut. Aceasta susține că nu are teamă de avion, întrucât spune o rugăciune importantă și se roagă la Dumnezeu.

'M-au primit cu flori la aeroport. M-au primit cu liliac și trandafiri albi. Au fost foarte drăguți organizatorii', a declarat Saveta Bogdan, pentru viva.ro.

Saveta Bogdan s-a plâns că pe parcursul zborului i se înfundă urechile și i se desfundă abia la aterizare. Artista spune că la ultimul zbor au fost turbulențe de la vreme sau de la golurile de aer, dar nu s-a temut.

'Nu mi-e frică să zbor. Înainte să zbor și să mă urc în avion eu spun rugăciunea 'Tatăl nostru' și apoi spun așa: 'Tatăl ceresc, în mâinile Tale îmi încredințez sufletul și viața mea. Te rog să ai grijă de mine. Dar să știi că acum când am cântat în Londra, pe drum, avionul ne-a zdruncinat puțin. Sunt turbulențele acelea, goluri de aer sau ce or fi. Acum m-am obișnuit. Dar ce este rău e că mi se înfundă foarte rău urechile pe parcursul zborului. În avion, mie mereu mi se înfundă urechile. În momentul în care a aterizat avionul mi se desfundă și urechile.', a mai declarat saveta Bogdan, pentru viva.ro.

Saveta Bogdan se plânge că a înghețat de frig în casă

Saveta Bogdan spune că a înghețat de frig în casă. Artista a pus în priză calorifere electrice și stă cu frica în sân de teama facturilor. Celebra cântăreață de muzică populară s-a învelit cu două plapume, pentru câteva zile, cât a durat avaria de la Piața Muncii, care a lăsat-o fără căldură în casă. Solista are calorifere pe curent, de rezervă, dar tot a fost frig. În plus, aceasta se plânge de ani de zile că la ea în casă, iarna, caloriferele sunt doar călduțe.

'Am înghețat în casă. A fost o avarie la Piața Muncii, care a ținut câteva zile. Nici apă caldă nu am avut! Oricum, a fost frig toată iarna, pentru că al meu calorifer a fost căliu. Mereu a fost așa. Niciodată iarna, la noi în bloc, caloriferul nu e cald! Este mai mult rece. Dar mi-am luat calorifere electrice și le bag în priză. Și acum să vedem cât îmi vin întreținerea și curentul. Chiar nu am putut să stau fără caloriferul electric. Fugea contoarul… Ce era să fac? Mă îmbolnăveam de frig în casă!', povestea Saveta Bogdan, pentru viva.ro.

Saveta Bogdan va pleca în America pe 1 iunie

Saveta Bogdan își face festival în luna mai, iar în iunie plească în SUA. Fiica artistei, Cătălina, locuiește de ani de zile peste Ocean și este căsătorită cu un american. De câte ori merge peste Ocean, artista îi face ginerelui sarmale. Și pentru că acestuia îi place mult mâncarea românească, el se uită la soacra lui cum înfășoară varza sarmalelor.

'În luna mai fac festivalul meu care îmi poartă numele, iar pe data de 1 iunie plec în America la fiica mea. Nu cred că stau mai mult de două luni de zile', a mai spu Saveta Bogdan, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton