Saveta Bogdan a fost la un pas de moarte, la cutremurul din 1977: "Eram cu fata în brațe. Cred că ne omora pe amândouă..." / EXCLUSIV

.

Saveta Bogdan a fost la un pas de moarte la cutremurul din 1977. Celebra cântăreață de muzică populară era cu fiica ei în brațe când s-a declanșat urgia și a vrut să iasă din casă. Din fericire, prezența de spirit a socrului ei i-a salvat viața. În acel moment, dacă Saveta Bogdan ar fi făcut un pas în afara locuinței, ar fi putut fi spulberată de coșul de fum, care tocmai cădea de pe casă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Saveta Bogdan a fost la un pas de moarte la cutremurul din 1977. Saveta Bogdan a evitat o tragedie la cutremurul din anul 1977. Îndrăgita artistă a fost la un pas de a se număra printre victimele seimului care a făcut atâtea ravagii. Cel care a salvat-o a fost socrul ei, acesta oprind-o să iasă în curte în timpul cutremurului. Aflați într-un interviu pentru viva.ro prin ce a trecut Saveta Bogdan!

83431817_2539277246342153_6364066145875525632_n83431817_2539277246342153_6364066145875525632_n

Citește și: Saveta Bogdan vrea să adopte un copil, la 77 de ani: „Îl cresc eu'

Citește și: Saveta Bogdan dă de pomană, de Crăciun, pentru părinții și frații ei decedați: „Împart pentru ei din toate preparatele pe care le am' / EXCLSUIV

Citește și: Carmen Tănase a ținut dietă toată viața, din cauza luptei cu greutatea. Ce regim de slăbit ține acum: „Nu am timp să stau la masă. Mănânc doar…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Marian Olteanu să joace în serialul Clanul și ce a pățit la filmări: „Cred că m-au durut coastele vreo trei săptămâni după…' / EXCLUSIV

Saveta Bogdan a fost la un pas de moarte la cutremurul din 1977

Saveta Bogdan este aproape cu sufletul de victimele cutremurelor din Turcia. Celebra cântăreață de muzică populară nu a simțit cutremurul din Gorj, dar ține minte și acum ce era să pățească la cel din anul 1977, care a făcut ravagii. Atunci, în data de 4 martie, la ora 21.22 minute, a avut loc un seism cu efecte devastatoare asupra României. Cutremurul a avut o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter și o durată de circa 56 de secunde. Au fost 1.570 de victime, dintre care 1931 numai în București.

'Mie îmi e frică, dar la noi nu s-a simțit cutremurul, pe Calea Moșilor. Nu am simțit nimic, dar a fost puternic cel din 1977. Eram la curte pe atunci, stăteam la casă. Am vrut să ies, dar socrul meu, Dumnezeu să îl ierte!, a strigat la mine și mi-a zis: 'Nu acum, să nu ieși!' Și eu, tot am făcut pasul acolo. Am făcut un pas peste prag cu piciorul drept și a căzut, în fața mea, coșul de pe casă. Dacă ieșeam cu totul, cine știe ce se întâmpla', a declarat Saveta Bogdan, pentru viva.ro.

Saveta Bogdan: „Eram cu fata în brațe…”

Cutremurul din 1977 s-a resimțit cel mai tare în București. În momentul acela, Saveta Bogdan locuia pe strada Socului, la casă. Panicată în timpul seismului, artista a vrut să iasă afară din casă, împreună cu fiica ei, Cătălina, pe care o purta în brațe. Au scăpat amândouă ca prin minune.

'Eram cu fata în brațe. Cred că ne omora pe amândouă. A fost puternic. Atunci a fost foarte tare în București, iar eu stăteam la curte, pe strada Socului. Nu este bine ce se întâmplă. Au fost prea multe cutremure, în ultima vreme, în lume. Doamne, să ne ierte Dumnezeu! Nu vedeți și în Turcia ce se întâmplă? E prădăd acolo. Îmi este milă de oamenii aceia', a mai spus Saveta Bogdan, pentru viva.ro.

Teama de cutremure a amprentat-o pe artistă puternic. Saveta Bogdan va pleca peste trei luni peste Ocean, la fiica ei, Cătălina. Cântăreața de muzică populară circula până nu demult cu o companie aeriană turcă, dar acum se teme să mai zboare cu aceasta.

'Dar, eu trebuie să plec în luna mai la fată. Am circulat foarte bine cu compania lor turcă, nu mai știu care este acum treaba. O să văd dacă mai cumpăr bilet de la ei. Și apropo de bilete, s-au scumpit enorm biletele, s-au dublat', ne-a spus artista.

Saveta Bogdan vrea să devină bunică

La 77 de ani, interpreta de muzică populară este pregătită să devină bunică. Saveta Bogdan își dorește foarte mult un nepoțel, însă fiica ei nu se grăbește să devină mamă, deocamdată. În acest context, artista a mărturisit că ar fi dispusă să adopte și să crească un copil, intenție pe care i-a comunicat-o deja și fetei sale, Cătălina.

„Îmi doresc, în primul rând, să devin bunicuță. Ce să fac? Fata zice că ce am, acum, cu războaiele astea… Ea are ideile ei. Eu nu-mi iau nădejdea de la Dumnezeu, că El nu mă lasă. Trebuie să-mi trimită și mie un nepoțel sau o nepoată. Să aibă și fata moștenitori, că au două case, au de toate. Dacă nu, eu le-am spus, înfiez un copil și-l cresc eu! Așa mi-am pus în gând, înfiez un copil, îl iau cu mine și îl duc acolo, la ei. Dacă vor să-l oprească bine, dacă nu, nu’, dezvăluia Saveta Bogdan la Antena Stars.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton