Saveta Bogdan s-a întors din America. Artista continuă scandalul cu Angela Rusu, după ce aceasta a spus despre ea că nu are talent: „A vrut să își facă reclamă, că era la naftalină” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

De curând, Saveta Bogdan a revenit din SUA. Artista continuă scandalul cu Angela Rusu, după ce aceasta a spus despre ea că nu are talent. Saveta Bogdan a reacționat după ce a aflat că Angela Rusu a denigrat-o în emisiunea lui Măruță, de la Pro TV. În replică, Saveta a spus că mai tânăra ei colegă probabil a vrut să își facă reclamă și s-a abținut să îi pronunțe numele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Saveta Bogdan s-a întors din America. Saveta Bogdan continuă scandalul cu Angela Rusu, după ce aceasta a denigrat-o într-o emisiune de televiziune, atât pe ea, cât și pe alte colege de breaslă. Artista este de părere că Angela Rusu a vrut să iasă în evidență și să își facă reclamă… Iată ce i-a transmis!

59490423_2331777613758785_2050452653086867456_n59490423_2331777613758785_2050452653086867456_n

Citește și: Cum se înțelege Saveta Bogdan cu ginerele american. Artista îi dă lecții de gătit: „M-a fotografiat, se uită cum le-am înfășurat și le face și el ca mine…” / EXCLUSIV

Citește și: Saveta Bogdan a fost la un pas de moarte, la cutremurul din 1977: „Eram cu fata în brațe. Cred că ne omora pe amândouă…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce interdicție a primit Rona Hartner din partea medicilor, după ce cancerul i-a recidivat: „Nu mai am voie să urc pe scenă'. Ce eveniment a ratat, deși se afla pe afiș / EXCLUSIV

Citește și: Ada Condeescu a fost hărțuită de femeile din industria artistică: „Natura feminină mi se pare mult mai periculoasă. Eram mult mai naivă acum 13 ani, când…' / EXCLUSIV

Saveta Bogdan s-a întors din America

Saveta Bogdan s-a întors din America, după ce a stat o perioadă la fiica și la ginerele ei. Cântăreața s-a întors alături de aceștia și a aflat imediat ce a spus Angela Rusu despre ea și colegele ei de generație în emisiunea lui Măruță, precum că nu ar avea talent. Iată ce răspuns are pentru mai tânăra ei colegă!

'Eu am fost anunțată încă de dinainte de a mă întoarce acasă din America, că ne-a vorbit de noi această femeie. Dar eu nu vreau să îi pronunț numele, pentru că nu vreau să-i fac firmă. Probabil că asta a vrut! În primul rând, ea nu este la nivelul meu. Eu am o carieră de 60 de ani, am atâtea CD-uri, plăci care se făceau cu Electrecord-ul, zeci de plăci am. Am mari, am mici, am 7 CD-uri, plus că eu am înregistrat cu mulți tineri. Eu îi ajut. Care apelează și vrea să facă un duet cu mine, eu îi ajut.

Am rămas interzisă să aflu că a declarat această femeie. Sunt tare mâhnită. Ce treabă are ea cu mine? S-a lăudat că eu și cu Merișoreanu nu suntem așa de talentate, dar ea ne iubește așa cum suntem. Păi, avem nevoie să ne iubească ea pe noi? În primul rând, eu am 70 și ceva de ani, ea nu a împlinit 50. Dacă ei nu-i place de mine, ei bine, să afle că nici eu nu o plac pe ea, că nu e talentată. Nici ea nu e talentată. Și cu asta basta! Dar piesa pe care o cântă, linia melodică este a unui mare cântăreț de la Bistrița Năsăud, colegul meu de breaslă. Tu ce șlagăr ai, măi femeie?', a declarat Saveta Bogdan, pentru viva.ro.

„Eu nu înțeleg ce a fost în capul ei'

Saveta Bogdan susține că a aflat cu stupoare de la oamenii care au sunat-o că Angela Rusu ar fi vorbit urât și despre Sofia Vicoveanca, Nicoleta Voica și Laura Lavric.

'Păi, a vorbit de Sofia Vicoveanca că este expirată… M-au sunat oamenii și mi-au spus. Cum poți să spui așa ceva? Când femeia aceea a jucat în filme, scrie poezii, a lansat melodii… A mai vorbit urât de Laura Lavric și de Elena Merișoreanu. Nu știu ce are această ființă cu mine, cu colegele mele. Păi, ea vorbește de Nicoleta Voica, că nu vorbește cu fiica ei… Păi ce se bagă ea în familia ei? E treaba ei. Nicoleta Voica a fost cea mai apreciată artistă din România la americani. A cântat toate genurile muzicale. A cântat sârbește pentru sârbi și singura dintre noi care a fost cea mai apreciată în America.

Eu am stat acum trei luni în America și mi-au cerut oamenii cântece de la Nicoleta Voica, Laura Lavric, de la Sofica, de la Merișoreanu… Colega mea, Elena Merișoreanu, despre care a spus la fel ca și despre mine, că nu este talentată; este o femeie frumoasă. A fost Miss în Italia, cu ani în urmă, are piesele ei… Cum poți să vorbești așa urât despre niște persoane? Eu nu înțeleg ce a fost în capul ei. Mi s-a spus că Măruță i-ar fi spus: 'Cum poți să vorbești așa de doamna Saveta? Nu te mai primesc în emisiune… Îmi aduce plăcintă de câte ori vine la noi. Elena Merișoreanu îmi aduce țuică…', a mai declarat Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan: „Nu-i pronunț numele, că nu e la nivelul meu!'

Chiar dacă a avut niște conflicte cu Elena Merișoreanu în trecut, iată că acum Saveta Bogdan îi ia apărarea acesteia, după ce Angela Rusu nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa ei.

'Chiar dacă eu am avut 'un can-can' cu Merișoreanu, dar nu poți să vorbești despre ea așa. Are ani de muncă de ansamblu și e frumoasă și cântă frumos. Și mi-a cerut lumea cântece de la ea, acum, când am fost în America. Din repertoriul meu au cerut melodia 'La popa la spovedit', e o piesă nouă pe care o cântă mai mulți. Mie mi-a dat-o Simion Pop. Dumnezeu să îl ierte!

Ne-am întâlnit la o emisiune și mi-a spus să o cânt și să o fac șlagăr. O cântă mai multe interprete, dar pe mine nu mă interesează. Eu îi dau altă interpretare și am schimbat puțin melodia. În America am mai cântat în engleză, franceză, ungurește… pentru că sunt tot felul de oameni. Și când mă întorc în țară, uite ce aud, că această ființă a vorbit urât de mine. Nu-i pronunț numele, că nu e la nivelul meu!', a mai declarat Saveta Bogdan, pentru viva.ro.

Saveta Bogdan: „Cred că a vrut să își facă reclamă, că era cam la naftalină'

Saveta Bogdan susține că Angela Rusu ar fi vrut să își facă reclamă prin afirmațiile făcute în emisiunea „La Măruță'. Celebra cântăreață este de părere că aceasta nu a zis cu răutate acele vorbe și că doar a vrut să iasă în evidență.

'Se laudă că are șlagăr și spune că noi nu avem șlagăre, că noi suntem preistorice, comuniste! Auzi! Păi cine făcea carieră pe timpul lui Ceaușescu și avea înregistrări în radio sau la Electrecord trecea prin sute de comisii?! Nu ne lăsa să imprimăm piese de la alții. Trebuia să fie ale noastre. Sunt supărată pe ea, că e ardeleancă de-a mea. Probabil că ea a atacat mari soliști ca să iasă ea în evidență! Nu crezi? A vrut să își facă reclamă. Nu cred că a zis cu răutate. Cred că a vrut să își facă reclamă, că era cam la naftalină. Nu mă așteptam din partea ei, că ea e frumușică… Dar asta cred, că a vrut să vorbească lumea de ea!', a afirmat saveta Bogdan.

Saveta Bogdan gătește pentru ginerele ei

Saveta Bogdan a revenit în România, după ce a stat trei luni în SUA. Ea s-a întors alături de fiica și ginerele ei. Și, cum aceștia au plecat în vacanță prin țară, ea i-a așteptat cu bucate alese.

'Este foarte cald. Este jale mare. Incredibil ce este afară și baie nu pot să îmi fac, pentru că nu este apă caldă. Numai la noi se poate întâmpla așa ceva. Copiii mei au plecat acolo, la Cârtișoara. Se întorc luni. Am luat de toate. A spus că vrea salam de Sibiu și lui îi place limba de vită cu usturoi. Până luni am timp să îi fac. E prea cald aici.', spune Saveta Bogdan.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton