Un nou scandal între Andreea Bălan și George Burcea. De la ce a pornit totul și ce legătură are Viviana Sposub

 Miniosu Alexandra
.

Un nou scandal monstru ar fi avut loc între Andreea Bălan și George Burcea, după ce iubita actorului, Viviana Sposub, ar fi încălcat o înțelegere care a avut loc între cei doi foști soți. Totul s-ar fi petrecut în weekend, în urma unor postări ale artistului de pe Instagram, ce ar fi fost apoi distribuite de către concurenta de la Bravo, ai stil! Iată toate detaliile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Un scandal monstru ar fi avut loc între Andreea Bălan și George Burcea, după ce s-ar fi certat în weekend, scrie ciao.ro. Potrivit unor surse din anturajul lor citate de sursa menționată, cei doi artiști ar fi avut niște discuții mai tensionate, lucru care ar fi fost confirmat și de una dintre cele mai recente postări ale actorului.

andreea-1andreea-1

Recent, George Burcea a avut o apariție controversată în mediul online. Actorul a postat la InstaStory o imagine de la o petrecere dată acasă la Andreea Bălan, la câteva luni după ce ei doi s-au despărțit. În fotografie apar mai multe persoane, printre care cântăreața și fostul ei partener, Tiberiu Argint. În dreptul fotografiei, George Burcea a scris: „Păi ce făcuși, bre?', mesaj ce pare să-i fie adresat Andreei.

Citește și: George Burcea, despre stopul cardio-respirator suferit de Andreea Bălan:„A fost dificil să-ți vezi consoarta aproape de moarte'

Citește și: Anunțul făcut de Andreea Bălan după despărțirea de Tiberiu Argint:„Am înțeles că de jos nu ai…'

Citește și: Iulia Albu, alături de Natantici la Asia Express.Cum s-a descurcat la autostop și ce a refuzat să facă

Citește și: Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie a doua oară. Cum arată inelul:„Am spus da'

Scandal între Andreea Bălan și George Burcea din cauza Vivianei Sposub

Mesajul postat de George Burcea a fost scris în dreptul unei fotografii de la o petrecere din luna iunie. Actorul i-a înconjurat cu un cerc pe Andreea Bălan și Tiberiu Argint, pentru a arăta că Tiberiu a participat atunci la eveniment. În plus, iubitul Vivianei Sposub a adăugat și câteva declarații făcute de artistă la scurtă vreme după ce ea și George Burcea s-au despărțit.

„Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni', sunt declarațiile Andreei Bălan, distribuite de George Burcea la InstStory.

George Burcea ar fi reacționat astfel, după ce, potrivit unor surse, Andreea Bălan s-ar fi enervat când a văzut că pe story-ul Vivianei Sposub sunt imagini cu fetițele sale, scrie ciao.ro. Ella și Clara și-ar fi petrecut weekend-ul alături de tatăl lor, iar actorul le-ar fi dus acasă, loc în care stă cu Viviana.

Ce i-ar fi impus artista Vivianei Sposub

Din imaginea postată de George Burcea la InstaStory, iar mai apoi redistribuită de Viviana Sposub pe contul ei, se înțelege că ea i-ar fi aranjat părul uneia dintre fetițe. Speculația e întărită de faptul că actorul a etichetat-o pe iubita lui în postare.

„Am fost la salon VAVI', a scris George Burcea în dreptul imaginii cu fetița lui ce avea părul prins în codițe.

Zilele trecute, George Burcea ar fi publicat mai multe InstaStory-uri cu momentele în care se distra alături de fetițe, iar acestea ar fi fost postate și de Viviana Sposub pe contul ei. Acesta ar fi fost motivul pentru care Andreea Bălan s-ar fi enervat la culme. Ea i-ar fi reproșat actorului că nu e de acord ca Ella și Clara să apară la story-ul actualei lui iubite. Ciao.ro mai notează că discuțiile dintre ei ar fi fost destul de aprinse, iar la scurt timp Viviana ar fi șters pozele cu cele mici.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton