Scandal de proporții între Bia și mama lui Robert în casa Mireasa. Doamna Anina face acuzații grave: "Drum bun în iad"

 Dumitrache Laura
.

În casa Mireasa tensiunile sunt din ce în ce mai mari, iar conflictul dintre doamna Anina și Bia este departe de a lua sfârșit. Mama lui Robert a luat decizia de a se îndepărta de fiul ei, care formează un cuplu cu Bia. Femeie a făcut acuzații grave, fiind de părere că tânăra profită de fiul ei. Doamna Anina a avut replici acide la adresa Biei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bia și Robert formează un cuplu în casa Mireasa, dar se pare că doamna Anina, mama concurentului, nu dorește ca Bia să-i devină noră. Încă de la început, aceasta a fost sceptică în legătura cu relația fiului ei și nu a fost de acord ca Bia să fie iubita lui Robert. Ei bine, tânărul a făcut ceea ce a simțit și a început o poveste de dragoste alături de frumoasa concurentă.

doamna aninadoamna anina

Deși doamna Anina a încercat să fie calmă și să se limiteze la câteva cuvinte dure, de această dată, mama lui Robert a răbufnit la adresa Biei. Între cele două a început un scandal monstru, iar doamna Anina i-a adresat replici acide viitoarei sale nore. Această consideră că Bia îl manipulează pe Robert.

Citește și: Ioana și Marius de la Mireasa s-au despărțit, dar s-au împăcat după câteva ore. De ce s-au certat: 'Aveam anumite dubii. Am avut nevoie să îmi clarific…'

Citește și:Izabela și Blaze de la Mireasa s-au despărțit, la câteva luni după ce au devenit părinți: „Este viața mea și fac ce vreau'

Citește și:Cum l-a umilit Cleopatra Stratan pe Edward Sanda în public, după o exprimare greșită: „Propoziție, nu cuvânt. Ai nevoie de subiect și predicat'

Citește și:Valentin Sanfira și-a reluat activitățile, după accidentul suferit în Italia: „Mă bucur că Dumnezeu a vrut să am harul ăsta, merg să cânt peste tot'. A petrecut alături de Cristian Țânțăreanu, de Ziua României / EXCLUSIV

Scandal de proporții între Bia și mama lui Robert în casa Mireasa.

Dacă până acum lucrurile dintre Bia și doamna Anina erau la limită, de această dată, mama lui Robert a izbucnit în casa Mireasa. Încă de la început, doamna Anina nu a acceptat-o în familie pe Bua, iar acest lucru continua să le afecteze relația celor doi. Robert s-a declarat deranjat de atitudinea mamei sale și i-a atras atentia. Doamna Anina a subliniat faptul că nu dorește ca fiul ei și Bia să se căsătorească, fiind de părere că între cei doi nu există sentimente reale. Mai mult, doamna Anina își dorește ca, în cazul în care cei doi se vor căsători, să semneze un contract prenuptial, ca Bia să nu beneficieze de averea familiei lui Robert. Doamna Anina i-a spus viitoarei sale nore că ușa casei ei este înschisă și nu o va primi în familia lor.

'Ți-ai dorit să mă umilești și ai câștigat, dar să știi că roata se întoarce. Nu voi fi preșul tău niciodată. Manipularea pe care o faci tu și ai făcut-o încontinuu, la un moment dat se va plăti. Niciodată nu face cineva atât scandal pentru schimbarea unui nume.

E tânăr, nu are experiență cu femeile, la un moment dat se va sătura. Voi nu aveți iubire, voi aveți un atașament periculos. El nu s-ar însura, dar nu vrea să te supere. Drum bun în iad, ușa casei mele și a sufletului meu este închisă pentru tine, și dacă mori în fața casei mele', a declarat doamna Anina, la Mireasa.

Bia a fost cerută în căsătorie de Robert

Bia și Robert, concurentii din casa Mireasa, au declarat că formează un cuplu în urmă cu aproape două luni, iar recent au decis să-și ducă relația la un alt nivel. Concurenta a fost cerută în căsătorie, în timpul unei escapade romantice în Italia, unde s-au logodit. Bia a fost extrem de emoționată și nu se aștepta ca Robert să-i facă o asemenea surpriză.

'Bianca… tu mi-ai arătat în toate aceste luni de când suntem la Mireasa că prin orice greu am trecut, tu mereu ai fost lângă mine și mereu m-ai iubit. Știu că la vorbe sunt foarte prost, dar aș vrea să mă revanșez cu fapte, așa că… Bia, vrei să fii soția mea? Te iubesc și vreau să-mi petrecut restul vieții lângă tine!', a spus Robert. Cuprinsă de emoții, răspunsul concurenti a fost unul afirmativ. Chiar și așa, mama lui Robert nu vrea să îi susțină pe Robert și Bia și a mărturisit în nenumărate rânduri că nu va locui în aceeasi casă cu iubita fiului ei.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton