Scandal la Insula Iubirii între Bianca Giurcă și ispita Romeo Vasiloni. De la ce a pornit totul: „N-ai pic de bun simț, ai niște gesturi…” / „Ești isterică, ipocrită și falsă”

 Calin Maria Bianca
.

Scandal la Insula Iubirii între Bianca Giurcă și ispita Romeo Vasiloni. De la o zi la alta, se întâmplă tot mai multe lucruri neașteptate pe Insula Iubirii, acolo undele cele 5 cupluri au plecat să își testeze relația, cu ispitele în jurul lor. Ei bine, nu mai este un secret că ispita Romeo Vasiloni îi face ochii dulci Emei Oprișan, cea care formează un cuplu cu Răzvan Kovacs. Ea îl tot respinge, ba chiar îi povestește Biancăi că nu i se pare în regulă, iar el tot insistă. Ca o adevărată prietenă, Bianca a răbufnit la adresa lui și-a adus o serie de jigniri în urmă unei gest făcut față de Ema! Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Scandal la Insula Iubirii între Bianca Giurcă și ispita Romeo Vasiloni. Bianca Giurcă și ispita Romeo Vasiloni nu au interacționat foarte mult pe Insula Iubirii, el fiind atras de Ema și încercând să o cucerească. Orice ar face însă, se lovește de un zid, pe care iubita lui Răzvan Kovacs l-a ridicat în jurul ei. Ba mai mult, a creat o relație de prietenie cu Bianca, iubita lui Marius Moise, care o susține și are grijă să-l îndepărteze pe Romeo de ea.

ema-si-romeo-3ema-si-romeo-3

Citește și: Radu Vâlcan, detalii neștiute despre Insula Iubirii, sezonul 7. Ce se va întâmpla cu cele 5 cupluri: „Ispitele îi ajută să deschidă ochii și să accepte adevărurile pe care ei le neagă' / EXCLUSIV

Citește și: Când are loc nunta lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii: „Iubita mea nu se aștepta să o cer'. De ce a divorțat de Hannelore, la doar șase luni de la căsătorie

Citește și: Ce face Viviana Sposub în timp ce George Burcea se află în vacanță cu fiicele sale: „Aștept o motivație…”

Citește și: Mircea Solcanu, mărturisiri dureroase la un an de la moartea mamei sale: „S-a îmbolnăvit când avea o pensie mică și eu o pensie și mai mică decât a ei' / EXCLUSIV

Scandal la Insula Iubirii între Bianca Giurcă și ispita Romeo Vasiloni

În ediția de seara trecută, ispita de la Insula Iubirii a dorit să-i ofere Emei Oprișan trandafiri, dar nu a văzut că în preajma ei este și Bianca Giurcă. Prin urmare, a aruncat cu flori în piscină, chiar în direcția Emei, lucru care a deranjat-o extrem de tare pe iubita lui Răzvan Kovacs, dar mai ales oe Bianca Giurcă, care a răbufnit la adresa lui Romeo Vasiloni. A spus clar că este lipsit de bun simț și nu-l place nimeni, iar șirul jignirilor nu s-a oprit aici.

„Tu nu înțelegi că nimeni nu acceptă glumele astea? Eram acolo că de aia mă enervez. Nu mai suport, ai niște gesturi… îi arunci cu băutură pe față, ce sunt astea? Adică n-ai un pic de bun simț. Lasă-mă, nu-i normal! Vrei să-mi faci tu nervi?

Ești cel mai mare porc, pe care eu am putut să-l văd și care există în emisiunea asta, și cel mai mare fals posibil. Ești aici doar ca să te afirmi pentru că nu te place absolut nimeni', a declarat Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, conform a1.ro.

Romeo Vasiloni despre Bianca Giurcă: 'Este isterică și falsă'

Așa cum era de așteptat, după ce Bianca Giurcă a spus ceea ce avea de spus la adresa ispitei, Romeo Vasiloni a fost întrebat ce consideră despre reacția neașteptată a iubitei lui Marius Moise. Fără a sta pe gânduri, ispita Romeo Vasiloni a mărturisit că nu a avut contact cu ea foarte mult, însă și-a dat seama că face urât la nervi. Ba mai mult, a continuat și el în maniera jignitoare, așa cum a făcut și ea.

„Face urât la nervi. Doar să nu plângi, te rog eu. Eu n-am avut mai mult de două vorbe cu fata asta. Ești isterică, ipocrită și falsă', a spus bărbatul în episodul difuzat în cursul serii de joi, 6 iulie 2023.

Ema Oprișan îi ia apărarea Biancăi Giurcă

Ei bine, Bianca Giurcă a pornit un adevărat scandal cu ispita Romeo, tocmai pentru a o apăra pe prietena ei Ema, căreia acesta îi tot face ochi dulci. Ema nu a vrut să intervină între discuțiile celor doi, deși totul a pornit de la un subiect ce o vizează în prim plan. Totuși, a încercat să o facă pe iubita lui Marius Manole să înceteze conflictul aprins, însă în zadar. Iată ce a spus ea despre gestul de Romeo de a arunca flori în piscină, chiar în dreptul ei!

„Dacă era într-un alt context mi se părea foarte romantic să îți arunce cineva cu flori în apă, dar eu eram deja tensionată de la date-ul pe care l-am avut cu el. Bianca știa deja situația și a enervat-o. I-am spus să tacă, dar s-a aprins mai rău', a completat Ema Oprișan.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton