Scandal între Alex Velea şi nașul lui, soțul Andreei Bănică: au ajuns la Tribunal și nu și-au mai vorbit

 Pirvu Cristina
.

În vara anului 2017 a pornit un scandal între Alex Velea şi Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică și, totodată, nașul lui de cununie. Se pare că nici acum cei doi nu au rezolvat situaţia complicată!

În urmă cu un an și jumătate s-a ivit un scandal între Lucian Mitrea şi Alex Velea. Cântăreţul a fost căsătorit cu Ana-Maria, cea de care a divorţat în 2014. Lucian îi era impresar şi de multe ori îl mai ajuta cu bani. Iată că cei doi nu s-au înţeles şi în final au ajuns să nu îşi mai vorbească, să rupă orice relaţie.

Presa scrie că Alex Velea l-a şi denigrat pe fostul lui impresar.

Andreea Bănică ştie despre această situaţie şi a povestit cât de bine se înţelegeau pe vremea când Velea era căsătorit cu mulatra Ana-Maria.

„Noi am fost naşii lui de cununie, adică am intrat în biserică cu Alex Velea şi cred că ar fi urât din partea mea să încep să vorbesc la televizor… să spăl lucrurile în faţa tuturor. Îţi dai seama că sunt o grămadă de detalii între noi, ca şi familie, dar nu vreau să vorbesc despre Alex Velea într-un mod neplăcut, până la urmă am fost în biserică cu el. Am fost în biserică cu el şi fosta soţie, le-am ţinut lumânările. 

Ce-i drept este vorba despre bani, nişte bani pe care nu i-a luat de la un concert, de la un Revelion. Nici eu nu i-am luat atunci că am cântat împreună. Deci nici Lucian nu i-a încasat. Îi aşteptăm şi acum. Noi ca şi familie l-am ajutat pe Alex de câte ori a avut nevoie şi nu s-a întâmplat o singură dată. Era normal aşa, eram o familie şi Lucian era şi impresarul lui.”, a declarat Andreea Bănică la Antena Stars.

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, naşii lui Alex Velea

Andreea Bănică şi soţul său, Lucian Mitrea, au acceptat să le fie naşi lui Alex Velea şi fostei lui soţii în anul 2009. Cuplul a fost alături de tinerii însurăţei şi la cununia civilă, dar şi la cununia religioasă.

Cântăreaţa a strălucit alături de soţul şi de finii lor.

Foto: Libertatea, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton