Scandal între Lino Golden și Antonio Pican. Artistul a scris un mesaj acid pentru fostul iubit al lui Bibi: "Ai încercat să nu mai cânți?"

 Dumitrache Laura
.

Scandal între Lino Golden și Antonio Pican. Lino Golden i-a transmis fostului iubit al lui Bibi un mesaj acid, pe rețelele de socializare. Artistul l-a atacat pe Antonio Pican, îndemnându-l să renunțe la muzică și să își șteargă contul de Threads. Până acum, Antonio Pican nu i-a dat replică lui Lino Golden.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Un nou scandal a început zilele acestea între doi artiști. Lino Golden și Antonio Pican sunt protagoniștii, după ce fostul protejat al lui Alex Velea l-a atacat pe rețelele de socializare pe Antonio. Artistul nu a putut să se abțină și a comentat o imagine publicată în mediul online de fostul iubit al lui Bibi.

img (1)img (1)

Lino Golden a fost cel care a început atacul asupra fostului iubit al artistei Bibi. Pe rețelele de socializare, cântărețul a postat un mesaj tranșant la adresa lui Antonio Pican. Fostul protejat al lui Alex Velea l-a sfătuit să renunțe la muzică.

Citește și: Lino Golden și-a cerut iubita în căsătorie, după un an de relație: „Îți mulțumesc că ești alături de mine mereu'. Cum arată inelul de logodnă

Citește și:Lino Golden și-a acoperit tatuajul cu Alex Velea, deși spune că este „oricând gata' să se împace cu el

Citește și:Bibi are un nou iubit, la 4 luni după despărțirea de Antonio Pican. Ce fotografie a postat cântăreața

Citește și:Bibi și Antonio Pican s-au despărțit: „Acum e momentul să mergem pe drumuri separate'

Scandal între Lino Golden și Antonio Pican

Un nou scandal este pe cale să înceapă în lumea artistică. Lino Golden l-a atacat pe Antonio Pican, pe rețelele de socializare. Artistul a comentat la o imagine publicată în mediul online de Antonio Pican, iar fostul protejat al lui Alex Velea nu a ținut cont de nimic și a postat un mesaj acid. Lino Golden l-a îndemnat pe Antonio Pican să renunțe la muzică și să își șteragă contul de Threads, de pe Instagram. „Te rugăm așa: 1. Nu mai lua steroizi că se vede gen. 2. Șterge-ți contul și cam atât. 3. Ai încercat să nu mai cânți?', a scris cântărețul pe o rețea de socializare.

Momentan, Antonio Pican nu i-a răspuns lui Lino Golden, cu toate că artistul a continuat să îi trimită mesaj acide prin intermediul altor postări făcute în mediul online. Antonio Pican a postat recent o imagine cu el, alături de mesajul  „N-aud', iar Lino Golden i-a comentat imediat postarea, republicând-o alături de textul „Eu aș prefera să nu văd în acest moment' 

Lino Golden și-a cerut iubita în căsătorie

Lino Golden a decis să își ducă relația cu Alexandra la un alt nivel, iar în urmă cu ceva timp a cerut-o în căsătorie. Chiar de ziua lui de naștere, artistul i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale, iar tânăra a accesptat să se căsătorească cu el. Conform apropiaților, Lino Golden s-a pregătit foarte bine pentru momentul în care i-a cerut iubitei sale să se căsătorească cu el. „Îți mulțumesc că ești alături de mine mereu. O mie de cuvinte nu valorează nimic și voiam să îți zic dacă vrei să fii soția mea?', este o parte din declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Lino Golden iubitei sale.În trecut, Lino Golden declara că este pregătit să se căsătorească cu iubita lui și a simtit din prima clipă că este aleasa inimii sale.

De cealaltă parte, Antonio Pican s-a despărțit de Bibi, iar în urmă cu ceva timp a declarat că a cunoscut pe cineva, dar nu este într-o relație. Artistul a mărturisit că este fericit pentru că a întâlnit persoane noi. „Sunt forță pe plan sentimental, am cunoscut niște persoane noi, vom vedea dacă iese ceva, dacă iese bine, dacă nu, tot la fel de bine. Nu sunt într-o relație, mai mult de concubinaj', a declarat Antonio Pican pentru Spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton