Scandal între Maria Ilioiu și Bianca Giurcă de la Insula Iubirii: ”Ești fake din cap și până-n picioare. M-ai copiat. Dacă te prind îți rup părul ăla...”

 Calin Maria Bianca
.

Scandal între Maria Ilioiu și Bianca Giurcă de la Insula Iubirii. Ei bine, deși Insula Iubirii s-a terminat de câteva luni bune, se pare că spiritele sunt în continuare aprinse, astfel că Bianca Giurcă și Maria Ilioiu, fosta ispită, au ajuns să fie protagonistele unui scandal monstruos pe rețelele de socializare. De necrezut ce și-au spus una alteia. S-au jignit „ca la ușa cortului„!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După terminarea emisiunii Insula Iubirii, Bianca Giurcă s-a bucurat de o mare comunitate de fani, astfel că zi de zi este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește atât bune, cât și lucruri mai puțin plăcute. Și Maria Ilioiu este urmărită de un număr mare de fani, mai ales după ce a fost la un pas de a se sinucide.

bianca-giurca-si-alin-simoiu-de-la-insula-iubirii-au-fost-surprinsi-pe-litoralul-romanesc-dupa-terminarea-filmarilorbianca-giurca-si-alin-simoiu-de-la-insula-iubirii-au-fost-surprinsi-pe-litoralul-romanesc-dupa-terminarea-filmarilor

Citește și: De ce a încercat Maria Ilioiu de la Insula Iubirii să se sinucidă. Iubitul ispitei: „Doctorii mi-au spus că gestul ei a fost foarte grav și că…'

Citește și: Bianca Giurcă își vinde rochia purtată în finala emisiunii Insula Iubirii. Cât costă articolul vestimentar: „Îl pun la vânzare pentru că…'

Citește și: Cum arată casa Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor, amenajată în stil asiatic: „Tatami te izolează de pământ” / Are o cameră specială pentru ceai și meditație

Citește și: Epidemie de rujeolă în România. Ministerul Sănătății: „Se înregistrează aproape 2.000 de cazuri la nivel național'

Scandal între Maria Ilioiu și Bianca Giurcă de la Insula Iubirii

Deși a traversat un moment extrem de greu și a vrut să își pună capăt zilele, Maria Ilioiu este acum foarte bine, din câte s-a putut observa în cadrul Live-ului de pe rețelele de socializare, unde s-a certat cu Bianca Giurcă, fosta concurentă de la Insula Iubirii, Discuția celor două a pornit de la Marius Moise, fostul iubit al Biancăi Giurcă, însă a mers mult prea departe.

Bianca Giurcă: Ți-a dat și ție Marius o @#&%? Dar hai să fim sincere.
Maria Ilioiu: Nu mi-a dat nimic. Ți-a dat șie 4 ani de zile fără să îți dea vreun cadou sau ceva.
Bianca: Să mori tu că nu ți-a dat și ție pe o sută de euro.
Maria: Nu ți-a luat un cadou. Ți-a dat la @#$% și ți-a umplut gura aia murdară de ^#@^.
Bianca: Fațetele mele costă mai mult decât părul tău.
Maria: Uite, până și fațetele mi le-ai copiat, fă! Până și fațetele sunt mai reușite.
Bianca: Păi da în %$#^ mea că ești fake din cap și până-n picioare.

Maria Ilioiu: 'Tu mă știai de la TV. Eram idolul tău. M-ai copiat!'

Maria Ilioiu nu a putut accepta cuvintele spuse de Bianca Giurcă, astfel că de aici cele două au început să vorbească extrem de vulgar și să își arunce numeroase cuvinte jignitoare una la adresa alteia. Se pare că nu doar Marius Moise a fost subiectul discuției, ci și faptul că fosta ispită o acuză pe Bianca Giurcă că a copiat-o.

Maria: Fă, $#%^& ordinară, m-ai copiat. Până și fațetele și părul ți le-a făcut la fel ca mine. Te-ai vopsit ca mine la păr. Dă-te-n #$%^& tăi de copie. Copia n-are valoare! Eu eram culoarea asta la păr, tu te-ai vopsit ca mine când mi-ai zis că ai fost blondă. Tu îți dai seama? Tu mă știai pe mine de la TV și eram idolul tău. Ți-ai pus fațete, nas și ți-ai pus sâni ca mine. M-ai copiat!
Bianca: Eu sunt efectiv șocată. Tu ești retardată? Ai probleme psihice.
Maria: Nu mai spune nimic cu gura aia. Zici că ai gura prinsă în două piulițe. Taci din gură.
Bianca: Eu sunt șocată cât sunt de calmă și cum nu îți iau toată familia în %$#&. Ești bolnavă, fată! Ai probleme cu capul. Râzi singură! Aoleu, ți-a dispărut filtrul.
Maria: Fă, vezi că dacă te prind îți zboară părul ăla.
Bianca: Auzi, dar ești drogată acum?
Maria: Eu nu mă droghez. Tu tragi pe nas.
', a fost dialogul dintre cele două în cadrul unui Live de pe rețelele de socializare.

Conflictul dintre cele două a continuat cu numeroase cuvinte jignitoare și inclusiv cu o amenințare din partea Mariei Ilioiu la adresa Biancăi Giurcă.

Bianca Giurcă și Marius Moise, împreună la botezul fiicei lui Răzvan Kovacs și a Emei

În urmă cu câteva săptămâni, Răzvan și Ema Kovacs și-au botezat fiica pe care o au împreună, astfel că la petrecere au fost invitați toți concurenții sezonului trecut de la Insula Iubirii. Printre invitați s-au numărat și Bianca Giurcă și Marius Moise, care deși erau despărțiți au stat toată noaptea împreună ca doi îndrăgostiți. Imaginile au ajuns imediat virale, astfel că mulți s-au întrebat ce se întâmplă, de fapt, între ei.

Recent, tot internetul mă face mincinoasă pentru că: ”M-am împăcat cu Marius Moise de la Insula Iubirii”, asta ar fi prima problemă, iar a doua problemă ar fi că nu vreau să recunosc. Realitatea este că atât eu, cât și Marius am fost invitați la același eveniment. Evenimentul al lui Răzvan și al Emei. Eveniment la care n-am participat doar noi doi, ci a participat marea majoritate a concurenților de la Insula Iubirii. Realitatea este că Răzvan și Ema au pregătit mai multe momente artistice intersante pentru toți invitații lor printre care un moment super tare cu un domn.

Acesta a personalizat câteva versuri pentru fiecare cuplu de la Insula Iubirii, plus ispita Vlăduț. Fiind un moment artistic pentru noi ca și cuplu participant la Insula Iubirii, eu și Marius, bineînțeles că, am fost foarte apropiați unul de celălalt. În acel moment un domn a făcut un story, iar oamenii au preluat acest story și au pus pe internet. Toată lumea a crezut că ne-am împăcat și motivul pentru care toată lumea mă face mincinoasă este faptul pentru care nu vreau să-mi asum. Acum întrebarea mea este: ”De ce nu mi-aș asuma dacă aș avea o relație cu oricine, nu numai cu Marius?!”, a declarat Bianca Giurcă pe contul ei personal de la Instagram.

Sursă foto: Instagram / Tiktok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton