Scandal la Survivor, între Sorin Pușcașu și Albert Oprea: "Sunt scârbit de gesturile tale"

 Cica Cristina
.

Tensiunile sunt tot mai mari în tabăra Războinicilor la Survivor. Certurile dintre Sorin Pușcașu și Albert Oprea sunt la ordinea zilei, însă abia acum par să atingă punctul culminant. Furios din cale-afară, Sorin îi declară război total de această dată colegului său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Albert Oprea a fost extrem de criticat de colegi încă de la începutul competiției, însă în ultima perioadă tensiunile sunt în creștere, iar apogeul încă nu a fost atins.

Starlin și Sorin au fost cei mai vehemenți în ceea ce îl privește pe Albert. Și-au aruncat recirproc vorbe grele și spațiul pare tot mai mic pentru toți la un loc. De data aceasta, scandalul va izbucni în toiul nopții între Sorin Pușcașu și Albert Oprea.

Albert-Oprea-1-1Albert-Oprea-1-1

Sorin Pușcașu și Albert Oprea se ceartă în miez de noapte

Albert și Sorin nu se mai suportă, iar seria reproșurilor pare fără de sfârșit. Mai mult, de data aceasta cei doi par că nici măcar nu mai pot dormi sub același acoperiș. Scandalul izbucnește în miez de noapte, sub privirile celorlalți concurenți rămași în competiție.

„Atatea victimizări, eu nu mai pot să înghitRecunoaște odată că ai făcut treaba aia…Sunt scârbit de gesturile tale”, îi reproșează Sorin lui Albert.

Răspunsul lui Albert a venit imediat:  „Esti nebun, nene, cu capul?!”

Citește și: Ce va face Albert Oprea cu banii dacă va câștiga Survivor:”Nu am relații, nu am părinți bogați”/ EXCLUSIV

Citește și: Război între Sorin Pușcașu și Albert Oprea, la Survivor:„Promite multe și să facem puține'

Citește și: Andi Moisescu, după ce a trecut prin experiența COVID-19:„M-am temut cel mai mult de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Larisa Udilă, momente grele în sarcină:„Mi s-a spus că e posibil să se nască cu Sindrom Down' / EXCLUSIV

Zanni: „Războinicii nu și-au dat seama că îl fac pe Albert să pară o victimă'

În acest conflict intervin chiar și colegii din echipa adversă. Zanni de la Faimoși este de părere că, prin atitudinea lor, Războinicii nu fac altceva decât să-l facă pe Albert să pice în postura de victimă.

„Războinicii nu și-au dat seama că atitudinea lor îl face pe Albert să pară o victimă. Nu cel care face cea mai multa gălăgie câștigă. Poți și din tăcere sau liniște să….”, consideră Zanni. 

Scandal între Ștefan Ciuculescu și Starlin la Survivor

În lupta pentru imunitate, se încing spiritele și între un Faimos și un Războinic. Este vorba despre Starlin și noul concurent de la Faimoși, Ștefan Ciuculescu. Cei doi își aruncă vorbe grele, iar răfuiala pare să se mute în afara traseului.

„Linisteste-te”, îi spune Ștefan lui Starlin, în timp ce acesta se apropie furios și gesticulând spre el.

Conflictul merge mai departe, inclusiv la Consiliul de Nominalizare, câdn noul concurent de la Faimoși este provocat de Starlin și se arată mai mult decât bucuros să accepte: „ Fară niciun fel de problemă, domnul Dan…”, spune Ștefan.

„De acum încolo, te voi nimici”, a fost replica lui Starlin de la Survivor.

Sursa foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton