Scandalul pe moștenirea fraților Ionuț și Dragoș Dolănescu a ajuns la Tribunal. Miza este un imobil din Capitală: "Obligă pârâtul la plata sumei de..."

 Radulescu Ruxandra
.

Scandalul pe moștenirea fraților Ionuț și Dragoș Dolănescu a ajuns la Tribunalul București. Dosarul moștenirii fraților Dragoș și Ionuț Dolănescu, dați în judecată pentru partajul unui imobil situat în Sectorul 5 al Capitalei, a ajuns, zilele trecute, la Tribunalul București. Miza este un teren și o casă de cărămidă cu șase camere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ionuț și Dragoș Dolănescu nu au mai avut liniște după ce tatăl lor, celebrul artist Ion Dolănescu s-a stins din viață în 2009, iar moștenirea a devenit subiect de scandal între cei doi fii. Ionuț și Dragoș Dolănescu au fost dați în judecată pentru partajul judiciar al unui imobil situat în Sectorul 5 al Capitalei. Dosarul a fost redeschis la solicitarea a cinci persoane care au constestat decizia din 2019.

img-21img-21

Scandalul pe moștenirea fraților Ionuț și Dragoș Dolănescu a ajuns la Tribunalul București

Procesul început în 2019, care vizează un teren de 342 mp şi o casă din cărămidă, cu șase camere, a fost redeschis de cinci persoane care s-au declarat nemulțumite de hotărârea dată de Judecătoria Sectorului 5.

Citește și: Dragoș Dolănescu încă își visează tatăl, la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu. Ce i-a cerut artistului, înainte să se stingă: „Ultimul lucru pe care l-am făcut a fost să îl rog să… / EXCLUSIV

Citește și: Ce l-a rugat Ion Dolănescu pe fiul său, Ionuț Dolănescu, în ultimele clipe de viață: „Ne făceam planuri. Tata îmi tot spunea să mă grăbesc să…’

Citește și: Dragoș Dolănescu, după ce fratele lui, Ionuț, l-a renegat public, într-o melodie: „Nu m-am folosit de numele lui tata să ajung cineva. Nu eu lansez piese cu scandal / EXCLUSIV

„Obligă reclamanţii la plata sumei 53.777,20 lei, în favoarea pârâtului Dolănescu Valenciano Dragoş Carlos Antonio, cu titlu de sultă, corespunzător parţial cotei sale de proprietate de 1/4. Obligă pârâta B. Mihaela la plata sumei de 24.594,55 lei, în favoarea pârâtului Dolănescu Valenciano Dragoş Carlos Antonio, cu titlu de sultă, corespunzător diferenţei aferente cotei sale de proprietate de 1/4. Obligă pârâta B. Mihaela la plata sumei de 26.123,91 lei, în favoarea pârâtului Dolănescu Ion, cu titlu de sultă, corespunzător diferenţei aferente cotei sale de proprietate de 1/12. (…)

Obligă pârâtul Dolănescu Valenciano Dragoş Carlos Antonio la plata sumei de 408,64 lei, în favoarea reclamanţilor, cu titlu de cheltuieli de judecată, proporţional cu cota-parte deţinută din dreptul de proprietate asupra bunurilor supuse împărţelii, în raport de cheltuielile efectuate de reclamanţi. Obligă pârâtul Dolănescu Ion la plata sumei de 136,22 lei, în favoarea reclamanţilor, cu titlu de cheltuieli de judecată, proporţional cu cota-parte deţinută din dreptul de proprietate asupra bunurilor supuse împărţelii, în raport de cheltuielile efectuate de reclamanţi', este un fragment din hotărârea atacată de cinci persoane, potrivit Spynews.ro.

Dragoș Dolănescu își atacă din nou fratele. Ce îi reproșează lui Ionuț

Una dintre legendele muzicii populare, regretatul Ion Dolănescu, s-a stins din viață în 2009, din cauza unui infarct, la vârsta de 65 de ani. De atunci, ambii frați au ținut primele pagini ale ziarelor de scandal și și-au aruncat vorbe dure la televizor. Nici după aproape 15 ani de la moartea tatălui lor frații Dolănescu nu au găsit o cale de împăcare. Cea mai lungă dispută, care a durat câțiva ani, s-a întâmplat din cauza moștenirii lăsate de celebrul artist. Acum, fratele mai mic are iar reproșuri pentru Ionuț Dolănescu.

„Tata avea zeci de costume populare, iubea enorm tradițiile, avea din fiecare zonă a țării, dar avea și costume de calitate, fine, punea preț pe haine. După ce tata a murit, eu nu am luat din lucrurile lui, pentru că Ionuț a promis că în casa din Caimatei va face și un mic muzeu, unde să expună diplomele, albumele, lucrurile lui tata.
Acum vin eu și-l întreb pe fratele meu: „Ionuț, unde-s hainele lui tata? Unde este muzeul pe care ai promis că-l faci?'.
Nu a fost om de cuvânt, a modernizat casa din Caimatei, unde a locuit tata până în ultima zi a vieții, dar nu i-a făcut și un loc unde să vină oamenii să-l comemoreze, să-i admire munca, ținutele populare. Dacă știam că va proceda așa, mă luptam pentru casa asta, unde am atâtea amintiri cu tata’, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Playtech.ro.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton